Otázky na RNG

delphia

zuzic nie. som zdrav. sestra.

ala12 ale urcite mas aj ine tazkosti (minimalne fotosenzitivita, pripade skvrnky v zornom poli).

myslim, keby dotycna mala aj ine tazkosti,ktore by svedcili vaznejsej diagnoze, tak by to bola urcite uviedla. ale nou uvedeny zhorseny zrak do blizka a k tomu vek 40 rokov svedci viac menej o vekom nastupujucej poruche - slabnuti zraku.

.. a prosim, mier....

ala12

Ahoj rng!
Chcem sa ťa spýtať na zelené potraviny. Neviem si vybrať medzi zeleným jačmeňom, chlorelou a spirulinou. Ako ich mám od seba odlíšiť?Dik. A

RNG

holinka, daj sa do nejakeho klubu, kde cvicia yogy alebo este lepsie, thai chi.Najdes tam aj spolocnost aj na nervy ukludnujuce cvicenie.
Kde na Slovensku dostanes rozne materialy na podporu neurotransmiterov(5-HTP, SAM-e, GABA, lecitin, L-DOPA,lecitin, mineraly, B-vitaminy, najma stress B...)to ti neviem poradit, ja na Slovensku nezijem, ani neviem, ktory z nich by ti vlastne pomohol.
Zazracne pilulky neexistuju, pri strese sa viacere neurotransmitery vycerpavaju rychlejsie, takze ich treba doplnit.
Najlepsia rada je ale destresovanie a dobry hlboky spanok

RNG

za zapalmi su vzdy nejake priciny, ci uz mikrobialne alebo nejake zamorenie.
Mikroby sa daju znicit antimikrobialnymi. Specificky na oci som casto odporucal (samozrejme aj sam a moje okolie s uspechom pouzival) kvapky koloidnej striebornej vodsy a tiez roztoku citricidalu, ci uz to boli premnozene nase vlastne virusy(tj tie, ktore z nas velka vacsina ma), alebo ine nakazy-rozne streptokoky, stafylokoky, kvasne infekcie a podobne.
Odmorenie je zavisle od mnozstva vody a enzymov,chelatorov, absorbentov, pripadne aj od bielych krviniek, ktore su casto nosicmi enzymov(Granulocyty)
Na poskodene nervy posobi hojivo rybaci olej.

RNG

1ada1, medzi tymi citricidalmi a roznymi GSE velky rozdiel nie je , len maju roznu koncentraciu toho isteho=citricidalu.
Normalny citricidal je 60%, normalmy GSE je 33%.
Z citricidalu odporucam 35 kvapiek na liter vody, z GSE(normalneho) 60 kvapiek do litra vody. Tabletky su alebo 12-15 kvapkove(kvapky GSE) alebo silnejsie, az 25 kvapkove.
Neboj sa predavkovania, to je teoreticky urcene az na 32 000 kvapiek a neviem si predstavit, ze by niekto bol schopny vypit co len 100 kvapiek, kedze je to ukrutne horke vo vyssej koncentracii. Preto ked niekto nahodou chce zobrat 120 kvapiek(co neodporucam, lebo to uz znici aj probiotika v crevach) lepsie je mu brat tabletky, tie sa daju prehltnut bez tej horkosti.
Ten spomenuty oreganovy olej je zhruba 20 az 25%, ale tam nie je napisane mnozstvo aktivnej latky, carvacrolu.
V cistom oleji z divokeho oregana(neviem ani, ci ten vytazok je cisty oreganovy olej)moze byt 50 az 85% carvacrolu podla toho, kde to oregano rastlo a ako bolo zbierane a vytazovane.

holinka

Mily RNG, pripadne prosim o radu aj Vas ostatnych, skusam prehladavat forum, ale neuspesne,potrebujem zistit, ako a kde sa da v sucasnosti zohnat 5HTP, som v hroznom stave,opustil ma priatel po 8r.vztahu,vzdy som myslela,ze som vyrovnana zena,s ironickym humorom,ale uz nevladzem,keby ze namam dieta,uz si to hodim..nie pre to,ze ma opustil..kaslat na neho,len nech mi nie je tak zle,nemozem v noci spat uz 2 tyzdne,hnacky,vracanie...hrozna DEPRESIA,
skusala som L-tryyptofan,Benosen,nepomohlo,uz 3krat som si dala na noc Xanax,ale touto cestou nechcem ist..kupujem si biopotraviny,zatial som si vzdy vsetko vyliecila koloidnym striebrom a teraz
mam pre dakeho chlapa skoncit na chemii???D

AdamKrt

Delphia:

ad zacervenanie, opuch, bolest, zvysena teplota v mieste zapalu, porusena funkcia zapalenej casti.

- zacervenanie /to si na nerve asi nevsimnes, ak je za okom,
- opuch moze byt vacsi, ci mensi. Casto to moze byt len mierne zdurene. Napr. ak ma niekto dostatok enzymov, tak opuch a podobne zalezitosti sa vedia celkom mierne prejavovat,
- bolest - u nervov nevies casto, ze niekde Ta to boli a inde bolest vystreluje, alebo Ta to nemusi az tak boliet. To je zase individualne, aky ma kto prah bolesti a co sa mu uz zda, ze boli,
- zvysena teplota v mieste zapalu /maval som kludne niekedy zvysenu teplotu, ci horucku a inak mi bolo fajn./ Na vnutornom organe je to tazko naviac pozorovatelne,
- porusena funkcia zapalenej casti - to ano, ved pisala, ze horsie vidi...

Takze zapal by som az tak kategoricky netvrdil, ze nemoze mat. Treba skusit, potom uvidi...

Ved aj lekari casto pri telote ked nevedia, co je za tym predpisuju lieky proti zapalom /casto zbytocne ibuprofen, ibalgin.../.

1ada1

RNG prosim na nete som nasla len 1 obchod, poslali mi zoznam tychto vyrobkov,no neviem ktore su vhodnejsie-olej, kapsule,mg...
na

----kvasinky v celom tele
----Chalaseon

Prosim RNG zaroven poradit,nedari sa mi otehotniet,cakam 2roky.
Pripisujem to stresu...

Prosim mozete mi presne vypisat ktore z tychto produktov olej, kvapky su vhodnejsie a v akych davkach?

Dakujem Vam

Citricidal 30 ml / jedna kvapka obsahuje 25 mg extrakru/ 300 kvapiek v baleni

GSE 118 ml / 10 kvapiek obsahuju 100 mg extraktu/400 kvapiek v baleni

GSE Maximum 30 ml /3 kvapky obsahuju 100 mg extraktu/300 kvapiek v baleni

GSE kapsule 60 kapsul v baleni /jedna kapsula obsahuje 250 mg extrakru/

Oreganovy olej 30 ml /balenie obsahuje 270 kavpiek /4kvapky obsahuju 43mg extraktu