prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
IZZY
daj si do googla ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE
tam si najdes velmi dobre rady...ohladom byliniek,ich priprava,caje,kupele atd.na rozne choroby a problemi..
RNG, ja si varim ten caj z korenov zihlavy podla tvojho navodu, pomaly varim 20 minut, necham este odstat a ten caj sa mi zda velmi plany, proste to nema ziadnu chut, mam pocit ze pijem cistu vodu. Este som si robila aj tinkturu z korenov do alkoholu, tam citim tie vytazky....
RNG takze tu tinkturu som nezohnala ale mam tabletky kepl od walmarku na krabicke je napisane ze 150(ten znak neviem najst na klavesnici)g tak chcela som sa spytat tam je napisane ze 1 tabletka denne kolko by ste mi odporucili vy ? ja sa v tom velmi nevyznam a neuskodi mi to ani ak mam zvysenu funkciu stitnej zlazy ?
detoxikacia pri acniach , tj odstranenie z tela skodlivych olejov(znicene tepelne a chemicky=vsetky oleje okrem panenskych) a bielkovinnych zhlukov je dlhy, mnohomesacny proces. Dnes su tie znicene oleje(hydrogenizovane) oleje vo vsetkych potravinarskych produktoch.
Ovela rychlejsie sa prejavi potlacenie vysokej hladiny DHT, co sa da urobit branim zinku a vytazku z korenov zihlavy.
Pomocne su pri tom aj rozpustadla tukov, ako enzym lipaza, lecitin, vitamin E, kokosovy olej(panensky), tiez jod.
Zapaly a hnisanie akni sa da potlacit roztokom citricidalu, kokosovym olejom, azaleickou kyselinou a preparatmi s obsahom zinku a antimikrobialnych latok.
Ahoj RNG!
Ja sa chcem spytat na detoxikaciu. Ktoru mi odporucas? Mam 18 rokov a trapi ma uz 6 rokov akne. Ako dlho by mala detoxikacia trvat?dakujem
Ahoj Rng rad by som sa opytal aky mas nazor na bromelin a ci je vhodny ako doplnok pri cviceni dakujem
jana, unacvy a zapaly su zo zamorenia tela. Takze protizapalove(curcimin, dumbier boswelin,MSM enzymi,
odmorovanie tela(enzymi, absorbenty) je to najzakladnejsie, co sa ma pri roznych autoimunnych minimum robit.
jedna minitabletka kelpu(morska rastlina) obsahuje 150 mikrogramov jodu. Na 3 miligramy musis zobrat 20 minitabletiek.
Preto som skor bol za jodovu tinkturu, ta je podstatne lacnejsia.
Ked ju nemaju pre ludi, tak ho iste maju este aspon vo veterinarstve, je to ten isty, co sa kedysi pouzival na ludi. Samozrejme je to farmaceuticky ciste aj ked je to pre zvierata.
Ja tak kupujem DMSO(99.996%), tiez farmaceuticku kvalitu, ale urcene na zvierata, lebo nasa zlata FDA nedovoli DMSO predavat volne pre ludi, len ako sucast roznych transdermalnych naplasti a kremov na lekarsky predpis.
Dobry den RNG. No ja mam zo Sjogrena taku unavu, ze by som kludne zaspala aj po ceste:-)) Stitnu zlazu mam v poriadku, bola som na roznych vysetreniach...
jedna minitabletka kelpu(morska rastlina) obsahuje 150 mikrogramov jodu. Na 3 miligramy musis zobrat 20 minitabletiek.
Preto som skor bol za jodovu tinkturu, ta je podstatne lacnejsia. Ked ju nemaju pre ludi, tak ho iste maju este aspon vo veterinarstve, je to ten isty, co sa kedysi pouzival na ludi. Samozrejme je to farmaceuticky ciste aj ked je to pre zvierata.
Ja tak kupujem DMSO, tiez farmaceuticku kvalitu, ale urcene na zvierata, lebo nasa zlata FDA to nedovoli predavat volne, len ako sucast roznych transdermalnych naplasti a kremov na recept.