Otázky na RNG

RNG

Moon, zensene su rozne, niektore povzbudzuju, ine relaxuju.Neviem, aky vyrobok beries a aky ma obsah aktivnych latok.
Maca ale v spravnych davkach ma len povzbudive ucinky. Davka je ale 2x5 gramov....
www.rain-tree.com

wikush

rng, prosim o radu.. dneska sa citim strasne.. konecne som sa vytrepala z postele.. rano som sa zobudila na krcovite bolesti na lavej strane v podbrusku, mala som hnacku - nie vela, bolest brucha sa po hnacke len trochu zmiernila, teplota mi pocas dna stupala postupne na sucasnych 38,6.. k tomu zimomriavky, celkova slabost, malatnost, bolesti svalov, bolest hlavy [okrem zaludka - ten vyzera byt v poriadku, comu sa cudujem]..
rozmyslam nad upalom, lebo vcera som sa vystavila slniecku trosku viac ako som planovala..
ale aj nad priotravenim z jedla, kedze som si vcera dopriala extra porciu ovocia na vecer [aj s podozrivou mozno uz plesnivou mandarinkou - nie jednou], hrozne ma z tohho nafuklo, tak som to chcela vymiest psylliom a na noc som zobrala silne probiotikum aj s jabkom ako kazdy vecer, samozrejme berem kyseliny a enzymy s kazdym jedlom [plus vela inych doplnkov], ale nafukuje ma stale..
no a dneska som cely pekny den prelezala v posteli, zobrala som kyseliny a enzymy na lacno, dalsie enzymy som uz zajedla jablkom a ku veceru som sa zmohla na sojovo lanovy chlebik s cviklou [iba varenou] a cesnakom, k tomu detoxikacne a cistiace caje, gse, oreganovy, kokosak, lecitin, vit. e na kozu, chlorellu a aloe na regeneraciu, zinok, selen a mam este spustu inych doplnkov, ale bojim sa to teraz vsetko pomiesat, kedze som bola vacsinu dna na lacno..
doteraz som sa z toho nevyspala, stale mi je mizerne, uz ma napadla aj prasacia chripka

martinaT

rng,som tu opat ...
ccela by som sa opytat ,ze ked neplnolete dievca uziva HAK ake su rizika?
a da sa pribrat z fitoestrogenov?to su tie produkty na vacsie prisa,no neviem ake maju vedlajsie ucinky...a v mojom pripade potrebujem take pripravky z kt.pribrat bohuzial nemozem...viac menej sukromna vec...ja stale hladam,hladam nejake tabletky a nic,vsetko zo zahranicia,a este som nikdy nic zo zahranicia neobiednavala...pomozte prosim

Moon

RNG,chcem sa ta opytat,preco niektore prirodne produkty ako Zensen,Macca a ine na mna posobia uplne opacne nez by mali.Namiesto toho,aby ma nabudili,tak po nich stale citim unavu.Teraz uz 2 tyzdne beriem rano pred jedlom 1 tabletku Zensena,ale vzdy po nom citim taky utlm,ze si musim dat kavu,ale ked pridem domov,tak to musim dospat,lebo sa neviem toho utlmu zbavit.Preco je to tak?Poradis mi?Dakujem.

RNG

Chalaseon je uzavrety kanalik do oci, kde slzy a ochranne latky v nich nemozu cistit oko, takze su oci suche a videnie rozmazane. Samozrejme to vedie k tretiu(brhleniu) oci a tym dalsiou moznou nakazou prenesenou s nesterilnych ruk a zapalom.
Nakaz, co to moze sposobit je hromada, povacsine sa jedna o rozne mikrobialne, ale ani parazity nie su vylucene.
Tobramex je antibiotikum a protizapalovy steroid(tobramycin a dexamethasone) a samozrejme je ucinne hlavne na niektore bakterie, nie vsak na ine mikroby.

Zapal slzneho kanalika je ale casto dosledok nasich vzdypritomnych virusov. Ja som si "syndrom sucheho oka" a "pink eye" infekciu odstranil kvapkami striebornej koloidnej vody. Ta potlaci bakterie, virusy, kvasne infekcie a ine.
Tak isto je do oci dobry roztok citricidalu(4 kvapky na dl vody).
Na virusy je sice menej ucinny, ale na mnohe bakterie kvasne kultury a plesne je vynikajuci, casto lepsi ako antibiotika.Dokonca je ucinny na niektore parazity

1ada1

RNG prosim radu,opisem vam lekarsky zaznam
H 10.4-diagnoza Chalaseon inciq.o.dx.
tarzalne spojovky prekrvene na pravom oku vyrazne, plus tu mi stvrdla Meib.zliazka-asi 1mm velka.
Mala som pri citani malinkych pismen pocit rozmazania a nevidela som dobre citat, nepovedala na to nic
Lekarka mi dala TOBRADEX 4x 1kvapka- 2 tyzdne.
Hrcka mi nezmizla a v stredu mam kontr., stale ma kokedy nieco pichalo pod vieckom a vidim rozmazane.Prosim radu co dalej.Dakujem