prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ja sa len bojim,ci tam nebudu vyrastky.Je to mozne? A co potom?To sa musi odstranit chirurgicky?
RNG si ludovy liecitel, homeopatik...alebo co?
v kostrci moze by rednutie kosti, zapalove zmeny v slachach a okostici a plno inych degeneracnych zmien zo zapalov.
RNG - chod uz do horucich pekiel ,
tvoje rady mi nepomohli , iba ma pripravili o peniaze
ja... nechcem sa vam sem miesat len by som hcela vedet RNG kto vlastne si...nejaky homeopatik alebo co
RNG,dakujem za odpoved.Tu kostrc mi dnes rontgenovali,ale vysledok este neviem.
Miner.na kosti beriemuz vyse roka od teba Bonne Essenc.a tiez beriem na travenie 2 roky Betain HCL.A este mi napis,ze ake zmeny by tam mohli byt,co si tym myslel.Dakujem
Mikli, Super enzym z firmy NOW napr je dostatocne silny a cenove dost pristupny na pravidelne pouzivanie na odstranenie roznych nepotrebnych rkaniv, vcitane cyst.
Porovnanie roznych enzymov najdes na
-odkaz odstránený- kde som uviedol zopar silnejsich na porovnanie.
mattoo, najdi si temu depresia, tam to viaceri riesia roznymi prostriedkami, od odmorenia tela(ortut, olovo kadmium) cez pouzitie roznych neurotransmiterov(mineraly, SJW, SAM-e, L-DOPA, GABA, lecitin, vitaminy B)az po rozne bylinne prostriedky s prilis komplikovanou ucinnostou(pes vie, ako vlastne robia, teda, ale ucinkuju)ako napr Mulungu a ine
bollek, mas tam nejaky zapal . Najdi si protizapalove doplnky, vyhladac uz chodi.
Pre istotu si to nechaj aj zrentgenovat, ci su tam nie nejake zmeny. Ak ti najdu rednutie kosti, potrebujes si napravit travenie alebo brat doplnky na kosti
delphia, je to v poriadku