prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Preco, niet dovodu, preco by deti nemohli pit zeleny caj. Len odporucam ho dodobeda, lebo obsahuje tein(alkaloid podobny kofeinu) ktory by im mohol dat nepokojny spanok.
do 50g kokosoveho oleja mam dat kolko kvapiek citricidalu, aby to zabralo na akne?
rng prosim ta ked budem uzivat dmsa potrebujem doplnat mineralne latky.Nevies mi prosim ta poradit neake dobre co staci telu?Napr neaku fajn pripravok ktory obbsahuje vsetko co dmsa vyluci.Dik
acetylcholin, neviem o nicom takom, poznam viacej manzelskych parov s rovnakou krvnou skupinou a maju deti bez ziadnych problemov.
Jediny vazny problem, a aj to dnes je uz rutinne resene, je ked ma jeden partner RH+ a druhy RH-.
ahoj RNG, mám otázočku na teba, nevieš náhodou ako je to, že ak má žena aj muž rovnakú krvnú skupinu a neviem či aj rovnaké antigény v nej, alebo tak nejako, že nemôžu mať spolu deti, lebo T-lymfocyty berú plod ako cudzorodú látku v organizme ženy a zničia ju v lepšom prípade, v horšom len poškodia...
toto by som potreboval ozrejmiť a na nete to nie je a nemám prístup k lek. zahraničným časopisom- anglicky písaných, tak ak by si mal aj nejaký link na ne, tak by si ma potešil
dík
Krasne vyrazy"akcny potencial".
Vsade inde sa to nazyva napatia(v milivoltoch) frekvencie(v tele od 30 do 150 000 HZ) a prudy v mikroamperoch.Dlzky pulzov su merane v milisekundach.
Ale zrejme toto je pre medicinu, ktora sa schovava za velke slova prevzate z grectiny a latinciny nedostatocne ohurujuce na pacientov.
Takze to ani neucia na vseobecnej medicine ako vidim, na to treba studovat zrejme neurochirulgiu, aby sa to lekar mohol vobec dozvediet.
Inac v alternativnej medicine bolo dosial urobene hromady vyskumu s tymito prudmi a frekvenciami,nieco z toho je pouzivane, ale velmi malo.
Napr pristroje typu "zapper", ktore tu boli spominane maju obcas celkom vynikajuce vysledky pouzivanim roznych prudov roznych frekvencii pustanych do tela a tym napr nicenim roznych mikroorganizmov, ktorym to narusi ich vnutorny elektricky system.
Kedze je to ale pre dnesnu medicinu nie ekonomicky vyhodne, tak sa to snazia vsemozne potlacit.
Nehovorim ze je to zakazdym ucinne, ved do vyskumu toho sa nedali stovky milionov ako do liekov ale je hromada pacientov, ktorym to vyliecilo rozne choroby extremne rychlo. Pozri na prace napr dr Huldy Clark a desiatky inych lekarov,inych, co toto pouzivaju pri lieceni.
Samozrejme sa musis prehrabat cez hromady clankov pisanych proti. Ale fakt, ze to ,mnohych vyliecilo sa neda popret, preto sa tieto zariadenia predavaju vo velkom. Aj ked nasa FDA zakazala na nich tvrdit, ze su medicky ucinne, tak ako zakazuje tvrdit na potravinove doplnky to iste, hoci uz vacsina US lekarov vie, ze pomahaju, kedze vyse 75% ich samo pre seba pouziva, aj ked nepredpisuje svojim pacientom.
samozrejme, ze EEG snima zmenu ionov v mozgu, lebo snima predsa zmeny akcneho potencialu :)))
ale ja len tvrdim, ze tieto iony, ktore v mozgu samozrejme su, ako v kazdej jednej bunke tela, sa neradia k neurotransmiterom...
nic proti vam, sklanam sa nad vasim rozhladom..seriozne..pekny den...
signaly cestujuce v nervoch nie su "vzhruchy" ale elekticke signaly roznych frekvencii a dlzky. To vam moze prisvecit kazdy obycajny technik alebo neurolog co sa s tum zaobera.
Ak naozaj vase knihy o tom nic nepisu a zahrnaju vas len aktivatormi a tlmicmi aktivacie receptorov v mozgu ako jedinymi neurotransmitermi, tak je to velmi smutne.
dievca moje zlate, ja som este ako student koncom sestdesiatych rokov pomahal budovat snimace nervovych signalov(tj bezkontaktne) Nuz mi nikto dnes nemusi vysvetlovat, ze sa nejedna o elektricky prud a vodice v nervoch.
Ved sa pozrite na dnes mocerny elektorencefalograf, kde tam vidite meranie mnozstva a aktivity podla vas jedinych neurotransmiterov-roznych organickych chemikalii ako serotonin, dopalamin, Gaba, acetylcholin...
Pokial viem je to este stale len sustava elektrod, ktore meraju nervove prudy, tj pohyb nabitych castic a to su aniony a kationy. Ak mate nejake ine, prosim informujte ma, ja som uz stary a mozno sa medzitym nejake nove vodice prudu v tele nasli. Alebo mozna maju nove serotoningrafy, dopalamingrafy a podobne??!?