Otázky na RNG

ala12

Ďakujem za odpovede. Viem, že sú iné účinné prírodné alternatívy, ale bohužial momentálne mám k dispozícii len oregánový olej, ktorý aj beriem. Kým by mi prišiel vit. C - myslím kvalitný, neutrálny a citricidal z Čiech tak mám aj po nákaze. Antibiotiká beriem veľmi málo ale keď sú už tie mandle zapálené tak je to akútne a musím to preliečiť tým penicilínom.
Ešte jedna otázka. Enzýmy a probiotiká. Môžem ich brať naraz alebo aká má byt pauza medzi enzýmymi a probiotikami? Stačí pol hodina? Ďakujem. A

RNG

Iodica obsahuje primalo jodu.
Ovela viac mas v povidone jodu alebo v kelpe. Ale nechapem, preco ti niektora farmacia nemoze namiesat jodovu tinkturu(2% JOD, 2.5% KJ V 50% ETYLALKOHOLE) alebo roztok Lugol.

RNG

boba, enzymi a diuretika su asi odpoved na to.
Je ich hromada prirodnych. Ale zrejme mas aj hormonalne problemy, lebo samo od seba sa to nestane, takze by som odporucil brat aj Yam.

RNG

anuska 82, na Slovensku nehladaj dobre ceny. Cez internet mozes dostat zo zahranicia, hlavne z USA doplnky podstatne lacnejsie. Viaceri si tu uz objednali napr z Swansonvitamins.com alebo Puritan.com a inych spolocnosti(priamo od vyrobcu, bez medziclankov distribucie)

RNG

Inac praskanie ciev nie je z nadvahy, ake krehkych stien ciev. Odporucam kazdemu lecitin na cistenie ciev a hromadu antioxidantov a bioflavonoidov na spruznenie stien(vitamin C a E, rutin hesperidin, vytazky zo zeleneho caju, hroznovy a inych semien...)

RNG

ala, najlepsia je brat probiotika na noc, aspon 3 hodiny po peniciline. Cez noc maju moznost sa rozmnozit a vyrabat obranne latky proti.
Kerdze angina moze byt sposobena nielen roznymi bakteriami, ale aj virusami, nie vzdy je penicilin riesenie.
Ja osobne beriem viacero antimikrobialnych, nech tu pricinu, nech je akakolvek, zasiahnem
(citricidal , megavitamin C=1 gram za hodinu neutralneho C, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov a tiez si do nosa kvapkam roztok citricidalu a koloidnej striebornej vody, lebo casto lozisko=zdroj nakazy je v prinosnych dutinach.)

RNG

jozo010, zrejme mas nejaku nakazu v rele. Paracetamol je teplotu potlacajuca chemikalia, ktora je dnes velmi pouzivana a samozrejme skodliva(znizuje hladinu glutathionu, ktory potrebujeme pre plno funkcii v tele, vcitane odmorovania tela a nervovych procesov)
Nakaza-mikrobialna ale nim nie je adresovana vobec.
Ja osobne pouzivam v takych pripadoch rozne antimikrobialne latky(GSE/citricidal, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, NAC, rozne antiviralne...)
Treba adresovat pricinu,mikroby, nie symptom, horucku