prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
pre setrenie mojho casu a lepsi prehlad odporucam kazdemu pouzivat vyhladavac, teraz pracuje vyborne.Vdaka administratorom.
Pripadne sa mozete pozriet aj na zhrnutie niektorych mojich prispevkov na
-odkaz odstránený-
Totiz pri rychlych odpovediach si niekedy nespomeniem na vsetko na tu temu,,preto je lepsie si pozriet viacero tem pribuznych alebo opakovane odpovede, kde som sa vyjadril rozdielne, ved pristupov a doplnkov je hromada aj na tie iste zdravotne problemy.
Citala som uz o GSE na tomto fore, len som si nebola ista, ci si to mozem aj bez odporucania lekara naordinovat, a ci netreba pockat na vysledky kontroly. A co GSE a kojenie? Kojim 15 mesacne babo. Resp. mozem este nejak prirodzenou stravou proti tymto bakteriam bojovat pokial by som nemohla GSE kvoli kojeniu? Je GSE dostupne bezne v lekarnach? Dakujem.
jared, na streptokoky aj klebsielu je velmi ucinny citricidal/GSE
Z tabuliek na klebsiely staci 6 ppm(6 mg na kilo vahy), na rozne streptokoky 0d 20 do 60 ppm(60 mg na kg vahy)
Roztok, ktory odporucam je 35/60 kvapiek na liter vody denne. Da sa to aj zdvojnasobnit ked su extra tvrdohlave.
Poztok treba pit postupne od rana do vecera po malickych glgoch, dopit do siestej vecer a o desiatej si dat silnu davku probiotik s jablckom.
Menovany roztok sa da pouzit aj na vyplach, cim sa moze liecba urychlit.
ATB vseobecne znicia probiotika a tym oslabia telesnu obranu, lebo dobre osadene creva probiotikami vytvaraju az 70% obrannych latok pre nase telo.
Pre RNG: este som zabudla doplnit, ze som nikdy nemala ziadne gynekologicke problemy ani pozitivne nalezy na bakterie.
RNG, poprosila by som o radu. Asi pred mesiacom mi gynekolog predpisal atb. Zinnat 500 a tabletky na vkladanie Macmiror 500 ako liecbu na Streptokoka a Klebsiellu. Tieto som dobrala, a po menstruacii som este brala Gynoflor 12 tbl. Teraz mam podla odporucania gynekologa pockat kym prejde dalsia menzes a potom sa urobia kontrolne vytery. Predpokladam, ze na vysledok kontroly budem cakat este aspom mesiac. Netusim ci mi tato liecba pomohla ale ak by som si mohla este pomoct nejakymi inymi prostriedkami pre pripad, ze som sa toho nezbavila, tak co by to malo byt? Mal by sa liecit aj partner? Precitala som uz toho vela a znepokojuje ma fakt, ze streptokoka, pripadne klebsielly sa zeny nemozu zbavit cele roky. Dakujem za odpoved.
Zahranicne zdroje a predajcov najdes na Google.com
Chaparal je pod menom Chaparal alebo Larrea tridentata(presnejsie, lebo viacero krikov sa nazyva chaparal)
Extrakt z olivovych listov sa anglicky nazyva Olive leaf extract.
Pozor na obsah ucinnej latky, oleuropeinu a gramaz.
Muc, chaparal je krik, ktory rastie v Arizone, listky vonaju ako nafta(creozot, bitumen). Miestni indiani ho pouzivaju starocia.
Ja ho kupujem od vyrobcu Arizona Naturals, dochadza v 500 mg kapsuliach a davka je 3x2 kapsule z mojej skusenosti osobne.
Extrakt z olivovych listov vyraba hromada spolocnosti, ja osobne pouzivam vyrobok firmy Swansom, ktora ma 750 mg kapsule s 20% ucinnej latky, oleuropeinu.
Na intenzivnu liecbu pouzivam 3x2 kapsule, na imunitu polovicu alebo aj menej.
Extrakt z olivovych listov sa pouziva ako liecivo uz vyse 6000 rokov, najdes ho spomenuty aj v Starom Pisme(biblia)
nina 26, konecny pomer na ten olej na opalovanie nemam, lebo som to daval len od oka dokopy, ale pokial si pamatam, dal som tam 3 kopcom lyzice kokosoveho oleja, 8 lyzic vody, 2 lyzicky kopcom MSM, 15 000 jednotiek vitaminu E(pol flasticky tekuteho vitaminu E z Puritans Pride), 2 lyzicky kopcom kyslicniku zinocnateho(jemny prasok, 0.1 mikronu) a asi 7 gramov(15 kapsul) jemne pomleteho ester C palmitatu. Na zafarbenie blizsie ku telovej farbe som tam dal asi 30 kvapiek jodovej tinktury a ako finalny konzervant a antimikrobialnu latku 40 kvapiek GSE.
Cerstvo natrety krem ma bielu farbu ale ta postupne sa znizi. Krem zatiera aj flaky na kozi, podobne ako makeup.
Pracoval vyborne na Floridskom prudkom slnku a nespalil som sa ani moja zena a syn, hoci sme boli vonku cele dni.
Tieniaci faktor som nemeral ale asi je dost vysoky, minimum 30 SPF podla odhadu na ucinnost. S mensim by som bol iste spaleny.
resp. mozem poprosit, napises, pod akymi nazvami mam u predajcov hladat extrakt z olivovych listov a ten chaparral.
dakujem este raz
dakujem za odpoved. a chcem sa spytat, co je to chaparal? caj, alebo kapsule? dostat len v zahranici?
a este porad, prosim, ako dlho mam uzivat spominane antivirove pripravky a tiez na vyhubenie helicobactera?