Otázky na RNG

zlatica

RNG dakujem za vycerpavajucu odpoved!!Potesil si ma,hlavne co sa tyka tej paniky okolo chripky!Mohol by si mi este povedat na co je ucinna Alfa lipoicka kyselina???

RNG

rikuska, najpravdepodobnejsie je to z potlacenych medzirebernych svalov, ked jediny symptopm je len bolest pri pohybe.
To sa stava pri spanku, ked si clovek zhuzve plachu alebo podusku

rikuska

ahoj prosim ta mozes mi povedat co to moze byt ked ma uz druhy den boli pod pravym rebrom_je to taka zvlastna tupa bolest,nie je stala.Niekedy pri prudkom pohybe ,inokedy vobec,a potom len tak to boli

RNG

Greposept sice obsahuje nespecifikovany vytazok z grapefruitovych jadierok, ale velmi pravdepodobne to nie je ekvivalent citricidalu, tj aktivovaneho(zmeneneho na vyssiu ucinnost) vytazku. Inac by to iste spomenuli. Takze podobne ako citrovital, ucinnost voci mikrobom bude mat podstatne nizsiu, ako citricidal a z neho vyrobene vyrobky ako napr GSE.

RNG

zlatica,proti virusom by som nepouzival GSE, ale antiviralne doplnky.Tj doplnky, kde bola jasne dokazana antiviralna cinnost alebo aspon skratenie priebehu viralnych chorob.
Inac sucasny hluk v novinach okolo prasacej chripky je vlastne reklamna kampan na vytvorenie dopytu po novej vakcine, ktora je onedlho vhodna na trh. Prasacie chripky su velmi caste a tato nie je rozdielna od ostatnych ani rychlostou sirenia, ani poctom obeti(smrtelnych pripadov)

Ako velka vacsina lekarov tvrdi, cez virusove ochorenie nas nas posilneny organizmus sam prenesie. Len velmi oslabeni jednotlivci tomu podlahnu, obvykle obete su pod 1/2 percenta.
Pripnem sem moj prispevok na virusy vseobecne, hoci bol povodne na herpesy, ale tyka sa vsetkych virusov.
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

RNG

luse, len na podporu imunity staci pre neho 1 kapsulka, to je 275 mg betaglukanu. Intenzivne pri chorobach by som radil 2x1 kapsulku.
Predavkovania sa nemusis bat, su to len specialne sacharidove latky, kde hladina predavkovania ani nie je vobec znama, ale je urcite RADOVO vyssia, nez odporucene davky.
Najucinnejsie je brat vacsinu doplnkov na prazdny zaludok, vtedy sa dostane do krvi najviac obvykle.

luse

Dobry den Rng, prosim vas aku davku Agaricus Blazei Mushroom Extract zo Swansonu mam davat synovi 4,5roka 20kg na podporu imunity? Lepsie rano na lacno, alebo vecer pre spanim? Davam mu aj denne 1kapsulku 470mg astragalus.DAKUJEM VELMI PEKNE

RNG

Femka, ziadny doplnok sa nevstrewbava na 100 %. Rozne formy mineralovych doplnkov sa rozne vstrebavaju
Takze povedat 10 gramov vapnika ti nepovie, kolko sa vstrewbe a kolko vyhodi. Pri uhlicitane vapenatom az 96 % moze byt vyhodene cez ladviny a to vo forme zle rozpustneho vapernca(kamena) takze riskujes kamene v ladvinach.
Ja som nikde nevidel vyssie davky, nez 1.5 gramu a aj taM UZ BOLI OBAVY NA POSKODENIE LADVIN PRI NIEKTORYCH FORMACH.
Forma citrat, maleat, askorbat, proteinovy chelat a ine organicke molekuly maju vysoku absorbciu, vyse 40 %, tj do tela sa dostane hodne a cez ladviny sa vyhodi o tolko menej.
Skolioza sa ale da liecit len natahovanim na skripec(tj pod tlakom vyrovnat) ine metody nepracuju.