prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jedna, stare potraviny treba po case vyhodit. Kakaovy prasok po navlhnuti(zle zavreta krabica) moze plesniviet
nariaj, kazdy mikroorganizmus na nespravnom mieste moze napachat skody
wivien, na tlak si treba CISTIT cievy lecitinom, riedit krv enzymami a Policosanolom, a rozsirovat cievy vasodilatatormi, ako napr hloh.
Niekedy pomaha brat na ukludnenie rozne doplnky, pozri na temy depresia, tetania...
Zdravim RNG:)...chcela by som sa vas opytať jednu vec ...totiž dcera(9) ma skoliozu a na jednom fore som čitala príspevok od jedneho pana a ten doporučoval dať každemu kto ma skoliozu vapnikovu kuru -a tam udaval na den 10 gramov Vapniku + vitamin D....troška ma ta vysoka davka prekvapila tak sa pytam na vaš nazor ...dakujem
moze byt vo flaske na kakaovom prasku pliesen? lebo som pouzila do piskotoveho cesta kakao, ktore je stare mozno aj 6 rokov. mam ho v sklenenej flaske, ktora je akoby mliecna- teda nie je cira, priesvitna, ale akoby z vnutra bol taky plak. na kakau nic nebolo.
dakujem
RNG,prosim,teraz mi zistili staphylococcus epidermidis v nosohltane.Avsak zostalo to bez povsimnutia,akoze nic.Mne vsak piska v usiach aj mam tlaky v cele nad ocami.Je on skutocne taky neskodny?Ako ho znicit viem uz od teba,nemusis pisat,len ci tento je teda neskodny,a nicit ho je nutne.
Ivka prosim Ta, mozes mi poslat info o Aloe ktore ponukas? diky
nina 26, majonezove mixy s roznymi orechmi a mandlami zena robi obcas. Dokonca aj s tekvicovymi semiackami a piniovymi orieskami. Ako olej pouzivame uz len panenske rastlinne oleje davnejsie, a to hlavne olivovy a kokosovy.
Hroznovy a mandlovy zriedkavejsie, niekedy aj sezamovy a hlavne rozdrvene sezamove semena(tahina)
Taketo zmesy nazyvame "pesto", nie majoneza.
Mandle su tam cele aj so supkami a zomelu(rozdrtia) sa na kavomlynku najskor, lebo procesor ich neposeka tak na jemno.Mame jeden kavomlyncek specialne na semena a orechy, a obcas mak.