prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prave som dopozeral sci-fi film, ja som fanusik sci-fi, uz ako dieta som cital Verneovky.
Good night to me
2 hod rano, vyskocila mi ta 2...
Vitam Ta, RNG, zasa nemozes spat? Dakujem za rychlu odpoved. Je mi luto, ze nespis, ja ked sa dobre nevyspim tak cely den mam taky nanic. Tebe zo srdca prajem pokojny vydatny spanok, aby Ti bolo dobre na dusi i na tele. Dobru noc. Ak sa mylim, ze je u vas hod rano, tak tento prispevok neber vazne.
Moja zena to dava do vselicoho, polievky, caj, omacky,dipy, do zazvornikov(dumbierove pecivo), vyrobila aj kandizovany, ktory pouzivame pri cestovani na ukludnenie zaludka(obaja sme predtym mavali"morsku nemoc" pri kazdom kolisani, ci uz v aute na zlych cestach alebo lietadlach, samozrejme na lodiach).
Je to dost koreniste, treba to davat dost citlivo.
Vyrobila aj pravy Gingerale, taky, ako dnes uz malokde dostat, lebo je vsetko len aromatizovane a nie prave.
Da sa krajat na platky, struhat na struhadle, zavarat a podobne.
Povodne ho supala ale dnes ho len dobre umyje kefou obvykle. Ved aj zemiaky casto jeme zo supou, tak preco nie dumbier, hlavne ked ho dava do varenych jediel.
Zdravim Ta, RNG, kupila som si zazvor, koren, treba to osupat a struhat? Alebo ako to pouzivat? Dakujem.
Dumbier a curcumin su podobne pakorene.
Niekolko gramov denne je tak asi spravna davka.
Koriander ma vnat, ktora sa podoba petrzlenovej. Znama je tiez ako cilantro. Tato vnat spracovana do natierok, polievok a podobne ma velmi silne chelacne(cistiace, odmorujuce) ucinky
RNG dakujem za odpoved, curcumin beriem, povies mi este ako mam uzivat ten dumbier a koriander?
tvoja otazka bola zle polozena
delphia práveže poruchy vzruchov medzi transmitermi spôsobujú rôzne choroby.A bazálne gangliá sú zodpovedné napríklad za pohyby.Preto si myslím že tieto poruchy spôsobujú neurologické ochorenia.A chcela by som vedieť či sa dajú niečím ovplyvniť,nejakými doplnkami výživy.Inak ďakujem za odpoveď.Myslela som že RNG vie.
Chenelocka, radim len co viem a ziadne zaruky nemozem nikomu davat. Nic nezaberie na 100%, zialbohu, ale treba sa aspon pokusit brat take, co mnohym pomohli.