Otázky na RNG

Nina26

RNG prosím Ta ak by si sem mohol napísať presne recept na Tvoj opalovací krém, kedže ide leto. Predpokladám kokosový olej vitamin E, C , zinok, Yam, ešte ničo v akom pomere. Dakujem

RNG

sony,vacsiny hnaciek sa da zbavit kombinaciou vlaknin(psylium, pektiny) collostra a probiotik.
Odporucam toto:
Lyzica psylia, vysypat do nej 15 kapsul collostra(7 gramov) dobre zamiesat, zaliat vodou a rychle vypit skor nez zhustne. Po dvoch hodinach zobrat silnu probioticku zmes s vodou.
Zopakovat po 8 hodinovych intervaloch.
Obvykle den-dva ten problem vyriesia na dlhsi cas. Probiotika ale treba brat najprv denne(na noc s kuskom jablka) neskor aspon raz za tyzden.

RNG

oprava nie "alebo" ale "a" tj pouzi chaparal a extrakt z olivovych listov, kedze mas okrem virusov aj mykoplazmy, na co je ucinna latka z olivovych listov(oleuropein) vhodna.

RNG

muc, dlhodobe pouzivane aloe zvysi imunitu vseobecne. Na rychly antiviralny ucinok ale odporucam extrakt z olivovych listov alebo chaparal. Virusom netreba dat cas sa rozmnozit, inac sposobia v tele velke skody. EBV napr moze velmi poskodit pecen pri dlhsom posobeni, preto ho treba pri mononukleoze(premnozenie EBV) okamzite porazit co najsilnejsim prostriedkom.
Inac dobry vyber.

Sony..

Ahoj RNG. Chcel som sa ťa spýtať, že čo pomáha proti hnačkám. Mám tetániu a dočítal som sa, že strata minerálov je aj pri hnačkách. Ja mávam stolicu dosť riedku a keď hnačkujem, môj stav sa zhoršuje. Skúšal som aj spirulinu a chlorelu, ale počas ich užívania som mával tiež riedšiu stolicu. Užívam aj minerály na kosti, ale keď ich užijem viac, tak tiež zrejme kvôli horčíku hnačkujem, to je začarovaný kruh. Teraz skúšam psyllium a probiotika. Ďakujem.

RNG

Zuzika, na zlaty stafylokok je ciphrin(ciprofloxacin, antibiotikum z radu flouoroquinolonov) odporuceny. Ja osobne odporucam radsej prirodny GSE, ktory je ucinny aj na antibioticky odolny druh stafylokoku zlateho(MRSA)
Pripajam na imunity:
Imunit je mnozstvo, lebo na rozne infekcie(mikroby) telo a probiotika v nom produkuju rozne obranne latky.
Vseobecne OSLABENE telo ma nizku imunitu.
Sposobene to moze byt roznymi dovodmi, ktore treba adresovat osobitne.

Prvy-velmi casty dovod je zle travenie alebo zla skladba stravy, cim je telo znacne oslabene.
Naprava je jedno alebo viacere z tychto : kyseliny, enzymi, vlakniny(viac zelenin pripadne ine zdroje vlaknin, ako pektiny, psylium atd) a probiotika

Druhy casty dovod je zamorenie tela.
Dnes je zamorenie v roznych potravinach a produktoch, takze je dobre si telo pravidelne odmorovat(cistit)
Na cistenie tela vseobecne su
absorbenty(vlakniny, bentonity, zeolity-najma tekute zeolity, aktivne uhlie=drevenne uhlie a ine)
chelatory=latky ktore sa naviazu na tazke kovy a vynesu ich z tela(riasy, zelene produkty(rozne zeleninove vnate, najma vnat z koriandra=cilantro), ovocne stavy=ovocne kyseliny,pripadne ucinne chemicke chelatory ako EDTA(ecko, potravinarske kyslidlo) alebo odmorovanie od ortute latkami obsahujucimi siru(DMSA) alebo selen .
Enzymi odmoruju od roznych nepotrebnych zhlukov, casto splodin travenia, roznych toxinov ba dokonca nepotrebnych tkaniv a roznych utvarov v tele, od cyst(smetiska) az po tumory a rakovinne tkaniva.

Oslabenie tela moze byt sposobene aj roznymi mikrobami usadenymi v tele premanentne, dokonca aj roznymi parazitami.Tieto vsetky vytvaraju rozne skodliviny pre telo=toxiny, ktore oslabuju celu cinnost tela.
Adresovat ich treba prislusnymi antimikrobialnymi latkami alebo protiparazitickymi protokolmi.
Posilnenie tela roznymi doplnkami a cistenie od toxinov pomaha aj tu znacne.
Spomeniem len niektore, rad je dlhy.
Selen, zinok,probiotika, vitaminy A,B,C, betaglukany a hromada antimikrobialnych doplnkov.

Samozrejme oslabenie je vzdy ako kombinacia viacerych tychto, kde kazde prispieva len malou ciastkou, ale vzajomne sa podporuju pri skodeni telu.

muc

RNG, mam virusy EBV CMV a mykoplazmy, preto chcem uzivat zinok, selen, probiotika a aloe vera gel.

tiez mi zistili Helikobaktera. planujem uzivat GSE, koloidnu vodu.

rozhodla som sa spravne? tieto doplnky postacia na potlacenie virusov a na zlikvidovanie helikobakt.?
dakujem

RNG

Alfa lipoicka kyselina je univerzalny regeneracny antioxidant, ktoreho telo samo vytvara urcite mnozstvo.
Doplnok pomaha urychlit a zlepsit regeneracne procesy v tele
Je sucastou viacerych protokolov,napr protokolu dr Berksona na regeneraciu pecene. Ja ho, ako cukrovkar pouzivam tiez, lebo pecen a pankreas pri cukrovke potrebuju regeneraciu. Samozrejme to pomaha aj na ine procesy v tele.

zuzika0918

RNG
ahoj mám jednú otázku,nedavno mi zistili v nose aj v hrdle bácil zatý stafilococus-aureus.....beriem nato Ciphin500.mám aj oslabenú imunitú,beriem injekcie POLYXIDONIUM....sú to dobré injekcie?môžeš mi poradiť niečo na imunitu?mám sa davať očkovať proti chrípke??ozvi sa mi...
zuzika0918@azet.sk