prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosim Ta, este k tomu synovi, dnes rano mal tiez to vajicko alebo vlastne cely ten "vacok" taky plny a pokracovalo mu to az smerom hore ako sa uz napaja na brucho. Pripominalo mi to ked bol pred 5 rokmi operovany na pruh/na druhej strane/. pojdem s nim asi k lekarovi, ci to potvrdi, ak ano, je nutna len operacia, alebo sa da vyhnut sa jej? Dakujem.
Znamka GNP zarucuje nielen vyrobcom ale aj nezavislou namatkovou kontrolou svetovej organizacie vyrobcov(nnfa.org, dnes Natural Products Association), ze obsah je nezavadny a kvantity uvedene su +-5%, tiez je to v suhlase s FDA pravidlami.
Ucinnost ale zavisi od davky ucinnych zloziek a tie musia byt na GMP produktoch jasne uvedene.
Tym netrvdim, ze tieto doplnky s GMP peciatkou su vsetky ucinne, odhadom len zhruba 5% je klinicky ucinnych, ostatne su prislabe na klinicku ucinnost, ale su prakticky na 100% nezavadne, lebo pokuty a sudy v USA su v stamilionovych sumach a to si ziadny velky vyrobca, ktory planuje zostat v tomto poli rozhodne nedovoli.
Lee Swanson je solidny vyrobca, inteligentny a nie je ziadny hazarder, aby vypustil na trh nevyhovujuci alebo dokonca skodlivy vyrobok. On podnika s ohladom na dlhorocny uspech, nie kratkodobe dobrodruzstvo. Je druha generacia, jeho otec Leland firmu zalozil v roku 1969 po dlhych rokoch zaoberania sa s vyzivou. Dnes podnik zamestnava vyse 500 ludi vo vyrobe.
hoci to postovne vyskocilo na vyse 20 dolarov, koli hmotnosti balicka :}, stale sa mi to oplati viac nez objednat menej ucinne a drahsie vyrobky tu v anglicku s dokonca free shipping {na uk orders}.. takze dakujem rng za tip
wikus, do UK je postovne lacnejsie, ako na Slovensko, preto sa ti to zda lacnejsie. A ceny v UK su dost vysoke=Europske
Jeden z dovodov, preco som na Slovensku mal primalo zakaznikov bolo, ze nedoverovali mojim nizkym cenam a chybajucej premrstenej klamlivej reklame.
A to som mal skoro kazdy tovar s najvyssou znamkou kvality(GMP) a vybrany z US najlepsich(tj klinicky ucinne obsahy)
Swansom je GMP vyrobca a ja osobne jeho niektore vyrobky pouzivam uz vyse 10 rokov.
to sa mi zda, alebo na swansonvitamins maju ozaj take dobre ceny?? nakup piatich doplnkov aj spolu s postovnym z us do uk ma vyjde podstatne menej ako som bola zvyknuta doteraz tuto vnutrostatne nakupovat.. a to si objednavam dost silne probiotika a enzymy, preto sa cudujem a hladam v tom hacik :}
jara, zranenia a modriny sa rychlejsie hoja, ked beries niektore enzymi na prazdny zaludok, 1.5 hodinu pred jedlom.
Najma Bromelain(2 x 600 GDU) alebo nattokinazu(2x1000FU) alebo serrapeptazu(3x400 000 jednotiek)
Aj rozne zmesy, ktore maju dost vysoku proteolyticku aktivitu(10 000 jednotiek +) pomozu na rychlejsie hojenie
alenda, roztok ktory radim(35 kvapiek citricidalu do litra vody) sa rovna koncentracii 950 ppm. Az do koncentracie 200 ppm moze znicit rozne probiotika. Ked ale pijes ten roztok po malych glgoch postupne cely den, v zaludku sa rozriedi pod 200 ppm, takze neuskodi probiotikam. Ale mnohe bakterie zabija uz v koncentracii nad 2 ppm, streptokoky napr od 20 do 60 ppm.
Koloidna strieborna voda sa neriedi, nikdy nic do nej neprilievaj, lebo zriedena a znecistena cimkolvek sa velmi rychlo(za par minut) znici.
Aj jej aktivita v zaludku a vo vyplachoch je len par minut. Ale je velmi silne antimikrobialna
nana452, ja mam ten syndrom odmala a riesim ho pohupavanim si noh, ked sedim co moju zenu uvadza do zurivosti.
Pomozu aj doplnky na zvysenie cirkulacie(lecitin, hloh, dumbier, curcumin,rybacie oleje, vitamin E a C, dokonca aj stiplava paprika, udajne)
Ale neocakavaj ziadne zazraky, ja si dalej pokopkavam nohami...
kolinia, na lieky sa zasadne nevyjadrujem podla moznosti, Ved maju so sebou dost dlhe a vystrasujuce pribalove listky.
Na depresie si pozri prislusne temy, tam je to velmi dobre prediskutovane, do hlbky.
Ci to je u teba z nedostatku neurotransmiterov-tych je hromada,zo zamorenie alebo z inych dovodov, nemozem vediet.
Ked chces skusit nieco prirodne a neskodne, najpravdepodobnejsie by som odporucil SJW, SAM-e, 5-htp, GABA, lecitin no a samozrejme mineraly, najlepsie dobru zmes na kosti.
Depresie su casto prave z nedostatku mineralov, a to je vlastne to iste, ako tetania.
pussa, z yamu sa nepribera.A z neho sa vytvoria prirodzene ludske hormony. Fytoestrogeny su len nahrazky, takze sa nimi hormonalne hladinu len na oko upravia.
Pri vacsich davkach su skor skodlive.