Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

certulinka66

zdravím Vás RNG..vrátim sa k tomu collostru čo spomínala kiky..ja som tiež nedávno dobrala až 2 fľašky collostra od tejto firmy..necítim žiadny pozitívny účinok..vraj sa už po pár dňoch budem cítiť lepšie,keď som sa necítila tak že musím užiť aj druhé balenie..druhé balenie zase 0 bodov..chcem sa spýtať akú chuť má mať collostrum..toto mi pripomínalo tekutinu,ktorá vznikne keď mlieko skysne pri izbovej teplote..zloženie na balení:odmastené kolostrum(mledzivo)neobsahuje kaseín,žiadna zmienka o imunoglobuline ani o Lactoferrine..za tie peniaze to nestálo za to aspoň v mojom prípade..ďakujem

certulinka66

zdravím Vás RNG..vrátim sa k tomu collostru čo spomínala kiky..ja som tiež nedávno dobrala až 2 fľašky collostra od tejto firmy..necítim žiadny pozitívny účinok..vraj sa už po pár dňoch budem cítiť lepšie,keď som sa necítila tak že musím užiť aj druhé balenie..druhé balenie zase 0 bodov..chcem sa spýtať akú chuť má mať collostrum..toto mi pripomínalo tekutinu,ktorá vznikne keď mlieko skysne pri izbovej teplote..zloženie na balení:odmastené kolostrum(mledzivo)neobsahuje kaseín,žiadna zmienka o imunoglobuline ani o Lactoferrine..za tie peniaze to nestálo za to aspoň v mojom prípade..ďakujem

certulinka66

UseYourHead

dobry den RNG, drzim sa tvojich rad co sa tyka stravovania pri akne, mozem jest suseny struhany kokos? je kupeny v normalnych potravinach, nemoze to byt zvysok z vyroby RAFINOVANEHO kokosoveho oleja-t.j. obsahovat znicene tuky? dakujem

regullus

rng mňa by zaujímalo ovplyvňovanie minerálov vitamínmi v organizme-nejaká spoluúčasť metabolizmu medzi nimi ak je

napr. či nejaký vitamín dokáže znehodnotiť nejaký minerál, ich vzájomné pôsobenie ....

RNG

Inac rakovina prs je hlavne z pouzivania syntetickych nahraziek hormonov, hlavne hak, ktore zamoria telo a zmenia jeho prirodzenu funkciu.

RNG

linda, to je jedno, ci ho pouzivas na noc alebo cez den. Podstata je, aby si ho mala relativne kratko na sebe, lebo cim dlhsie ho mas, tym viac zamori telo.
Aluminium chlorid sposobuje degeneraciu potnych zliaz(=znizena cinnost) a to dost permanentnu.
Iny sposob ako to dosiahnut je iontoforeza, kde sa elektrickym prudom poskodia potne zlazy a potom funguju miernejsie.
Osobne nie som priatelom modneho poskodzovania prirodzenej funkcie tela, ale na tom sa samozrejme nezhodnem ani s mojou vlastnou zenou.
Zeny su ochotne pre krasu a modu podstupit vselico,
uzke topanky,
hole nohy v mraze,
prepichavanie a tetovanie tela vselikde(ja to nazyvam mutilacia=zohavovanie po slovensky), odmastovat pokozku pre modny suchy vzhlad,
holit si prirodnu ochranu tela=chlpy zapchavat pory roznou chemiou= makeupom atd.

oliviaaaaaaa

linda.: nahodou som prisla na tuto diskusiu a chcem tiez niecim prispiet. driclor som pouzivala asi pred 4 rokmi, jedno leto. velmi som sa potila, ziadny zapach, len vela potu, mala som spotene tricka, musela som nosit len volne. driclor bol super, splnil uplne vsetko co sluboval. samozrejme, aj mna mama strasila, ze z toho je rakovina, ale pouzivala som ho cele leto a celu jesen. a vies co? v zime som prestala a odvtedy sa uz vobec tak nepotim. samozrejme, ze sa spotim ako kazdy priemerny clovek, ale tie nechutne flaky zmizli. neviem cim to je. pravda je, ze som vtedy aj schudla 10 kg, tak to mozno bolo aj tym :D ale je to prec.