prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
julisa, na nervy odporucam rybaci olej, na travenie kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika. Ak sa ti travenie zlepsi, kvasenie v zaludku prestane, vytazis viac mineralov proti roznym nervovym problemom, ako tetania(krce) a podobne.
RGN _ mam potiaže so žaludkom,zle travenie a na žaludku citim nejake zvlaštne pocity,ako keby mi tam niečo tlkotalo,nejake pulzy,nepokoj a ide mi to až do lavej nohy,tam citim tiež nepokoj od päty až do celej nohy ,je to akoby nejaka elektrika v celej nohe a mam to stale ,nezaberaju mi nijake lieky na to ,čo si o tom ty mysliš,čo to može byt? porad mi prosim,ako to mam upokojit,ked to nejde-dakujem.
nevidim ziadny dovod na to, aby sa enzymi zabranujuce krvnym zrazeninam brali injekcne, len v pripade priamych injekcii pri blokade do zapchatych ciev.
Zialbohu, ale heparin neprezije cestu cez zaludok a ina moznost tam nie je.
Nattokinaza aj serrapeptaza a ine proteolyticke enzymi prejdu cez zaludok bez problemu a vstrebaju sa do ciev bez nutnosti pichat injekcie.
Enzymi do svalov samozrejme rozlozia okolite tkaniva, ked sa dostanu vo velkych koncentraciach na male miesto.Preto ta modrina.
elenka to je ok. mne pichali clexane do ramena a nechci vediet ake som mala tie miesta stvrdnute a ake vselijake farby som tam mala :))
clexane je chemicky zmeneny enzymaticky vytazok(heparin) z criev prasata,ktori davaju ludom na potlacenie tvorby krvnych zrazenin(trombusov).
Ja na to pouzivam nattokinazu( nattokinase,enzym z natto kvasenej soje), ktora sa podava ustne a proti heparinu ma vyhodu, ze zotrvava v tele vyse 8 hodin, takze staci ju brat 3 x 1 malu kapsulku(2000 FU ) a clovek je 24 hodin ochraneny proti krvnym zrazeninam.
Na rozdiel od heparinu, nattokinaza aj rozpusta trojrozmerne krvne zrazeniny a fibrinove povlaky na cievach, podobne ako ludsky enzym plazmin. Zaroven potlaca vytvaranie antiplazminu a tiez mierne riedi krv pre lepsiu cirkulaciu.
RNG. prosím ťa, ak sa mi po pichnutí clexane urobí modrinka na bruchu je to ok? alebo mam prerušiť liečbu...dnes som brala 2 inj.pred tým som mala fragmin a žiadne modriny neboli...mam zlomenu nohu, no koli krčom v lýtku mi dali dole sadru, mam len škrobový obvaz... dakujem.
alenda, obe spomenute probiotika su dobre,len trosku drahe na moj vkus. Entericka kapsula samozrejme prepravi viac probiotik do criev, nez taka, ktora sa rozpusti uz v zaludku.
Dakujem za info RNG tu stranku zmazali, ale bol tam zobrazený kokosový olej zo Sri Lanky 500 ml za 180 sk. Aspoň viem, že bude dobrý.
RNG, pýtala som sa ťa už na vhodné probotiká. Odpísal si mi tie z USA. Ja som si pozerala na googli, Lacto seven. Obsahujú 7 kultúr. Probiotká a prebiotiká. Môžeš mi prosím povedať svoj názor, či sú podľa teba účinné. A ak budem držať bezsacharidovú diétu na Candidu, či neobsahujú sacharidy? A ešte som našla Swiss LAKTOBACILY 5 cps.60 enterický povl. Ďakujem
delphia, zialbohu Slovensko patri este do zonu "divoky vychod", kde si jednotlivi uradnici robia vlastne zakony. Ja som sa s nimi roky pasoval co sa tyka cla a povoleni....