prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
luna 4325, ked to uz mas, pouzivaj to v davkach 6-8 tabliet, s jedlom, to ti da dost kyselin a zabrani kvaseniu v zaludku, o inych enzymoch pomozu aspon trochu. Tak isto "odporucam" brat aj stary Wobenzyme, kde treba na naozajstny ucinok denne zobrat az 30 tabliet, pricom neobsahuje kyselinu, ktora je potrebna pre zaludocnu cast travenia.
redbulko, ten caj tu mnohi spominali, ale ja ho zialbohu nepoznam, ani jeho presne zlozenie, takze neviem co precistuje.
Enzymi sa varom znicia, ale chelacne kyseliny a rozne absorbenty tam mozu byt, mozno, neviem
sasanocka, za tyzden by sa ti mali probiotika v crevach dostatocne rozmnozit, potom staci brat-pre istotu- raz za tyzden na pripadne doplnenie a po kazdej hnacke aspon 3 dni po sebe.
luna 4325, ked to uz mas, pouzivaj to v davkach 6-8 tabliet, s jedlom, to ti da dost kyselin a zabrani kvaseniu v zaludku, o inych enzymoch pomozu aspon trochu. Tak isto "odporucam" brat aj stary Wobenzyme, kde treba na naozajstny ucinok denne zobrat az 30 tabliet, pricom neobsahuje kyselinu, ktora je potrebna pre zaludocnu cast travenia.
ala, davka toho spominaneho Super enzymu z firmy NOW na intenzivne enzymaticke cistenie je 2 kapsule 2 x denne 1.5 hodiny pred jedlom, dobre zapit.
Candimin mozes brat aj 3x denne 3 kvapky, s jedlom(je to korenina)
Nemiesa sa zle s enzymami.
Neodporucam brat v tehotenstve.
Lapacho treba brat lyzicu a varit aspon 20 minut alebo aj viac, a odstat mnoho hodin(cez noc), zliat nefiltrovat. Aktivne latky su v nom slabo vodorozpustne a casto ma formu hrubych kuskov(je to vnutorna kora a lyko )
mondana, protokol dr berksona su tri rozdielne vytazky. Sylimarin je z ostropestreca marianskeho(sylibum marianum, milk thistle)
alfa lipoiskqa(lipoova) kyselina je univerzalny regeneracny antioxidant, ktory si aj ludske telo vyraba v malych kvantitach
nuz a selen je tiez antioxidant, antiviralny a jeden zo stoplvych mineralov potrebnych pre telo na mnozstvo funkcii
lily, nemyslim
RNG,poznas precistujuci caj Lietajuca lastovicka?Co nan povies,pit ho na precistenie ?
RNG,staci,ked po dobrati antibiotik /mala som prechladnuty a zapaleny moc.mechur/ budem brat kazdy den cely tyzden vecer kapsulku probiotika od teba s jednym jablckom?A potom po tyzdni uz budem pokracovat ako vzdy,iba 1 kps za tyzden? Inac som ich brala aj pocas uzivania antibiotik.Dakujem za odpoved.
pre RNG: prosim vas ked uz mam kupeny ten spominany produkt Quest Enzyme Digest with Betaine HCI (kvoli granuloma annulare), ako ho mam uzivat ked je uz taky slaby (pokym si nekupim tie odporucane) alebo sa vobec neoplati uzivat to?