Otázky na RNG

mikli

Téma endometrióza:
RNG, prosim Vas, poradili ste tu toho vela, ale neviem si vybrat. aku konkretnu kombinaciu danych doplnkov by ste odporucili? (super enzym alebo ten z ananasu...) ja mam cokoladovu cystu prirastenu k crevu a uz 2 roky ju kazdy mesiac sledujeme, ci sa nezvacsuje. nastastie nie, inak by som musela na laparotomiu, lebo laparoskopia by bola riskantna. ak je mozne, aby cysta zmizla, skusila by som tie doplnky. indonal mi nezaberal, mam pocit, ze ked som brala kyselinu listovu, cysta sa zmensila. mozte mi napisat idealnu kombinaciu, ktora by mohla cystu zlikvidovat? dakujem.

Mattoo

Dobry dem. Chcel by som Vas poziadat o radu, co by ste mi doporucili na derealizaciu a depersonalizaciu. Dakujem Vam pekne za Vas cas.

bollek

RNG,prosim vas o radu.Uz asi vyse 2mesiacov ma velmi boli trtac.Neviem pomaly ani sediet.Viem iste,ze som si ho nikde nenarazil.Co to moze byt?
Dakujem za vasu odpoved.

delphia

vecerne enzymi na cistenie tela uzivam az na noc, rano vstanem, opat uzijem enzymi a az o cca 2 hodiny sa nejem. mozem to tak robit?

linolo

RNG Ahoj RNG mal by so zaujem o kupu oreganoveho oleja a GSE popripade citricidal.Mohol by si mi prosim ta napisat email aj s cenami po com to predavas popripade by som sa chcel este o niecom informovat.Dakujem

jared

Ahoj RNG. Poprosila by som ťa o link na adresu v Čechách kde by som mohla objednať Citricidal a tiež, keby si mi mohol poslať tabuľky účinnosti Citricidalu.
jessinus@gmail.com
Odporučil si mi piť roztok 60 kvapiek na liter vody /streptokok, klebsiela/ len sa chcem spýtať ako dlho to mám piť a či to môžem riediť aj s minerálnou vodou. Ďakujem za ochotu a tvoj vzácny čas.

RNG

kiky, nemozem tu pisat zdroje na objednavanie, ale mozem aspon naznacit, ze na Google.cz najdes citricidal v Cechach, co je 60%, to je skoro 2 x tak silne ako GSE, ktory je len 33%

kiky

Ahoj RNG,

ďakujem za odpoveď, ešte by som chcela vedieť kde sa to GSE da kupiť.Jedna adresa co si tu daval kedysi mi nesla otvorit, takze som bezradna.
ďakujem