prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
eva g. krcovym zilam treba hlavne predist(nohy vykladat hore, stahujuce pancuchace cely rok, pouzivanie roznych silnych antioxidantov ako napr escin (z pagastana konskeho) je aj vo forme kremov(venitan napr).
Rezanie/laser/sklerotizacia je az posledna moznost, ked vsetko ostatne zlyha.
Velky rozdiel medzi metodani nie je, kazde z nich vyberie/amputuje tu zilu a potom ju uz viac nemas a to sa neda do nekonecna robit, lebo tie zily su sucast vyzivovania koncatin.
Dobrý večer. Chcela by som sa spýtať na Váš názor liečby krčových žíl. Mám pomerne veľka žíl na dolných končatinách, sú bolestivé a uvažujem o operácii. Aký máte názor na leserovú operáciu - ELVT krčových žíl, klasickú operáciu resp. na liečbu krčových žíl pijavicami. Dakujem .
mozes to miesat ako chces, ved sa jedna len o potravinove doplnky. Ale ked chces mat z ich aktivnych latok urcitu presnu hladinu v krvi(tj pouzivane ako liek) je dobre si zvyknut na urcite pravidelne branie doplnkov.
Inac telo samo ti povie, co je dobre a kolko, lebo aj ked poradim z mojich zdrojov informacii, co by asi pracovalo pre vacsinu, je to casto velmi individualne.
jana, curry sa dava do jedla. Indovia jedia "zltu " ryzu pakistanci a anglicania "curried beef" tj kurkuminom korenene hovadzie maso.
Mozes si dat lyzicku len tak do vody a vypit, tak som to pocul od viacerych. Ja osobne pouzivam len vytazok(1;10), takze mi staci prehltnut 1/2 gramovu kapsulu. Dobre je to brat s vytazkom z cierneho korenia(Bioperine) ktory zlepsuje crevnu absorbciu. To plati aj na mnohe ine latky, ako CQ-10, boswelin,chondroitin, rozne bylinne vytazky a vseobecne vacsie molekuly.
Korenie curry obsahuje aj cierne korenie, mimochodom.
Boswelia serrata je bylina, ktorej vytazok je tiez znacne protizapalovy. Bromelain, serrapeptazu a dumbier som uz urcite aspon par ktat spomenul ako protizapalove.
A to mozem prosim Ta miesat, raz jedno, potom druhe?
A ten bowelin, to som nenasla, to je tiez ako nejake korenie? Vdaka
Ok, pojdem sa pozriet na ten Curcumin a Turmeric. A potom to zalejem horucou vodou, aby som mala akoze caj? Dik
turmeric=curcuma longa, po Slovensky kurkuma
Praskovy koren turmericu sa v roznych specialitnych korenarstvach predava aj na Slovensku. Je sucastou kari korenia(curry) a pouziva sa aj ako zlte farbivo do horcice.
turmeric je korenie, podobne ako dumbier.
Collostrum nie je srvatka, ale mledzivo, tj to co nadojis prvy a druhy den cerstvo po oteleni. Potom to zmizne a je len obycajne mlieko.
Kvalita collostra sa posudzuje podla percenta imunoglobulinov(15 az 40 % obvykle) a mnozstva Lactoferrinu.
Najlepsie je ho brat ako prasok, lebo na ucinnost ho treba 5 az 20 gramov(tj na klinicku ucinnost). To by bolo privela tabletiek a privela vseliakych plnidiel a tabletovacich materialov, co telo nepotrebuje.
Ja pouzivam collostrum len v case kriz alebo narazove pri hnackach.
Kazdodenne uzivanie malickych davok je nanic.
Aj v prirode je to tak, ked sa teliatko narodi, vypadne mokre v zime na zmrznutu zem a do jednej hodiny musi byt schopne behat, inac uhynie. Alebo ho zozeru vlci.
Takze potrebuje doslova superzradlo a superobranu, kedze jeho traviaci system a obrana nie su este "nastartovane".
Co som si zohnala koren, tak jedine zo zazvora, inak tu nic nie je.