Otázky na RNG

RNG

lecitiny su zmesi cholinov, hlavne fosfadilcholinov. Nachadzaju sa vselikde, od vajec az po rozne semena, vcitane soje. Sojovy je pomerne najlacnejsi a najpristupnejsi. Pre ludi, co znasaju soju(vyse 95 %) je to dobry zdroj lecitinu.

RNG

mariaj, ja to zarobim vecer v umyvadle, rano vylejem studenu vodu a napustim novu teplu. To zrychli proces , ale pre trpezlivejsich to vykysnew aj v izbovej teplote, len to trva dlhsie.
Extra husty jogurt vyzaduje zahriatie na 40 stupnov celzia

Johana525

poprosim o radu ohladom lecitinu, staci to?:
Účinná látka 100 g
Sojový lecitín 97,6 g

Aky je rozdiel medzi sojovym a normalnym lecitinom?

Nina26

Keďže som na tomto fore získala strašne veľa hlavne od RNG rada by som sa s Vami podelila o recept na mandlovu majonézu na spestrenie stravy, dnes som ju robila prvý krát pri bezsacharidovej diete je dobrá na všetku zeleninu a inak pri normalnej strave aj do zemiakového šalátu, teším sa ak Vám bude chutiť.
50 ks mandlí olúpaných na noc namočených vo vode, 1dl vody prevarenej a vychladenej, 1 dl oleja aký kvalitný používate, 1/2 lyžičky soli, šťava z 1 citrona. Ako pri klasickej majonéze vymixovať a pridať bylinky podľa chuti pažitka, alebo bazalka, oregano, cilantro. RNG pozdravujem pani manželku, ak by sa jej recept páčil.

Saanny

Andrea7
zbadala som to asi pred 6 rokmi, že ho mam stale červené a žiadne antibiotika nezaberali.
Mam ešte aj oreganový olej, tak s tým citricidalom radšej na par dní prestanem a dam si potom menej kvapiek, lebo som to s kloktaním včera trochu prehnala. Teraz mam hrdlo strašne vyštípane a ťažko sa mi prehlta.

Lucinka33

RNG, prosim Vas, co by ste mi odporucili na lepsiu pamat a koncentraciu? Potrebujem sa naucit velke mnozstvo informacii na jednu tazku skusku do utorka. Skusala som uz lecithin, ginkgo biloba aj guaranu, ale nemam pocit, ze by mi to nejako pomohlo. Dakujem a pekny den.

Mariaj

RNG,prosim,o tom jogurte mi prosim este napis.Ked ho das do tej teplej vody robit vo flasi tak ta voda musi byt stale tepla?Alebo,ked vychladne tak uz nezohrievat a nechat tak.DAKUJEM.

jara

No krasa to len citat, nie tak prezit... myslim to byvanie pri jazere so vsetkym...To, ze vnucka bola rada, ked ste sa vratili, ono to plati to stare dobré: Vsade dobre, doma najlepsie. Ale treba ist niekde mimo, aby si to clovek uvedomil a vazil. Mozem sa pochvalit, ze aj u nas lietaju bociany, aj cierny, byvame pri rieke, takze ich casto z okna vidim, aj asi cajky/aspon si myslim/ a volavky. S tymi vysledkami si ma potesil, dakujem za Tvoj cas.