prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
linolo, jared, napisal som vam
Téma endometrióza:
RNG, prosim Vas, poradili ste tu toho vela, ale neviem si vybrat. aku konkretnu kombinaciu danych doplnkov by ste odporucili? (super enzym alebo ten z ananasu...) ja mam cokoladovu cystu prirastenu k crevu a uz 2 roky ju kazdy mesiac sledujeme, ci sa nezvacsuje. nastastie nie, inak by som musela na laparotomiu, lebo laparoskopia by bola riskantna. ak je mozne, aby cysta zmizla, skusila by som tie doplnky. indonal mi nezaberal, mam pocit, ze ked som brala kyselinu listovu, cysta sa zmensila. mozte mi napisat idealnu kombinaciu, ktora by mohla cystu zlikvidovat? dakujem.
Dobry dem. Chcel by som Vas poziadat o radu, co by ste mi doporucili na derealizaciu a depersonalizaciu. Dakujem Vam pekne za Vas cas.
RNG,prosim vas o radu.Uz asi vyse 2mesiacov ma velmi boli trtac.Neviem pomaly ani sediet.Viem iste,ze som si ho nikde nenarazil.Co to moze byt?
Dakujem za vasu odpoved.
vecerne enzymi na cistenie tela uzivam az na noc, rano vstanem, opat uzijem enzymi a az o cca 2 hodiny sa nejem. mozem to tak robit?
Ja som tam hneď šupla dvojnásobnú dávku, sa ospravedlňujem.
Ahoj RNG. Poprosila by som ťa o link na adresu v Čechách kde by som mohla objednať Citricidal a tiež, keby si mi mohol poslať tabuľky účinnosti Citricidalu.
jessinus@gmail.com
Odporučil si mi piť roztok 60 kvapiek na liter vody /streptokok, klebsiela/ len sa chcem spýtať ako dlho to mám piť a či to môžem riediť aj s minerálnou vodou. Ďakujem za ochotu a tvoj vzácny čas.
kiky, nemozem tu pisat zdroje na objednavanie, ale mozem aspon naznacit, ze na Google.cz najdes citricidal v Cechach, co je 60%, to je skoro 2 x tak silne ako GSE, ktory je len 33%