prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zinok pre dospeleho je do 50 mg denne, selen do 400 mikrogramov denne. Pre deti je to podla vahy menej.
Pan RNG,mozete mi prosim napisat davkovanie zinku a selenu na zlepsenie imunity?Aj pre deti?Dakujem!
Nina26 dakujem si zlata, ale ja som uz objednala, nakolko som potrebovala toho viac druhov.
dik este raz
mmm?????????pridavam sa k tebe koliod. voda o ničom lieky nič len je mi zle s nich nepomohlo skor horšie ale lepšie
mmmmmm ty si pekne udereny ked prides k doktorovi a nevylieci ta tiez ho posles do horucich pekiel.ty si napisal aky mas zdravotny problem rng ti napisal co by ti mohlo pomoct samozrejme ,ze ti urcite netvrdil toto si kup a budes na 100% zdravy a ked to nezaberie tak ho posles do pekla si pekny CHRAPUN.ziadny doktor ani liecitel ani neviem kto ti neda a nema 100% ucinnu liecbu tak maj v sebe aspon tolko slusnosti a nenadavaj cloveku zato zaco ti on nemoze.
asi nie. uz som nasla na co myslis
myslis iminne essentials?
zase mi to blbne , cas je dat prestavku pocitacu, mozno sa do zajtra umudri.
oxy, Swansom ma jeden vyborny zdroj betaglukanov, vytazok z huby Agaricus Blazei(juhoamericka peciarka-sampinon), kde na kapsulu ma az 275 mg betaglukanov. Ja ju osobne pouzivam aj dnes, kedze sa na mna v poslednych rusnych dnoch nieco nalepilo v lietadlach a s davov ludi, kde som sa zdrzoval.
mozte mi prosim vas poradit pod akym nazvom hladat betaglukanove pripravky na imunitu napr. v Swansone?