Otázky na RNG

delphia

adam, ked je v tele hoci kde zapal, tak to si pis, ze o tom dotycny vie. zapaly sa prejavuju piatimi priznakmi: zacervenanie, opuch, bolest, zvysena teplota v mieste zapalu, porusena funkcia zapalenej casti.

AdamKrt

Su vsak zapaly aj take, ze je to mierne podrazdene a cloveka to ani nemusi boliet. Pokial ma tak na hrane imunitu, ze mu to nezhorsuje, ale ani nevie zdolat.

AdamKrt

Ano, pisu ale, ze aj preventivne je dobra pri zhorsovani sa zraku.

Inak clovek ani nemusi vediet, ze ma nejaky ocny zapal nervu. Taktiez dnes ma vela ludi aj rozne alergicke reakcie s ocami, kde moze tiez pomahat.

Jednoducho staci vyskusat a clovek bude vidiet, ci mu pomaha. Nic tym nestrati.

RNG

jara, staci. Dakujem za upozornenie. mal som plny den a mam hromadu zazitkov(Farher's Day), takze ked som sa zobudil nevedel som zaspat. Ale urobim druhy pokus.
Good night.

RNG

Ja osobne pouzivam hlavne ovocie s vysokym obsahom roznych karotenoidov(rastlinne farbiva) ako cucoriedky, maliny, zlty melon, farebne zeleniny atd. Z dsoplnkov je cela rada, napr si mozes vybrat z -odkaz odstránený-.
Ja osobne povazujem doplnok Eyes Alive za jeden z najucinnejsich(samozrejme pre vysoky obsah luteinu(zlte farbivo) a extraktu z Billberry.