Otázky na RNG

RNG

delphia, lactoflor mozu byt celkom dobre a lacne, ale su to vlastne len jogurtove kvasinky. Nevidim tam ziadne ine. Presne taku zmes kultur pouzivam na vyrobu yogurtu doma

RNG

ginza, to vyzera ako zihlavka(koprivka) tj alergicka reakcia na nieco.Aspon si to myslim...
Mojej zene sa to vyhodi, ked zje privela kysleho, synovi na jedno z cervenych farbiv, mne sase ked som sa raz objedol prilis jahodami.

julisa

RGN_ kupila som si rybaci olej -tekuty a chcem sa ta spytat ,kolko mam uživat denne ,nemam odmerku,tak kolko lyžičiek kavovych mam si davat?-dakujem.

[zruseny12]

ALENDA
nechcem sa moc miesat do vasej debaty,ale ak mozem poradit,aj BION3 a PROBIO FIX/kupis v lekarni/su dobre probiotika...
a este existuje PSYLLIUM PLUS,ktore tiez obsahuje probiotika/tiez v lekarni by si mala kupit/

ginza

RNG prosim porad moja pokozka na rukach a nohach su same vyrazky .Pokozka je cervena a vyrazky su drobne a vela stred maju bieli a su suche.

RNG

julisa, su rybacie pilulky z 500 mg, 1000 mg az 1350 mg oleja. Rybaci olej je mozno dostat aj tekuty(Dansko, Island) a jedna lyzica je vyse 10 gramov=10 000 mg
Dobru noc

RNG

alenda, kvalitne a lacne sa vzajomne vylucuje.
Nanajvys pomerne kvalitne a pritom este nie drahe je mozne.
Porovnaj si obsahy a pochopis, pre ci su niektore drahsie. To co ma 3 miliardy ci 9 miliard kyltur nie je to iste, ako to co ma 35 miliard a 15 roznych druhov.Alebo dokonca 60 miliard, ako Swanson Ultimate probiotic. Ci je to potrebne, to je zatial este otazka.
Niekomu staci brat aj zopar mliecnych kultur(lactobacily, bifidobakterie) niekto potrebuje aj ine podne bakterie. Tazko to dat vsetko do jedneho vreca.
Niekto potrebuje masivne davky naraz na urychlenu kultivaciu znicenej probiotickej flory.
Na ilustraciu, creva obsahuju medzi 500 az 1000 miliardami probiotickych kultur, takze predstavit si, ze sa po zniceni antibiotikami daju bez problemov zakultivovat joghurtom s obsahom niekolko milion kultur je smiesne.
Aj velmi rychle deliace bakterie sa rozmnozuju max 2x za hodinu.
A pokial sa nerozmnozia dostatocne, a nezacnu vyrabat vo velkom obranne latky pre telo, si v stave oslabenia=znizenej imunity.

julisa

RGN__ rybaci olej sa neda kupit ,iba v tabletkach a tam ho je ževraj malo ,v lekarni mi tak povedali,tak kde si ho mam kupit? dakujem.

alenda

RNG, môžem sa prosím spýtať ešte raz? Napísal si mi, že probiotiká Lactoseven a Swiss Lactobacily sú dobré, ale drahé. Ja som pozerala tie, čo si mi odporučil predtým, Probiotic 15-35 firmy NSI alebo Ultimate Probiotic Formula firmy Swansonvitamins. Tieto sa na Slovensku asi ani nedajú dostať, a tiež boli dosť drahé, a ešte aj dovoz by bol drahý. Ktoré probiotiká sú teda kvalitné a lacnejšie? Ďakujem.