Otázky na RNG

andrea7

Saany a ako dlho mas chronicky zapalene hrdlo? Aj ja mam a objednala som si doplnky na zaklade rad RNG.tusim aj to, co ty..

Saanny

RNG keď tu budeš mam ešte jednu otazku :) Prvý krat som dnes pila aj zriedený roztok citricidalu 17 kvapiek a pol litra vody a ako som to postupne pila po troške celý deň,tak ma stale štípalo hrdlo a mala som ho take vysušené z toho a trochu strpnutý jazyk a večer keď to kloktam tak ma štípe ešte viac aj jazyk a hrdlo. Po pol hodine to trochu prestane štípať, ale nie úplne. Nemam s tým radšej prestať? Aby som si to chronicky zapalené hrdlo nedráždila ešte viac ako ho mam?
Ďakujem :))

julisa

RGN_ mne odpisal poslednej a napisal mi že sa vrati o tyžden ,že bude mimo domu,takže RGN by sa mal vratit asi koncom tyždna,pretože mi pisal 24.aprila.

Saanny

RNG prosím ťa, zarobila som si pol litra vody a dala 17 kvapiek citricidalu na chronický zapal mandlí a hrdla a pri kloktaní ma začalo štípať hrdlo aj jazyk, akokeby som zjedla chilly papričku. Ešte asi pol hodinu ma to potom štípalo. Je to normálne? Má to štípať?

A ešte jedna otázka, stačí ak vypijem denne pol litra takto zriedeného citricidalu s vodou, alebo musím liter aby to malo účinok? Ďakujem Vám pekne za odpoveď.

janulienocka

Dobry vecer RNG,pred casom som Vas prosila o radu na piskanie v uchu a taktiez bolesti pri usiach,atd.Skusila som na Vasu radu GSE,oregan.olej,kokosovy a rybaci,plus curcumin a vit. C.Tazkosti mi ciastocne ustupili,tie bolesti uplne,avsak posledne styri dni mam problem: ked si lahnem vecer do postele, po chvili mi akoby zalahne v pravom uchu a citim pulz, pocujem bit srdce.Takisto mam casto silne hucanie v hlave, ani nie v usiach ale pocitujem to najma v hlave.Je to strasne neprijemne.Dakujem Vam moc za radu.

ala12

Prosím vás aký je rozdiel medzi:
GSE
Citrididilom
Citrovitalom a
Greposeptom?
Pár stránok som prelúskala a našla som:
GSE - 33%
Citricidal - 60%
Citrovital - nenašla som v popise
Greposept, ktorý používam - napísané je 33% výťažok z grepových jadier. Je porovnateľný s GSE? Lebo neviem, kde ho mám v účinnosti zaradiť. Dávam si 15 kvap. 2xdenne. Ďakujem

ilana

Ahoj,RNG!Sice som zalozila novu temu koli mojmu problemu,ale chcela by som sa aj teba opytat,ci nevies mi poradit.Mam bolave kostky na chodidlach.Nie su zvacsene,len bolia.Problem vybrat pohodlnu obuv, na opatok uz pomali aj zabudam (co ma tak trochu trapi ) :-).Doktorka mi predpisala tabletky Aulin,ale nechcem na nich vecne sediet..Nahodou nevies mi pomoct radou?Vopred ti velmi dakujem!

cajik

RNG,chcela by som sa spytat aky mate nazor na uzivanie Dricloru na zastavenie nadmerneho potenia. Viem ze pot sa vylucuje celym telom,ale nie je skodlive,keby som zastavila potenie pod pazuchami,aj na nohach?