Otázky na RNG

RNG

jara, tie cisla vyzeraju dobre, ziadne obavy.
Ak chces ten cholesterol este viac "napravit", moze dieta preventivne brat trochu policosanolu(10 mg denne)
Nevidim tam hladinu homocysteinu, ktora je ovela dolezitejsia na zdrsnenie povrchu ciev, ako cholesteroly.Ako som uz castejsie napisal, na zdrsnene povrchy ciev si nasada aj kazdy lepkavy tuk, nielen cholesterol.
Takze znizit homocystein v krvi je dolezitejsie, nez znizit cholesterol alebo zlepsit jeho pomer.
Disneyland osobne vymenim za hranie sa s malou doma v pokoji, bez toho cestovneho hystaku a zmatku .
Mala si vidiet, ako sa potesila, ked sme dosli domov. Hned sa vyzula a napratala na postel, aby sme (so starym otcom) pozerali jej oblubene filmy a hrali sa s jej oblubenymi hrackami.
Ale bolo tam pekne, ubytovani sme boli na okraji komplexu,v tichom hoteli na brehu jazera, kde pobehovali zajace, v jazere kaciciky a kormorany, dokonca bociany a zeriavy.

jara

Syn mal vysledky krvi vraj v poriadku/11r/, mozes sa, prosim Ta vyjadrit aj Ty? : glukoza 5,2, chol. 4,79, HDL chol. 1,62, pomer chol., hdl chol. 3,0, aterogenny index 1,96, LDL chol. 2,54, triacylglyceroly 0,65, dakujem

jara

RNG, vitaj zasa medzi nami. Keby zavist nebola zla a skareda vlastnost, aj by som Ti zavidela, pre nas slovakov-Disneyland-pekny sen...Urcite vsetci, co tu s Tebou debatime Ti to zo srdca prajeme, ze si mal krasny vylet...

RNG

Saanny, GSE je prvy vyber na hrdlo, ale na nieco nezaberie tak dobre ako oreganovy olej. Ja pouzivam pre istotu aj GSE aj oreganovy olej a ked mam podozrenie ze to moze byt virus pouzivam aj astragalus a chaparal.
Zialbohu, nemozno len z bolesti hrdla usudit, o aku alebo ake infekcie sa jedna.
Takze zautocim viacerymi prostriedkami naraz, ako napr aj na tomto vylete na Floride som musel spravit.
V lietadle alebo velkych davoch ludi vzdy nieco nachytam a Disneylande sa ludia len tak mrvia vsade.A kazdy "zadarmo rozdava svoje mikrobialne kultury" druhym.

RNG

ilana, zeny si zasadne vyberaju obuv podla mody, skorio vzdy nepohodlnu, uzku, so zlym rozlozenim vahy a potom prakticky vsetky po case maju nohy zdeformovane.Vcitane mojej zeny. Teraz si uz nasla pohodlne nizke a siroke topanky, ale ma uz klby znicene.
Dobre je pouzivat klbove doplnky a z kremov hlavne tie, co obsahuju hodne MSM(teoreticky az vyse 12 %, podla obsahu vody)

RNG

cajik, moj nazor na kozmetiku a modne veci(vzhlad, potenie, stihlost atd) je, ze umele nutenie tela, aby sa spravalo podla mody je skodlive.
Nakolko pouzivanie antiperspirantov skodi zavisi od ich obsahu a tiez od prieniku do tela.
Driclor ma aktivnu latku chlorid hlinity(aluminum chloride) a sice zastavi po case pouzivania nadmerne potenie, ale za cenu chemickeho zamorenia tela. Osobne neodporucam.
Naviac sa ma aplikovat vecer, zmyt rano, nepouzivat cez den, takze potenie nezastavi ani zapach potu . Takze neviem, na co by si mal clovek telo otravovat.
Skor by som pouzil bylinne vytazky proti bakterialnej akcii alebo/a absorbenty.
Moja zena ma do roho nahanala dlhe roky, ale ked som to par krat skusil, vyhadzal som ca pod pazou, moje telo zrejme povedalo razne NIE!
Hlinnik v tele je spojeny dnes jasne s alzheimerovou chorobou a to radsej sa budem potit.
Ja pouzivam spray koloidnej striebornej vody, roztok GSE a kokosovy olej s pridavkom citronoveho, pomarancoveho a vytazku z noveho korenia a levanduly(tj jemne privonaneho, pricom uvedene esencialne oleje su zaroven antimikrobialne)

RNG

dada, L-lysin je jedna z mnohych aminokyselin, ja som ju spomenul na zvysovanie imunity proti virusom.
Co robi s hormonami, neviem.
Na hormony som spomenul okrem yamu aj damianu, black cohosh, pupalkovy olej,Dong Quai, zinok a jod

RNG

Spat a vyborne zrekreovany, hoci to bolo len par dni.
Neviem, v akom pomere su tie rozne kvasne kultury, takze nemozem povedat, ake kysle mlieko alebo joghurt z toho vyjdu, ale urcite to bude pitne. Jedna kapsula staci, najlepsie je mlieko zohriat-postavit flasu do horucej vody, ale nie prilis horucej. Komercne mlieko zahrievaju az na 80stupnov celzia, aby v nom vybili vsetky ine nahodne kukltury, ale to rozhodne nie je treba, a ked je schladene na okolo 40 stupnov pridaju kvasnu kulturu.
Ja casto zakvasam mlieko nielen z kultury(probiotickej zmesy) ale aj necham na spodu flase na prst kysleho mlieka/joghurtu a nalejem na neho teple sladke mlieko a postavim kvasit do hrnca teplej (nie horucej) vody. Skysne za 24 az 48 hodin, podla toho, nakolko kysle ho chces mat a aku konzistenciu(hustotu).

roman08

saanny ja som tiez pri uzivani mal ten isty problem co ty zacal som to pit tak ,ze som to chvilu podrzal v ustach a premiesal zo slinami cele usta a hlavne jazyk ma strasne stipal. nemozes to drzat dlho v ustach musis to hned preglgnut a je to ok.pri kloktani to iste kloktat len chvilu aj to tak maximalne 3krat za den.