Otázky na RNG

dada

Pan RNG,co si myslite o lysine?Treba ho doplnat denne do organizmu?Moze pomoct tvorbe hormonov?Ja beriem wild yam,pomohol mi.Moze tak pomahat aj lysin?

ala12

mandy aj 3x3 kvapky. Pozri stránku 4. Ja som sa to tiež pýtala. Brala som candimin aj predtým a tiež sa mi to zdalo málo tak som to trochu zvýšila a nič mi nebolo.

mandy_

RNG prišiel mi dnes oreganový olej Candimis - to je ževraj nové balenie Candiminu, tam písali na stranke. Tiež obsahuje 30% oreg. oleja a 70% olivového oleja. A davkovanie
max. 2 kv.2x denne.
Vy ste mi odporúčal 2 kv.3x denne to nevadí?

mariaj

RNG,prosim, a dal by sa ten jogurt z tych kapsli Laktofloru vyrobit aj doma teda?Alebo Ty to pouzivas nejake tekute?Ja som zhanala jogurtovu kulturu a nezohnala som.Ak by sa dalo ,kolko tych kapsli pouzit napr na 1 liter mlieka? DAKUJEM.

delphia

RNG doporucila som ten Lacto flor, lebo je v nom aj Lact. bulgaricus, ktoreho som este v ziadnych probiotikach u nas dostupnych nenasla.

stani1412 obchod je definitivne zruseny a nie prestahovany.

stani1412

RNG, prosím ťa kde v Blave presťahovali obchod. Poslala som tam muža (nie sme z Ba a vraj je zrušený...)vďaka

RNG

Inac treba pri rybacich olejoch davat pozor, aby boli laboratorne preskusane na obsah ortuti. Niektore na trhu obsahuju privela ortuti. Niektore su precistene od ortuti molekularnou destilaciou. Ine, hlavne z polarnych zon a najma krill olej(lepsi ako rybaci na absorbciu) maju prirodzene este velmi malo ortuti zatial
Dovidenia o tyzden, budem mimo domu.