Otázky na RNG

RNG

jara, lekar jej samozrejme povie, ze to je z doplnkov(na to su specialne trenovani) ale ja tam vidim drazdiace jedine cesnakovy olej-ten sposobuje krce aj mojej manzelke a echinaceu, ktora ked sa berie dlhsie ako 2 tyzdne, moze sposobit alergicku reakciu. Tiez je dolezite, kolko vody sa s doplnkami vypije, kedze doplnky su silne koncentraty a treba ich znacne rozriedit vodou.
Skor by som povedal, ze sa jedna o nejaku zaludocnu otravu, nejake tie salmonely, escherie coli a pod.
Ja si v podobnom pripade glgnem zoparkrat koloidnu striebornu vodu a je po probleme.

Inac mohlo sa jednat aj o podrazdeny zlcnik, aj ten sa tak prejavuje.Zlcove kamene mozno vidiet na roentgene ale nie vsetky, cholinove(organicke) su prakticky nezistitelne. Ale v pripade zlcnikovewho zachvatu by mali byt pecenove enzymi v krvi(zlc) znacne zvysene.Takze to je velmi dobry indikator, ze je zlcovod zapchaty.
Na to som odporucal vyhybat sa kave, vajciam a mastnym jedlam, vyprazanym cokolvek(spalene oleje) a pit caj z byliny chanca piedra.
Zlc sa riedi aj sylimarinom (z ostropestreca marianskeho)

zu17

Dobry den RNG,

chcem Vas velmi pekne poprosit o radu. Tento rok byvam velmi casto chora /kazdy druhy mesiac/ a lekarka mi vzdy davala atb. Moja imunita je uplne naburana a neviem, ako ju posilnit. Pila som uz aloe vera, brala hlivu ustricovitu v tbl., ale nepomohlo. Teraz som zacala uzivat vit. C (500mg) a zinok (25mg), len neviem, ci nemam zvysit davku zinku. Kolko mg odporucate? Uz sa chystam aj k imunologovi, pretoze zo znizenej imunity prameni mnoho inych zdravotnych problemov, ktore sa mi zacali vyskytovat (nehoja sa rany, zla plet...). Co by ste mi odporucali?

Dakujem velmi pekne za kazdu Vasu radu.

1ada1

Prosim RNG
chcem si objednat podla Vasej rady kvapky striebornej koloidnej vody a neviem najst stranku kde mate internet.obchod.Alebo ako sa dostanem po vyrobky odporucane VAmi.DAKUJEM!!!

CMu_Q

RNG - vedel by si nieco poradit na pribratie? mam 160/44 kg ... 20r... na zenu teda nevyzeram pre svoju postavu :/ chcela by som pribrat...

1ada1

Dakujem za odpoved RNG-H 10.4-
Chalaseon inciq.o.dx.

Prosim RNG a zmizne mi aj ta hrcka po vylieceni infekcie?

Presli 2 tyzdne liecby a je tam stale

Alebo mi ju lekarka moze odstranit prepichnutim?
Bolo by to vhodne?

Dakujem pkne za odpoved

jara

Zdravim Ta, RNG, prosim Ta keby si mi poradil...dnes rano dcera/19/ si dala vit E a cesn. olej, tobolku, to zapila so zel. cajom s prask. C-ckom, potom zjedla rozok so salamou a dala si Se, Zi, Echinaceu. Toto som jej davala aj inokedy, takze je uz na to zvyknuta. Po nejakej chvili ju velmi zacal boliet zaludok, mala pocit, ze jej tam nieco praskne, aj take pichanie, to sa jej v kratkych intervaloch opakovalo vyse plo hod. Zabudla som napisat, ze este vypila aj vodu s tymi ostatnymi kapsulami. Nalakalo ma to, tak sme isli k doktorovi. Este som jej predtym dala za malu lyz. sved. kvapiek do vody, po com sa jej to zacalo upokojovat, ale isli sme. doktor jej pomackal brucho, ta bolest jej vystrelovala nalavo od zaludka...dal jej Smectu, ustupilo jej to, ale este citi bolest. Dohodla som sa s doktorom, ze zajtra pojdeme na sono, ale chcela by som pocut, co na to povies Ty. Keby tie doplnky brala prvykrat, myslela by som si, ze z toho...alebo myslis, ze nieco zle skombinovala? Dakujem.

RNG

amika, byvam v predmesti Chicaga, v strede prerii a kukuricovo/sojovych poli. Kraj je tu plochy ako palacinka. Do poriadnych hor to mame vyse 1500 km, k moru este dalej.
Inac USA je velmi velke, takze pojem:"vidiet Ameriku" aj ked pod tym myslis len jej malu cast=USA zalezi od toho, kde sa budes zdrzovat.

RNG

wikush, upal sa prejavuje tiez horuckami, hnackami a pod, lebo sa v tele vytvoria rozne toxiny.Samozrejme ked sa este k tomu pridali mozno ine latky z pokazenych potravin, tak sa to len vystupnovalo.
Na upal je najlepsie zobrat aspon 2 dni po sebe 3x400 IU vitaminu E, ten nedrazdi zaludok.A hodne tekutin. Ked mas podrazdeny zaludok, na cas neber nic ine. co by ti ho mohlo dalej drazdit
Za 2-3 dni by to malo prejst. Branie probiotik s jablkom je nutne pri potravinovych infekciach.
Ak to neprejde ani po pouziti citricidalu, tak mas vaznejsiu nakazu a isiel by som na pohotovost si to dat presetrit, alebo aspon by som zobral vsetko , co by mohlo pomoct(antibakterialne, antiviralne protiplesnove aj enzymi a absorbenty, ako napr psylium, aktivne uhlie)
Virusovych ochoreni je hromada, pripadov prasacej chripky je len velmi maly zlomok voci inym, to sa len v novinach a telke roztrubuje na strasenie ludi a odbyt vakcin a antiviralnych liekov(hlavne vladne organizacie davaju velke objednavky)

RNG

martinaT, ja tu odporucam len potravinove doplnky, ktore pomozu telu normalne fungovat, nie chemikalie, ktore normalny chod tela narusuju. Takze zialbohu ti nemozem pomoct.
My smer svojho casu pouzivali topicku antikoncepciu, to co sa dnes nazyva chemicka na odstrasenie ludi.
Ale jedna sa o vaginalne peny, cipky alebo rozne vaginalne tabletky, ktore su spermicidne a udrzia sa v tele len niekolho hodin, pricom neovplyvnuju hormony a az na dost zriedkave podrazdenia(su to slabe organicke kyseliny) a nevplyvaju nijak na latkovu vymenu(tj "nepribera sa z nich" by som ludove povedal)