Otázky na RNG

1ada1

RNG to je skoda!!!Chcela som toho viac aj na kvasinky SURNE!!! -kys.kaprilicku, oreganovy olej, dakujem budem hladat.Prosim ak niekto viete poradte mi!!!!Dakujem

roberto222

ahoj rng, spominal si uz niekolkokrat krem na krcove zily, nezapamatal som si nazov...nebol to nahodou VENITAN?

jara

RNG, prosim Ta, mozem jej dat probiotika, ci uz je to aj nieco co si spomunal? Neuskodi jej to ani s tym zlcnikom...

RNG

Jara, potravinove nakazy maju inkubaciu od 6 hodin do maximalne 2 dni.Ak sa bakterie neznicia v zaludku a dostanu sa do criev, mozu sposobovat hnacky aj niekolko tyzdnov.To treba vyhubit, napr dobre na to je pouzit roztok GSE(citricidal) a psylium a collostrum a samozrejme probiotika.
Toxiny v potravinach sa ale mozu prejavit za par minut po zjedeni.

RNG

zu17, na imunitu je hromada prostriedkov. Hlavne tu spomeniem to, co kazdemu odporucam, lebo to chyba v nasej strave:
selen(200 mcg) zinok(25-50 mg) denne,jod a probiotika aspon raz tyzdenne.
Ak ta naduva alebo " mas kyseliny", treba brat enzymi a kyseliny.
Spravna davka betaglukanov je najmenej 2x200 mg udrzobne, 3x400 mg intenzivne.

Na nehojace rany ja a ini moji znami a rodina pouzivame zmes kokosoveho oleja, praskoveho cukru a GSE/citricidal
1 lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice velmi jemneho praskoveho cukru a 6 kvapiek GSE (4 kvapky citricidalu) dobre zamiesat a nanasat na rany a hnisave podkozne zapaly.
Ja mam kelimok tohoto v kazdej kupelni, a pouzivam to skoro kazdodenne, lebo sa v robote casto skrabnem a ako cukrovkarovi sa mi predtym rany nechceli zahojit tyzdne ba mesiace. Takto sa zavru za par dni a aj jazvy su prakticky neviditelne.

jara

A ta otrava...mohlo by sa to tak zrazu prejavit, ze jej nic nebolo rano a ked sa najedla, to co aj my sme jedli, mohla to mat bez priznakov napr. odvcera?

jara

RNG, dakujem,tu echinaceu neberie tak dlho, par dni, lebo ju bolelo hrdlo, aj ten cesn. olej...na to sono sa teda neoplati ist? Radsej vziat krv na tie pecenove enzymy? Aj ked ta bolest vystrelovala do lavej strany?

RNG

1 ada 1, moje obchody na Slovensku su uz davnejsie zavrete.
Koloidnu striebornu vodu si mozes najs na nete z roznych zdrojov.Mozno ju este vyrabaju aj v Lucenci na zariadeni, co som tam povodne nainstaloval, ale nemam na nich prepojenie, zialbohu. Mozno niekto vie viac o tom z citatelov fora, prosim uvedte to tu

RNG

1 ada 1, vsetky hrcky a ine utvary v tele vie telo reabsorbovat pri dostatocnom prisune enzymov.Noz a ihly su podla mna len posledny rezort, ked vsetko ostatne zlyha a situacia je kriticka.