prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry den RNG, chcem sa velmi podakovat za linky na objednanie enzymov, ktore si mi poslal na mail pred dovolenkou. Pisala som ti mail, ale vratil sa mi ako nedorucitelny. Chcela som sa este spytat ake ma byt spravne davkovanie enzymov aby aj zaucinkovali a potom este otazka ohladne pridavania jodu cez kozu (pri polypoch, myomoch a inych vyrastkoch) - ci je to bezpecne aj v pripade, ze na stitnej zlaze su uzliky a lieky sa beru (Euthyrox-moja mama 70 rokov) alebo neberu (ja)?
Chcem sa podakovat RNG za radu ohladne dcery- ma diagnostikovanu familiarnu hypocholesterolemiu s naslednym nedostatkom vapnika, fosforu, d vit. v sere. na zaklade tvojho odporucenia uzivat Bone essentiale, Cood liver oil a Spirulinu, sa dcere hladina spominanych mineralov a D vit. dostala do normy. fyzicky sa dcera velmi dobre citi, co je dolezite, zmizli jej bolesti chrbtice a ja mam pocit, ze nasledkom doplnenych mineralov aj psychicky je ovela pohodovejsia. Dakujem Ti RNG este raz za pomoc :)
ale predsa ma nieco este trapi- nevies poradit, cim zvysit HDL cholesterol? ma ho len 1,0. celkovy cholesterol teraz je 2,63.
v lete ma ist na odbery na trombofiliu, nakolko z mojej strany rodicia su kardiaci. mam dost obavy z vysledkov..
dakujem
Ahoj RNG!
Kúpila som serappeptazu 30, 000 IU. Brala som ju a po čase ma začalo dosť silno bolieť v hrudníku pri hrudnej kosti. Tiež ju brala dcéra ( má zápaly kĺbov) a po čase tiež cíti silné bolesti v hrudníku ona hovorí, že pľúca (ale neviem).Hovorí ,že sa nemôže ani dobre nadýchnuť len slabo. Nevládze ani behať. Nebrali sme toho veľa 1-2 tabletky denne. Môžu to byť neaké detoxikačné prejavy, aké môžu byť?
Ďakujem!
RNG, prosím ťa chcela by som sa spýtať, či môžem jesť pri bezcukrovej diéte na Candidu PSYLLIUM, neobsahuje psylium nič, čím by bolo pri diéte nevhodné?? A ešte by som sa potrebovala poradiť, som tretí deň na diéte, a začali sa mi trochu triasť ruky a celkovo som slabá, pritom jem dosť a mám aj kokosový olej, do rána som bola celá spotená akoby som mala horúčku. To môže byť príznak toho že sa vo mne búria tie baktérie, alebo mi je zle z tej diéty?? Ďakujem.
ahoj RNG
Tie injekcie(polyxidonium).mi davaju kôli tomu,že mám oslabenú imunitu...O rakovine mi lekar nespomínal,že ju mám..Robili mi krvné testy tak mám zvýšené aslo(356).a crp(6,00).brali mi výter z nosa,hrdla...našiel sa tam zlatzý stafilokok-aureus...tie injekcie(polyxidonium).sa užívajú len na rakovinu?
kiki, na infekcie hrdla a nosohltanu odporucam hlavne roztok citricidalu/GSE a oreganovy olej, po pripade ked je to kombinovane s virusom(a to vzdy moze byt, ved ich mame v tele plno) tak aj nieco silne antiviralne, najma extrakt z olivoveho listu a chaparal.
Casto su infekcie hrdla a priedusiek sposobene kvapkanim z nosnych a celnych dutin, na co je dobre kvapkat si do nosa spominany roztok citricidalu/GSE( 35/60 kvapiek do litra vody,okrem pitia toho roztoku)viackrat denne.
To iste spravi aj koloidna strieborna voda pre nosne dutiny,hrdlo a oci, nie vsak pre cele telo, lebo v zaludku sa rychlo znici.
fida, na cievy pouzivaj cistenie lecitinom.
Zhrubnutie mitralneho ventilu moze byt sposobene zapalmi z ciev, virusami a inymi mikrobialnymi pricinami, tiez prebytkom dermatan sulfatu alebo glykoaminoglykanov . Proste ludovo nazvane typ zamorenie tela.
Nuz a zamorenie sa odstranuje hlavne enzymami v tele, preto odporucam brat enzymi na precistenie tela a rozne obranne latky na zvysenie imunity, minimum zinok, selen, jod, vitamin C a D, pripadne aj ine a samozrejme probiotika, ktore vyrabaju az 70% obrannych latok,tiez niektore vitaminy B a ine pre telo.
zuzika na skripanie zubov pomaha len hypnoza alebo nasadky na zuby proti poskodeniu
zuzika, polyoxidonium(chemikalia N-oxidized polyethylene–piperazine derivative) je rusky vyrobok, ktorym ciastocne pomohli predlzit zivot pacientov s roztrusenou rakovinou creva.
Na co ho davaju tebe, neviem ale viem ze ho skusali aj ako antiviralny prostriedok, ale neviem nakolko ucinny. Kedze ale vyskum na rakovinne ucinky bol robeny v 1995, asi privelku dietu s nim do sveta neurobili, lebo sa medzi US liekami nanachadza. Ja sa radsej spolieham na ucinne a pritom neskodne prirodne prostriedky, prinajhorsom lieky vyrobene v USA, akosi okolo ruskych mam trosticku pochybnosti....Zo skusenosti, zialbohu.
No mozno im skodim. Ale v kazdom pripade by som pouzil synteticke chemikalie az ked vsetky prirodne zlyhaju a to sa mi este nestalo zatial.