Otázky na RNG

RNG

na oci su specificke doplnky, ktore obsahuju hlavne silne antioxidanty, ktore zlepsuju ocnu cirkulaciu.
Dioptricka chyba oci je hlavne z oslabeneho ocneho svalstva, tj svalov co hybu sosovkou. Na to su hlavne ucinne specificke ocne cvicenia.Ak sa dlhsie pozeras uprene dom jednej vzdialenosti, tieto svaly strpnu a atrofuju sa(zakrneju).
Predstav si, ze by si v natiahnutej ruke drzala len 1 kg zavazie. Par minut by ti to nevadilo ale po case by sa sval zacinal nedokrvovat a boliet, postupne odumierat. To iste sa stane so svalstvom na ociach, ked sa necvici(tj pozerat raz do dialky raz na blizko kazdu minutu zoparkrat.

AdamKrt

Lujzinka:

vraj mrkva je dobra na zrak. Okuliare skor zrak zhorsuju, neliecia. Cim ich viac pouzivas, tym si na to telo zvykne. Treba robit ocne cvicenia.

Celkom dobre metody su popisane v tomto dokumente, knihe: Dobry zrak bez bryli
www.sweb.cz

RNG

jara, sulfacetamid je antibakterialna chemikalia, obvykle pouzivana do oci.
Ja osobne neodporucam ziadne chemikalie, lebo maju plno postrannych ucinkov.
Co to urobi v kombinacii s inymi antibakterialnymi, to ani pes nevie. Neslobodno to vraj pouzivat so striebornymi preparatmi, nespecifikovali akymi.
Viac na mozne sekundarne infekcie a plesne:
www.rxlist.com

Ja na take problemy pouzivam roztok citricidalu pit aj vyplachy nosa a kvapky do oci, tak isto koloidnu striebornu vodu. Takmsom si vybojoval boj so syndromom suchuch oci, rozne nosne a prinosne nakazy, "pink eye infekciu atd.
Selen, zinok, jod, probiotika a ine doplnky odporucam pre to, ze ich v potravinach nie je dost a telo ich proste potrebuje na lepsiu cinnost.

lujzinka

RNG prosim vies mi nieco doporucit na oci? pocas poslednych 2 rokoch sa mi zrak rapidne zhorsil. sice mam 40 rokov, ale dost ma sokovala ta rychlost akou sa mi oci "pokazili" do blizka. mam na citanie okuliare, ale da sa slabnutie zraku spomalit nejakymi doplnkami? dakujem za odpoved

RNG

Roman08, ked ma niekto kvasinkovu infekciu v tele, vyse 80% tejto sa nachadza v crevach. Ked sa tam nevyhubi a nenahradi probiotikami, ktore vyrabaju protilatky proti kvasinkam pre cele telo, tak sa ani vaginalna infekcia neda osobitne vybit na dlho.

jara

RNG, prosim Ta, moze sa kombinovat Sulfacetamid 10% s oreganovym olejom? Viem, ze je GSE a koloid. striebro lepsie do nosa, ale to nemam. Davam synovi na silnu nadchu oreg. olej, praSK. vit. C, lekar mu predpisal do nosa sulfacetamid, mozem to s tym , aj so Se, Zi...Dakujem.