prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ja pijem obvykle asi tyzden ten roztok, teraz som to prerusi po 3 dnoch a vratilo sa mi to spat "aj s urokami", tie odolnejsie sa zachovali a rozmnozili!!. Tak som musel pridat aj oreganovy olej a betaglukany, nech to porazim skor, nez to prerastie do vaznej choroby. Zatial mi len trochu tecie nos, kaslem a mal som opuchnute uzliny.
Darmo, ja som od mala nachylny na plucne a viacero letov lietadlom a vacsie spolocnosti v poslednom case mi dali zabrat.
kika, 20 ml je pravdepodobne asi 500 kvapiek, co je dost na bezne choroby. Odkial mas praskove collostrum?
Dobre by to bolo vediet aj pre inych ked je v rozumnej cene a s dost imunoglobulinami(min 15%).
RNG ďakujem za mail.
Ako dlho by som mala piť ten roztok /35kv. na liter/? Stačilo by pár dní a potom počkať na výsledky kontrolnej kultivácie, alebo to mám piť radšej dlhšie.
Ahoj RNG,
znovu dakujem za odpoved.Na jednej ceskej stranke som nasla ten citricidal ale 20ml stoji 440 českych korun. Ty si mi odporucil teda 35 kvapiek do litru vody, cize ako dlho to asi vydrzi pri takomto uzivani?kolko denne mam brat???
pripadne mi neviete poradit co s bolestivymi uzlinami na krku?su aj take tvrde na dotyk.je tovysleok nejakej infekcie???
dakujem
bollek, zialbohu aj ta moznost tam je, preto treba vidiet vysledky rentgenu
Rozpad kosti moze byt aj z toho dovodu(kaposiho sarkoma) aj z kostnych cyst, aj z plesnovych infekcii a inych zapalovych pricin.
Dokonca bolest moze byt len cisto zapalova z okoliteho tkaniva, nielen z kosti, alebo poskodenych nervovych vlakien(na to je dobry rybaci olej, hojivy a regeneracny na nervy)
Nuz zatial sa neznervoznuj a pockaj si na vysledky rentgenu. Ked chces, ber nieco protizapalove, napr curcumin a rybaci olej, to sa cloveku zide aj tak v tele.
zuzic, noz=skalpel=operacia.
Lekari povacsine casto volia miesto vyliecenia poskodenej oblasti jednoduche vyrezanie-amputaciu.
a este posledna otazocka.moze to byt aj nador?dufam ze nie.co ty na to?
bollek, vyrastky su obvykle dosledok odburavania kosti a zapalov. Na miestach z najnizzou teplotou sa odburane kostne materialy vylucuju(krystalizuju) a tam potom zavadzaju.
Jedna z metod na ich odburanie je udrziavat si to miesto v teple a pouzivanim roznych rastlinnych chelatorov(ovocne a zeleninove kyseliny)
Operacia je len posledny krok, ked to inac nejde.
RNG prepac ja som ta nechcela urazit. je pekne ze sa snazis pomoct ludom. a prepac ale tomu poslednemu slovu nerozumiem co to je?
zuzic a mmmmmmmm, rozhodol som sa neodpovedat na provokacne otazky.
Inac nikdy som nikomu nic negarantoval, len tu uvadzam inaksi pristup lekarov k lieceniu a predchadzaniu roznych zdravotnych problemov, nez bezni lekari. Informacie mam z medickych periodik svetovych kapacit, lekarov, ktory sa zaoberaju liecenim pouzitim prirodnych latok a netradicnych metod.
Ani oni nemaju 100% vysledky, ale casto ovela lepsie, ako tradicna symptomaticka medicina s pouzivanim chemickych liekov, ziareni a noza.