prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosim Ta, poradil by si mi nieco pre 11 roc. syna, dnes sa mi priznal, ze pred par dnami si narazil na bicykli rozkrok a ma na jednom vajicku modrinu a ma ho aj dost vacsie ako druhe, prosim Ta vies nieco poradit? Dakujem
RNG,Užívam probiotiká Lactoseven 4 tabletky večer. Odstup som dodržala medzi probiotikami a antibakteriálnymi. Možno som ten citricidal vypila niekedy rýchlejšie ako som mala. Ako veľmi to dokáže porušiť črevnú floru?? Dá sa to probiotikami napraviť?? A keď som si to vyplachovala zo spodu, tam mi to nemohlo zničiť flóru, lebo to som robila naraz všetko alebo na 2 krát. Asi blbosť, však?? Až teraz som si to uvedomila... Len po častiach som si to nevedela niak predstaviť. A tá koloidná strieborná voda sa ako používa na vaginálne výplachy? Riedi sa? Ďakujem
prosim vas ako si mam liecit syndrom nepokojnych noh , poradite ?
dakujem
Co si myslis o coaxile v kombinacii s lexaurinom 3 mg, mam pocit, ze v tychto dnoch, co sa pocasie zmenilo, moc nezaberaju, mam ist opat k psychiatrovi alebo mi mozes daco ine alternativne poradit???? diky, prosim, uz mi odpis....
no o tych tabletkach YAM som pocula lenze z nich sa vraj dost pribera,co si ja koli istej veci dovolit nemozem...no a keby som kupila tie fytoestrogeny,tak z nich asi nesu taketo ucinky ci ano?...a mozem na slovensku kupit taketo tabletky ?lebo tie stranky co ste mi dali zo zahranicia neviem nic prelozit,tak neviem ci su v predajni na slovensku teda na vychodnom...A co vlastne stoja tie fytoestrogeny?myslim tie drahsie su po com v sk ?
rudinko na mandle je dobra aj propolisova tinktura bud s nou kloktat alebo si potierat mandle.
Rudinko.Ja som to prelozil.Volaju sa tonsl stones.Neviem ale pred par rokmi som mal uz biely jazyk a aj biele gulicky na mandliach.Vtedy som to ukazal doktorke a predpisala mi Tantum Verde.Preslo to ale Vratilo sa mi to spet.Kloktam denne GSe ale nepomaha mi to.Mandle mam derave ako po asteroidoch a vzdy tam vidim biele hrcky Horucky nemam ani bolest.Samozrejme s tym mam aj zapach z ust.Zujem zuvacky uz asi 2.roky v kuse.Ale tie obsahuju aspartaman a ten mi asi sposobuje depresie.Niekde som cital ze posobi ako neurotransmitter.Co moze byt lebo ked zujem tak mam ako tak naladu ale ked ju vyplujem hrozne sa mi zyva a hned mi klesne aj nalada a prichadzaju napr.aj bolesti hlavy.Cital som aj nieco take ze aspartaman blokuje glukoze sa dostat do bunky a preto ta hrozna unava.Vies o tom nieco blizsie?Dakujem.
opravene:
Protikandidova dieta nesmie obsahovat volne cukry ani sacharidy, ktore candida vie pouzit na svoje prezitie.Vcitane komplexnych sacharidov, ktore nase telo rozlozi v zaludku na jednoduche, ktore vie candida potom dalej v crevach pouzit.
Tj zakladom protikandidovej diety je ju VYHLADOVAT.
Pomocne pri protikandidovej diete(nevyhnutne) je brat oreganovy olej(2-3x2 kvapky candiminu), roztok GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malickych glgoch pocas dna) a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne. Na noc treba zobrat silnu PROBIOTICKU ZMES s kuskom jablka, aby sa mohla rozmnozit v crevach cez noc.
Jedlo by sa malo skladat LEN z masa, ryb, vajec, vela zelenin(okrem zemiakov!!!)orechov a neskrobovitych olejnatych semien. Nic ine!!!.
Extra celuloza/vlakniny, ako pektiny, psylium a kokosova mucka pomozu oslabenu kandidu VYMIEST von z criev.
Realisticky cas na znicenie kandidy v crevach je okolo 2 tyzdnov.
Akekolvek porusenie ci uz diety alebo daviek doplnkov znehodnocuje tuto dietu.
Kandida inde sa da tiez potlacit vyplachom koloidnou striebornou vodou alebo popisanym roztokom citricidalu.
Ale zakladna podmienka na zbavenie sa kandidy je ju vynicit v prvom rade v crevach a nahradit probiotikami
Dam sen este raz protikandidovu, lebo ludia zrejme nerozumeju, co to znamena ultranizko sacharidova dieta:
Protikandidova dieta nesmie obsahovat volne cukry ani sacharidy, ktore nase telo alebo candida vie pouzit na svoje prezitie.
Tj zakladom protikandidovej diety je ju VYHLADOVATt.
Pomocne pri protikandidovej diete(nevyhnutne) je brat oreganovy olej(2-3x2 kvapky candiminu), roztok GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malickych glgoch pocas dna) a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne. Na noc treba zobrat silnu PROBIOTICKU ZMES s kuskom jablka, aby sa mohla rozmnozit v crevach cez noc.
Jedlo by sa malo skladat LEN z masa, ryb, vajec, vela zelenin(okrem zemiakov!!!)orechov a neskrobovitych olejnatych semien. Nic ine!!!.
Extra celuloza/vlakniny, ako pektiny, psylium a kokosova mucka pomozu oslabenu kandidu VYMIEST von z criev.
Realisticky cas na znicenie kandidy v crevach je okolo 2 tyzdnov.
Akekolvek porusenie ci uz diety alebo daviek doplnkov znehodnocuje tuto dietu.
Kandida inde sa da tiez potlacit vyplachom koloidnou striebornou vodou alebo popisanym roztokom citricidalu.
Ale zakladna podmienka na zbavenie sa kandidy je ju vynicit v prvom rade v crevach a nahradit probiotikami
alenda, ak ti citricidal sposobuje citlivost sliznic, skus vyplachy striebornou koloidnou vodou.Musis to mat poriadne zazrate v tele, ked ani 2 tyzdne na to,nestacia na vyhubenie. Otazka, :ake probiotika pouzivas? Mozno by si potrebovala sinejsiu zmes, pozri napr na Swamsonvitamins.com vyrobok Ultimate probiotic formula, ktora ma az 66 miliard kultur v jednej kapsuje . Tim co sa nepodari nasadit probiotika s vyrobkami z nizsimi mnozstvami kultur niekedy pomozu tieto ovela vacsie davky.
Existuju aj zmesy s mnozstvom roznych podnych bakterii, tzv homeostaticke zmesy, ktore tiez niekedy pomozu. Totiz v crevach sa normalne nachadzaju stovky roznych kultur a v probiotickych kapsuliach je casto len niekolko a tie nestacia urobit funkciu toho prirodneho vyberu.
Bud si ista, ze neberies antibakterialne spolu s probiotikami, musis mat medzi nimi aspon 3-4 hodiny pauzy, tj vecer dopijes GSE najneskor do siestej(18tej?) a probiotika s FOS alebo jablkom zoberies o desiatej vecer.
GSE/citricidal roztok musis pit po malych glgoch cely den, nie naraz, lebo to znici crevnu floru. A kokosoveho oleja musis zobrat aspon 3 lyzice denne, samozrejme tiez nie naraz!