Otázky na RNG

RNG

sari, nervovy tik je obvykle prechodna zalezitost , tak sa neobavaj.
Mineraly su jedna vec co moze pomoct, druha su rybacie oleje na opravu poskodenych nervovych vlakien a lepsiu absrbciu mineralov.
Dobre formy mineralov su organicke, ako citrat, maleat, aspartat, glycinat, laktat, proteinovy chelat... To plati na vsetky mineraly, vcitane magnezia=horcika.

RNG

Rudinko, vyraz "mandlove kamene" som este nepocul.V nsnych a prinosnych dutinach ma vela ludi remanentne usidlene rozne mikroby, ktore sa z hlienami dostavaju na mandle a tam pokracuju v cinnosti. Alebo sa dotanu az do pluc a preidusiek, a tam sposbia vazne choroby.
Nase telo nie je velmi schopne znicit infekcie v prinosnych dutinach, preto mu treba pomoct. Ucinne je kvapkat si mnohokrat za den do nosa koloidnu striebornu vodu a roztok GSE, na striedacku a naviac brat oreganovy olej.
Jazyk moze ukazovat aj zamorenie trqaviaceho traktu kandidou, v tom pripade treba nasadit protikandidovu dietu a vsetky potrebne doplnky(roztok GSE/citricidalu, oreganovy olej, kokosovy olej popri co najviac bezsacharidovej strave)

alenda

Ahoj RNG, prepáč, že ťa znovu otravujem, ale tá moja candida nie a nie zničiť. Dodržala som diétu prísnu bezsacharidovú 2 týždne a všetky doplnky, ktoré si mi poradil, citricidal, oreg. a kokosový olej, lapacho, a na noc probiotiká. Keď mi to neprešlo, tak si mi radil, že si mám robiť vaginálne výplachy roztokom citricidalu, vydržala som vyše týždňa, a začalo ma to dosť neznesiteľne štípať, tak som s tým na pár dní prestala, na noc som si dávala aj zo spodu probiotiká. Ale nevidím z toho žiadne výsledky. Do rána sa mi vždy spravia zo spodu nové nánosy candidy, alebo neviem ako to mám nazvať. A v pošve mám aj veľmi neprirodzené horúce prostredie. A aj jazyk mám stále celý biely. Mám v tom pokračovať a tiež vydržať 14 dní s vyplachovaním?? Bez ďalšej diéty to asi nemá význam, však?? Môžem aspoň pšeno a pohánku pri tej diéte? Zatiaľ(mesiac)som nejedla bielu múku, zemiaky, ryžu ani sladké jedlá. Ešte by ma zaujímalo, že keď sa niekto po mne napije, tak ho môžem nakaziť? Poraď mi prosím.Ďakujem

sari

Ahoj RNG,
znovu ta prosim o radu. Nieco vyse dvoch tyzdnov mam tik v pravom oku, akoby mi sklbalo s vieckom. Nie je to nepretrzite ale aj tak neprijemne. Trochu som v poslednom case zanevrela na mg a mam aj stres. Takze som zacala uzivat bone essentials 2 tbl. denne a horcik 500 mg. Co by som mala este pridat? Aky horcik je podla teba najlepsi?
Dokonca som sa docitala, ze tik moze byt prvym priznakom zacinajucej sklerozy. Je to pravda? Ako proti tomu bojovat? btw. mam 24 rokov :(

Rudinko

Rng prosim ta mozu mozu mandlove kamene sposobovat biely jazyk?Niekde4 som cital ze bakterie tvoria sirovodik a ten sposobuje aj ten povlak na jazyku.Neviem ci je dobre liecit take mandle vsak tam sa vzdy budu tvorit uz kamene.Asi to dam von a mozno sa mi jazyk zmeni na ruzovy co ty na to?

RNG

damiana(turnera afrodisiaca) je bylina, z ktorej sa robi hlavne caj ale dostat ju aj v kapsuliach.
Fenugreek dostat ako vytazky alebo drobne semena(minifazulky), z ktorych sa da robit caj a daju sa aj potom lyzickou zjest(strukovina)
Maju jemne nahorkastu chut a su vyborny doplnok aj pre cukrovkarov(DM2)
Je sucastou kari korenia a Maggi korenia

RNG

11111, fenugreek(senovka grecka, trigonella foenum-graecum)) je bobovita rastlinka, s malymi strukmi.Semena sa pouzivaju ako sucast korenin

Fenykel(fennel, foeniculum vulgare) je zelenina, ktorej semena sa pouzivaju ako korenina.

Su to velmi rozdielne rastliny

RNG

kiky, mandle su ako poistka, nastartuju obranu tela skor, nez sa mikroby rozmnozia inde. Moja zasada je vyliecit nie vyrezat.
Spomenul som na to roztok GSE/citricidal a oreganovy olej. Nakaza je casto v nosovych a prinosnych dutinach odkial stale infikuje mandle a hrdlo, odkial to ide do predusiek a pluc.
Preto odporucam pouzvat par kvapiek do nosa kazde 2-3 hodiny, mozes striedat koloidne striebro s "horkacom"(roztok citricidalu, 35 kvapiek na liter, alebo 60 kvapiek GSE)
Dobre je aj casto si striekat do hrdla(co najcastejsie) no a samozrejme aj ten roztok pit . A tiez brat oreganovy olej, lebo obvykle streptokoky sa vezu s druhotnymi nakazami, ako napr kvasna aspergilus pneumoniae a ine, ktore ziju v hlienoch a vyrabaju rozne toxiny.