Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

kolinia, zialbohu mineraly su povacsine jednoduche chemikalie, aj ked su to potravinove doplnky. Sol(KCl, NaCl) su chemikalie, hoci sa nachadzaju v zemi tj su to zaroven prirodne latky.
Mnohe ine mineraly su tiez v roznych vazbach v prirode a tiez ich pripravuju dnes v laboratoriach, lebo vyrabat ich z potravin by bolo prilis drahe.Na draslik odporucam z Billy sol so znizenym obsahom sodika(obsahuje 38% KCl) a pouzivat ju na normalne solenie jediel.
Na ine mineraly zeleniny, a kto chce si rychlo mineraly doplnit, odporucam dobre silne zmesy specificky navrhnute na vybornu absorbciu a zabudovanie do tela, ako napr Bone essentials od firmy Swansonvitamins.com

RNG

Ginza, zamorenie od chemikalii(liekov) moze trvat nejaky cas odstranit. Pomahaju na to enzymi a voda.
Na zlepsenie mozgovej cinnosti su rozne nootropika, zo znamejsich su vitaminy B, lecitin rozne antioxidanty(gingko, hupoerzin, vinpocetin, vitamin C vo vacsich davkach atd)

RNG

delpia na trhu su rozne vyrobky s pirithionatom zinku, obvykle od 1/2 % az do 1 %. Viacej by som velmi nedaval, lebo aj zinkom sa da predavkovat.

Andreaa

dobry Den RNG,

pisala som Vam mail ohladom davkovania doplnkov zo swansonu, neviem, ci vam prisiel. Mohli by ste please odpisat? Dakujem vopred

jared

Ahoj RNG! Tak som tu opäť. Kontrolné výsledky u gynekológa po liečbe ATB. :prítomný-Streptococcus agalactiae, S.haemoyticus A, E coli; neprítomný acidofilný laktobacil.
Beriem zinok, selén, vit.C, probiotiká. Môžem piť aj tých 70kv. citricidalu/L vody a tým istým roztokom robiť výplachy? Alebo mi skúsiš poradiť niečo iné. Ako by som mohla zabezpečiť obnovu a tým aj pôsobenie acidofilného laktobacilu? Chcem sa tých potvor už zbaviť. Ďakujem.

Kolinia

Jedna otazka RNG, vysetrenia stitnej zlazy, kardiologie ok, mozu byt priznakom tetanie aj take zvlastne videnie, ani sa to neda opisat, proste nevidim dobre do dialky, bola som aj u lekarky, mam do dialky okuliare, ale nejak si nemozem na ne zvyknut, z toho ma zas hlava boli...zle mi nebyva, mravcenie mavam, radil si mi zmes mineralov horcik,vapnik a zinok tusim...a kardiolog mi aj draslik radi, kde sa to vsetko da zohnat, nechcem ziadnu chemiu, porad mi prosim....

ginza

Prosim RNG porad Pred polrokom mi zomrela dcera bralasom lieky na spanie a ukludnenie asi 2 mesiace po tom. teraz uz 4 mesiace neberem nic ale moj rozum sa spomalil a som velmi zabudliva. Je nejaky vitamin co by pomohol.

delphia

aj mna zaujima presne to, co natur sa pytala. a este si v minulosti spominal, ze je dobre na plet aplikovat zinok pyrithionate. do 1 kelimka-t.j. 50g - kokosaku kolko tohoto zinku je potrebne pridat na liecbu akne? a co by tam este mohlo ist?
diky :)

RNG

natur, do 50 gramov kokosaku odporucam 6 kvapiek citricidalu a velmi dobre zamiesat.
To ti sicew neodstrani acne, ale len ich hnisanie a pravdepodobne zapaly. Kokosak tiez moze ciastocne odblokovat tukove pory zapchate stvrdnutymi tukmi.
Ale neznizi tvorbu seba(latky v tukovych zlazach) na to je zinok a vytazok z korenov zihlavy, ktore potlacia tvorbu DHT.
Aplikacia je vnutorna aj vonkajsia.

RNG

Rudinko, dobry doplnok na kosti , ktory obsahuje vsetky mineraly a vitaminy potrebne na absorbciu(samozrejme v spravnej forme a vzajomnych pomeroch) je asi najlepsi na doplnenie chelovanych mineralov. Ja pouzivam vyrobok firmy Swansonvitamins.com pod menom Bone essentials.
Postup je rano chelacia, na noc remineralizacia.
Osobne nie som velmi priatel extra rychlych chelacii kvoli reakciam a moznemu pretazeniu ladvin