Otázky na RNG

Jana_SS

RNG, nasla som teraz tuto temu "Otazky priamo na Vas". Pozrela som tu stranku Dr. Hulda Clark, je to na mna trocha zlozite, tie biele krvinky...Na zaver tam pise, ze by sme mali zastavit vsetky zdroje, ktore nam nicia nasu imunitu. No to je pravda, len keby sme poznali vsetky tie zdroje...

RNG

Inac chudokrvnost moze byt sposobena plesnami v tele tiez nedostatocnym travenim alebo nedostatkom zeleza, vitaminu B-6, B-12 a kyseliny listovej.
Skus vyrobok predavany napr firmou puritan.com pod menom Easy Iron, kde sa tieto nachadzaju.
Malo cervenych krviniek znamena tiez automaticky nizku imunitu a pomalu regeneraciu.

RNG

antibiotika adresuju len malu cast roznych moznych infekcii tela a zaroven znicia nasu obrannu tovaren=probiotika, ktore vyrabaju az 70% obrannych latok pre telo. Ja som vzdy odporucal brat probiotika na noc co najdalej od atb., lebo cez noc sa tieto rozmnozia a aspon par hodin nam vyrabaju obranne latky, pokial ich atb znovu neznicia.
Osobne davam prednost antimikrobialnym latkam pred atb. lebo mnohe z nich su setrnejsie na probiotika, takze sa daju zle bakterie znicit bez poskodenia dobrych v tele.
Vid moje rady na pouzivanie citricidalu, oreganoveho oleja, extraktu z olivovych listov, collostra, lapacha a podobne.
Inac na zvysenie obranyschopnosti tela odporucam brat selen, zinok, jod a probiotika kazdemu, pre tych co maju nizku imunitu aj betaglukany(2x200 mg minimalne, v case chorob 3x400 mg)

martin.ba

ahoj rng som chudokrvny a mam malo krviniek a velmi casto byvam chory a berem antibiotika, ziadam ta o radu ze aky je najlepsi postup po liecbe antibiotikmi, vsade pisu len ze treba brat probiotika. mam pocit ze antibiotika ma znicia vzdy a hned sa na mna vsetko nalepy...mas niaku radu....ako zmiernit negetaivne dopady po ATB liecbe? dakujem

gadgetka2

RNG, ja jem denne celozrnne vyrobky a vocky, ine pecivo ani nekupujem. No za bananmi sa idem zblaznit ... Viem, ze maju vela cukru, ale hovorim si, ze je ten "lepsi". Mozem si nejako ublizit zvysenou konzumaciou bananov?

RNG

gadgetka, banany su silny zdroj draslika a cukrov.
Draslik mozes dostat aj zo zelenin a tiez zo soli so znizenym obsahom sodika, kde cast sodika je nahradena draslikom.
Cukor a zvysena chut nan je dnesny problem znacnej casti ludi. Vedie k cukrovke a syndromu X.
Z toho je najlepsie sa dostat jedenim celozrnnych produktov, ktore postupne cukor uvolnuju a potom nie su tie hladiny hore/dolu a zachvaty hladu.Pomaha aj napr jest kokosovy olej.

RNG

ala, najlepsia je zmes vsetkych menovanych, ako napr Life's Green(35 zloziek) predavany napr maloobchodnou odbockou megavyrobcu NBTY, najdes pod Puritan.com alebo Doctorstrust.com Aj Swansonvitamins.com ma taku(podobnu) zmes v prasku pod menom Green Max Powder.

gadgetka2

Ahoj RNG ...
Citala som tvoje reakcie a zda sa, ze sa vyznas ... Chcem sa ta opytat, co chyba mojmu telu, ked denne musim skonzumovat niekolko bananov ... Som schopna zjest aj 2 kila na posedenie ... Dakujem.