prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
wikush, 120 x 0,75 gram je 90 gramov dokopy.
Na cistenie criev odporucam lyzicu=7-10 gramov psylia, to je vela kapsul. Hnede lanove semienka maju trosticku menej lanoveho oleja, ale viac antioxidantov(lignany).
Samozrejme teda uprednostnujem ovela lacnejsie hnede semena. Treba ich cerstvo mliet(kavomlyncek) a chladit aby nezosmradli(podobne ako orechy a mak)
ahoj rng, psyllium - cena 300 g balenia whole psylia je porovnatelna s cenami kapsul, podla uk zdrojov co pozeram.. takze nevadi, ked bude psyllium v kapsuliach? dobra ponuka - 120 kapsuli 750 mg-ovych, to by mi mohlo vydrzat dlho..
a este otazka na lanove semena - ktore maju vacsiu vyzivovu hodnotu? golden linseed alebo obycajne hnede, ktore dostat pri strukovinach za tri krat nizsiu cenu? alebo to je jedno?
Inac starsi ludia uz nevyrabaju dost enzymov, prteto sa v nich hromadia vseliake nepotrebne latky a tkaniva.
Naviac maju pre to aj oslabene travenie, tj aj regeneraciu a starnu prudsie.
Ja pouzivam enzymi uz pravidelne a este nemam sedemdesiatku.
sysojka, rozne uzliky a zvacsena stitna zlaza tiez patrie medzi tie nepotrebne tkaniva, ktore enzymi ako doplnok a enzymi vytvorene vo vlastnom tele s pomocou extra jodu odstranuju.
Napisal som ti na kontakt.
delphia, Policosanol zvysuje HDL a znizuje LDL.
Inac stravou sa to da tiez znacne ovplyvnit, presny opak, toho co sa povazuje za zdravu stravu zvysuje cholesterol tj mastne masa,prebytocne cukry, maslo atd. Casto je nizka celkova hladina cholesterolov z roznych diet na stratu vahy.
enzym, bolesti v hrudniku nemozu byt sposobene enzymami.
Tam musi byt nieco ine(mikrobialna cinnost najpravdepodobnejsie)
Davka, ktoru beries je celkom mala. Ja beriem ovela viac ako protizapalovy(tj proti bolestiam)prostriedok
Kamoska, 200 ppm striebro uz nie je potravinovy doplnok, ale chemikalia. Viem, ze je ucinna, len ako clovek, co odporuca len potravinove doplnky som tuto metodu nespominal. Nechcem sa dostat do konfliktu s lekarmi.Velke davky koloidneho striebra nie su nikde schvalene ako liecivo napriek ich ucinnosti.
Ako rychlo to zaberie, neviem,nemam ziadne data na to.
Ani ci to je naozaj ucinna davka na chlamidiu pneumoniae.
Ja som osobne cital v literatrure aj ovela vyssie davky, ale informacie boli od vyrobcov a predajcov silnych koloidnych vyrobkov(500 az 10 000 ppm) a ako pravidlo informacie od vyrobcov neberiem vazne do uvahy. Na to potrebujem nezavislych reputabilnych lekarov a poriadny vyskum
alenda, pri rychlom uhyne bakterii vo velkych mnozstvach sa ich toxicky obsah dosstane dom obehu a sposobi tzv uhynovu reakciu(Herxheimerovu). Symptom je slabost a niekedy az priznaky, ako pri chripke. Pomaha pit hodne vody, aby sa to z tela co najskor vymylo.Pripadne brat enzymi
alenda, psylium su jemne ale nestravitelne clakniny. Nase telo ani kandida nie je schopne ich hydrolyzovat na cukry
zuzuka, popuzivaju ich aj na zvysenie imunity, len som zatial nenasiel literaturu, ktora by toto podporovala. Ale tak ci tak, je to vysokomolekularna chemikalia a pre to zamoruje telo, tj hlavne pecen.