prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
hanka ja ho mam tiez. no myslim si, ze nie je kvalitny, nakolko vobec je bez ziadnej vone, pritom tu baby pisali, ze kokosak ma prijemnu jemnu kokosovu vonu. no a myslim ze je preto aj dost lacny
Ešte som zabudla, že je dosť lacný na 500 ml, lebo sú tu v ponuke aj drahšie a iba 200 ml, tak či to nebude nejaky slabší, alebo menej účinný. :)
Potom si môžem dať dve veľke lyžice kokosového oleja a do toho 5 kvapiek citricidalu, alebo menej?
Dobrý den pán RNG, viem že sa sem nemaju davať adresy produktov, ale chcem sa s vami poradiť, kym to vymažú, či tento kokosový olej je ten pravý a kvalitný, chcem ho skusiť na pleť. Ďakujem
Kokosový Olej -500ml
Ďakujem. Spomínal si že berieš ľanové semienka. Ja ich mám kupéné už dva mesiace a svete neviem s čím to mám jesť. Môžem si to dať do acidka alebo do polievky? Stačia mi tie ľanové semienka na doplnenie omega kys. alebo mám brať ešte nejaký doplnok? A
nemocnicny pobyt casto vedie k zniceniu crevnej flory(probiotik), dokonca niekedy k nakazam, ako clostridium dificile.
Crevnu floru treba okamzite obnovit branim probiotika. Vseobecne na traviace problemy pomaha brat kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika.
Na clostridium dificile pomahaju hlavne silne probiotika , z atb hlavne drahy vancomycin a z prirodnych silny roztok GSE, klistir striebornej koloidnej vody, pripadne ine.
Ahoj rng, moja vyslabnutá svokra má problémy s trávením. Všetko akoby len tak "preletelo" cez nu.Je po operácii nohy, bola v nemocnici 6 týždnov, kde pila aj mlieko, ktoré jej zo skusenosti doma viem, že nerobilo dobre . Už som skušala všeličo, má lieky ale všetko bezvýznamne.Dakujem vopred.
zrejme treba pred to dat http//rng. atd
Kde sa podela stranka www.rng nazory.sk????Vie mi niekto povedat?