Otázky na RNG

jara

Zdravim Ta, RNG, tak som bola zobrat syna zo skoly a snad sme dobre vybavili u doktora. Popozeral mu to, ze tam nie je nic prasknute, ze je tam hematom, ktory by sa mal vstrebat. Poradil fastum gel na opuch...neviem, ci je to potrebne. Tie enzymy, co si spominal, nemam. Ale ked uz enzymy spominame, co povies na naklicene semena /sosovica, psenica, slnecnica/, vraj obsahuju tiez zive enzymy a vela mineralov, vlakninu. Ne myslim to teraz v suvislosti so synovym poranenim, ale tak pre zdravie. Aj som ich nechala naklicit, tych mladsich na to nahovorim, ale ti starsi uz mi davnejsie "zakazali" chodit na internet...

majulka20

rng len si tu citam tvoj este stary prispevok o tom co podat pri arytmiach a smejem sa na to ako si nazval neurotransmitermi: "kovove iony(K,Na, Ca, Mg, Zn a ine) a rozne aniony, hlavne CO3+ ( tj C02 rozpusteny vo vode)"
neviem odkial si na taku blbost prisiel :)))
tieto iony su sice nevyhnutne na normalne fungovanie celeho organizmu,cns nevynimajuc ale medzi MT sa urcite neradia...
zakladnymi NT su napr.: acetylcholin, adrenalin, noradrenalin, GABA, 5-HT a ine :)

Ivka 1

pre pani ucitelku KE: pomaha vystriekavat hrdlo 3x denne sprajom Aloe s propolisom. Je antibakterialny a likviduje aj zapaly.

sari

ahoj,

neviem sa rozhodnut odkial mam objednat doplnky. co je lepsie: puritan alebo swanson? Vsimla som si, ze swanson ma vyrobky o nieco lacnejsie. Ktora znacka je kvalitnejsia?

RNG

na presilenenhlasivky nepoznam nic ineho, ako si ich setrit a co najmenej namahat. Al je ale laryngitida sposobene nejakymi mikrobialnymi infekciami, tak na to su antimikrobialne ako oreganovy olej, citricidal, koloidna strieborna voda, extrakt z olivovych listov, collostrum, graviola a plno inych

RNG

nervove zapaly su obvykle sposobene nasimi v tele vzdy pritomnymi virusami. Takze okrem protizapalovych(curcumin, bromelain, Boswelin dumbier) a rybacieho oleja na hojenie poskodenych nervovo(10 gramov denne!)samozrejme osporucam si zvysit viralnu imunitu.Na to tu dam znova clanok nielen na herpes, ale na viacmenej vsetky ostatne virusy:

Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice,oci, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar,genitalny herpes,
bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych
zhruba podla ucinnosti: Zinok, selen ,Lactobacilus Bulgaricus
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a velmi ucinny chaparal(larrea tridentata). Su aj ine silne zname ako betulin a huba chaga, ale zatial su prakticky nepristupne, lebo ich vyroba a rozsirovanie sa znacne blokuje.
Su to alkoholicky vytazok z brezovej kory a parazitna huba rastuca na breze.

ucitelka KE

RNG, som učiteľkou na ZŠ a mám dosť veľký problém s hlasivkami, dosť často mi odchádzajú. Bola by som veľmi rada, ak by ste mi vedel poradiť, ako a čím predísť môjmu problému. Ďakujem.

jarmilka01

RNG,
prosim Ta vies mi nieco poradit na zapal lícneho nervu? prvy krat som to mala v 14 rokoch a dobre sa to vyliecilo, no druhy krat sa mi to vratilo, ked som mala 30r.,no je to uz vidiet na jednej strane tvare. Teraz mam 38r. a znova citim rovnake priznaky, bolest za uchom a pod.. vedel by si mi poradit co, kedy a kolko by som mala uzivat, aby som predisla tomu?
Vďaka.

RNG

Jara, vyron krvi treba zastavit najprv, samozrejme. Az potom treba brat enzymy. Ja som si myslel, ze to tam uz ma koagulovane!
Ak ma malo K vitaminu, tak ma malu zrazanlivost a vyron sa zvacsuje. Veru sa neotalaj a chod s tym do nemocnice na pohotovost. Tam mu mozu dat injekciu na zastavenie vnutorneho krvacania alebo pripadne urobit lokalnu operaciu a kateterizovat cievu alebo zosit ju, co sposobuje to krvacanie