Otázky na RNG

roman08

dobry den.rng sestra ma kvasinky ked si spravi vyplach s gse nenarusi jej to vaginalne prostredie kedze ked sa uziva vnutorne tak sa musia brat probiotika jeden vyplach za den staci?tu v tych temach o kvasinkach som sa docital ze za dva dni by to malo ale len docasne pomoct to znamena ze vyplachy sa dlhodobejsie asi neodporucaju?

:)

no dnes som si kupila aj ten zinok 15mg a este v tych tabletkach co uzivam je 10mg je tam napisane na tom zinku ze 1 tabletka denne ale ja si dam 3 ako ste mi odporucili mate ma na svedomi :DD a este mi lekarka odporucila reghaar ze jej to pomohlo nemate s tym skusenosti ?

RNG

penicilin je ucinny na rozne bakterie, ale nie ani virusy ani kvasne a plesnove kultury, ktore sa na tvojej chorobe mozu podielat. Ja osobne radim brat viacero prirodnych na ovela sirsi zaber proti moznym mikrobom rozneho druhu.
Nezabudni, za az 70% obrannych latok v tele je vyrabasne nasimi probiotikami v crevach, ktore penicilin porusi.
Takze pokial mas v tele rozne mozne nakazy, tvoria sa tasm toxiny a tym sa lymfaticke uzliny zvacsia.
Lekari radia hodne pit, aby sa tie toxiny co najskor vyplavili, ake ja by som bral pre istotu aj citricidal, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, velke davky vitaminu C pripadne nieco extra antiviralne, lebo aj ked nemas vonkajsiu viralnu infekciu, kazdy ich nosime v tele akurat dost a ked je telo oslabene, tak sa rozmnozia a sposobia rozne komplikacie.

razzorblade

ZDRAVIM !!!

Potreboval by som poradit.Pred 5 dnami ma zacali boliet klby a cele telo,potom zacalo aj hrdlo.Dostal som teploty 3 dni mi nesli pod 39 C a zo 3 krat som aj vracal.Mam zdurene uzliny najma tu na pravej strane a opuchnute aj usta(presnejsie dasna)zvnutra...Beriem penicilin,teploty sice klesli no uzlina je este napuchnuta a usta tiez.Mandle su zvacsene a nie a nie to prestat :(((

PORADITE MI ???

RNG

:), kedze mnohe doplmky potravy s obsahom 50 mg zinku boli schvalene ako neskodne(potravinove doplnky nesmu mat skodlive ucinky v odporucenych davkach, podobne ako potraviny) tak ti 30 mg iste neuskodi. Casto som tu spomenul, ze rozne vazby doplnkov sa rozne vstrebavaju do tela niektore len 1%, niektore az 90 %. Co sa tyka mineralov, teda v tomto pripade zinku, forma oxidu a siranu je velmi slabo vstrebatelna, forma glukonatu, bis glycinatu, askorbatu. maleatu a citratu su vstrebatelne od 40 do 60%. Od toho, kolko sa vstrebe fakticky do tela, nie od davky miligramov co zoberies to vlastne zavisi.

Happy Father's day, na dnes koncim

RNG

teplo je na urcite veci prospesne. Vzvysenie teploty tela produkuje potenie, kde sa z tela vylucuju s potom aj rozne toxiny.
Co sa tyka infracerveneho ziarenia, vydava ho kazdy zahriaty objekt cely cas.
Osobne nevidim v tych keramickych saunach velky rozdiel proti beznym saunam, kde sa vyhrievaju rozne kamene. Samozrejme dlhe vlny prenikaju hlbsie, kratke plytsie. Dlhe ale maju podstatne menej energie.
Inac pokial neuvidim seriozne vedecke studie okolo toho, tak to beriem stale len ako reklamne reci.

bludicka76

to delenie by malo byt nasledovné: A krátke vlny (760-1400nm), B stredné vlny(1400-3000nm), C dlhé vlny (3000-10000nm), nikde som sa moc nedočítala, ktoré je vlastne pre človeka prospešné, je mi jasné, že na stránkach výrobcov sú informácie poskytované najmä za komerčným účelom, ale o infrasaunách som sa toho moc nedočítala z nezávislých zdrojov, zaujímalo by ma napr. porovnanie zdravotných účinkov klasickej fínskej sauny a infrasauny, pričom výrobcovia infrasáun tvrdia, že infražiarenie preniká viac "hlbšie" do tela, pričom vôbec nedefinujú, čo to vlastne znamená, netreba také vysoké teploty, človek sa potí "zvnútra"...či je vôbec rozdiel, ak sa telo človeka zahreje infražiarením alebo horúcim vzduchom z klasickej sauny, okrem toho, že v klasickej saune sa skôr dostaví "teplotný šok" a v infrasaune je zvyšovanie teploty postupne.