prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, môžem sa ťa prosím spýtať, že čo je lepšie proti Candide - či citricidal, alebo koloidná strieborná voda? Alebo majú rovnako silný účinok??Som po dvojtýždňovej úplnej bezsacharidovej diéte. Brala som už všetky doplnky, ktoré vždy radíš pri candide.Stále obmedzujem zakázané potraviny. Robila som si aj výplachy citricidalom aj koloidnou striebornou vodou. Citricidal mi dráždil sliznicu. Len neviem či je strieborná voda rovnako silná. Dá sa aj piť?? Ako dlho ju môžem brať?? Ďakujem
dobry den vyzeny vseveduci RNG, nemate prosim vas niake rady pre alergicku na sojovu alergiu a alergiu na kravsky bielok. a este sa mi nikde nepodarilo zistit ako sa robia proteiny na posilovanie ci ich mozem jest alebo nie,mozem ich ak ich zarobim s kravskym mliekom,neviete niekdo dakujem prijemny den:D
michal, p;rotizapalove su napr curcumin, dumbier, boswelin a rozne enzymi, ktore vycistia z tela latky, ktore sposobuju zapaly.
Ak su tie latky ale vytvarane roznymi mikrobami alebo parazitmi, nestaci len toxiny z tela vycistit, treba znicit aj tvorcov tych toxinov.
Je plno velmi sirokospektralnych antimikrobialnych latok, ktore by v kombinacii mali zasiahnut velku vacsinu mikrobov.
Ak mas zvacsenu pecen, moze to byt z pretucnenia alebo z viralneho utoku, takze by som typoval aj pouzitie latok na zvysenie viralnej imunity, a to o to viac, ked ti nameraju aj zvysene pecenove enzymi. Takze ti odporucam protokol dr Berksona na tu pecen, enzymi na precistenie tela a proti zapalom, lecitin na odtucnenie pecene a cistenie ciev
A ako kazdemu selen, zinok, jod extra vlakniny a probiotika, lebo to prakticky kazdemu chyba.
jaj a este som zabudol este pod sonom mi zistil zvacsenu sliznicu a pecen
ahoj rng velmi surne by som ta chcel poziadat o radu vdaka nasim polovzdelanym doktorom. cez mesiac mam horucky bolesti brucha a vsetko co boli schopny zistit ze mam vysoke zapalove hodnoty,a vobec nevedia ze kde mam zapal a malo zeleza. teraz mam zapalove uz len 110 ale ide to velmi pomaly dole. vieme ze napriklad cesnak ma proti zapalove ucinky, nevies o niakych inych prirodnych latkach ktora tie zapalove hodnoty znizia? viem ze mi nikdo neporadi lepsie ako ty :) dakujem velmi pekne
1ada1 to koloidne striebro si klikni na doplnky.com mal by tam byt kontakt na mobil ten by mal fungovat to su byvale predajne rng.a co sa tyka tych doplnkov ja tiez neviem anglicky takze si to nedokazem objednat zo zahranicia objednavam to z ciech zo stranky uzdravit .cz da sa u nich objednat toho viac ako maju v ponuke prakticky vsetko co najdes na stranke swansonvitamins.com a asi budes este potrebovat GSE da sa objednat z ciech ale aj zo slovenska to je o polovicu lacnejsie chod do temy GSE a na druhej alebo tretej strane pod prezyvkou "eo" jekontakt na mail.
ada, kaprilicka kyselina je sucast kokosoveho oleja(obsahuje 8%) takze denne 3 lyzice kokosaku ti daju okrem vyzivy(nahrada sacharidov) aj dost kaprilickej kyseliny.
Oreganovy olej mas napr v Candimine, aj ked to prave nie je najlepsi zdroj, lebo pali v krku.
Idealny na infekcie hrdla, ale na candidu v crevach je lepsia forma zelatinovych toboliek, tych sa da prehltnut ovela viac, vzdy s jedlom!
Hladaj v Swansonvitamins.com napriklad, odtial si uz mnohi objednali na Slovensku. Ja ich produkty poznam dobre a mnohe(teda malu cast ako obvykle je to z doplnkami) vrele odporucam a sam pouzivam.
Dakujem RNG za rady, prajem pekny den!
roberto 222, Venitan je krem s obsahom 1% escinu, su aj ine produkty za krcove zily s escinom.Pozeraj vzdy na obsah escinu,lebo to je aktivna latka v nich.
Inac escin predavaju aj ako kapsule na vnutorne pouzitie, takze sa daju z nich vyrobit kremy(gely), pripadne s pridavkom MSM alebo trochu DMSO na zlepsenie prieniku cez kozu.
jara, Probiotika a jablko su dobre na creva a zlcnik.