prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
No a praveže tento driclor sa ma používať na noc a rano umyť. Potom rano si dam iba deodorant. Ale ja ten Driclor nemôžem prestať používať, keď si spomeniem na tie mapy na tričku :))
Zevraj to spôsobi rakovinu tým, že sa tie odpadove latky čo by mali isť von z tela potom ukladaju v podpazuší a to sposobuje rakovinu,tým že tomu ten antiperspirat zabrani, ale zase na druhej strane pot ide von aj inakade, napr. čelo, chrbat.
ci sposobi rakovinu to neviem, spojenie medzi chlorom volnym a rakovinou je ale viazane chloridy nie su to iste(nasa sol je sodium chlorid)
Ale spojenie medzi Alzheimerovou chorobou a aluminiom(hlinnik) je uz davnejsie zname.
Vacsinu zien ale neodhovoris od pouzivania antiperspirantov(ja to mam doma, zene nevysvetlim, hoci je inzinier chemik...), tak ich aspon pouzivaj co najzriedkavejsie a nenechaj si ich na noc nikdy.
RNG poznaš antiperspirant Driclor? Obsahuje aluminiumchlorid. Myslíš, že môžu byť z dlhodobého používania nejake nasledky? (rakovina) Je to jedina vec po ktorej sa vôbec nepotím pod pazuchami a používam to iba raz za týždeň.
Ja nie som zastanca beta karotenu nako pomocke pri opalovani.
Co telo potrebuje su hlavne tukorozpustne antioxidanty(betakaroten je vodorozpustny) na tukovu podkoznu vrstvu a to je hlavne vitamin E.Odporucam az 800 IU denne na plazi.
A nam ako belochom s nizkou ochranou koze treba dost silna ochrana proti ultrafialovemu svetlu, tj minimalne kokosovy olej, este lepsie kokosovy olej s pridavkom kyslicniku zinocnateho(zinkova beloba,cinkvajs), zhruba 5 az 10%.
Komercne opalovacie kremy, najma "nezmytelne" su na kozu velmi skodlive az na vynimky prirodnych zmesi, ale tie maju len v tropoch miestni obyvatelia, v obchodoch ich velmi tazko najdes.
RNG prosim Ta o Tvoj nazor na beta karoten naozaj ma pozitivny vplyv na pokozku a je potrebne ho brat uz teraz ak idem v lete k moru? Dakujem
niagara, alternativnych medicin je hromada. Pavel Sima sa zaobera liecenim bylinkami.Dokonca ho nazyvaju pan Hermanek(kamilky su jeho oblubena bylinka)
Ja sa zaujimam nie priamo o liecenie bylinkami, ale hlavne ich extraktmi, kde su ucinne latky presne uvedene a v klinicky dostatocnych davkach(tj mnohymi lekarmi preskumane a pouzivane v ich praxi)
Len zriedka spomeniem priamo bylinky, a to hlavne vtedy, ked aj silne caje z nich su uz klinicky ucinne(graviola, lapacho,paw-paw, chanca piedra, uncaria tometosa...)
kiki, neviem posudit ucinnost toho tekuteho collostra, lebo neuvadzas koncentraciu imunoglobulinov a Lactoferrinu, co su ucinne latky v collostre. Ja odporucam 5 az 10 gramov collostra suseneho, (obsah 25% imunoglobulinov). Na co vselico to pomoze a nakolko je dost tazko takto napochytro povedat, ale imunoglobuliny v dostatocnych mnozstvach posilnuju obranu tela, Lactoferrin priamo zabija rozne mikroorganizmy, dokonca aj rakovinne bunky.
Kiki, ja beriem casto citricidal(GSE) preventivne, ked mam mat program s kontaktom vela ludi, lebo vtedy iste mam moznost nieco nachytat.Definitivne to zmensi pravdepodobnost nakazy.
ahoj RNG. po dlhom čase mám otázku. kamarátka bola na diagnostike u pána Pavla Šímu v Prahe. Prišla so zaujímavými informáciami o alternatívnom spôsobe liečby. Chcem sa opýtať na tvoj názor na tento spôsob liečenia.
Ďakujem za odpoveď.
Ahoj RNG
no tak mi zistili z vyteru napokon streptokoka co som viac menej aj cakala lebo s nim mavam casto problem, od zajtra teda beriem antibiotika a kupila som aj ten citricidal.Je dobre to brat aj preventivne?
no ja mam momentalne tekute collostrum a ked to doberiem tak ma cakaju tabletky collostra. Je to od firmy LR cosmetics..neviem kolko to stoji ale tak lacne to asi nebolo...ani neviem nakolko ucinne to je...ale tak tatino mi to zohnal...