Otázky na RNG

eva333

rng,dakujem za odpoved a nadej ze neoslepnem,klobuk dole pred tvojimi vedomostami,skoda len ze uz nemas tu obchody ,vela ludi by tvoje vyrobky kupovalo.Ten vyrobok can-c urcite dostat len v usa vsak ? A prasok MSM ma aj swanson? Dakujem.

RNG

sivy zakal(cataract) je vylucovanie sa bielkovinnych zhlukov v sosovke. Enzymi su cistiace prostriedky na rozne bielkovinne zhluky, casto slaba"drenaz" z oka znamena hromadenie sa vseliakych materialov a zvysovanie tlaku v oku.
Na katarakt lekari odporucaju bezne len vymenu sosovky za kus plastiku. Da sa na to ist aj inaksie, ocnymi kvapkami obsahujucimi univerzalne polarne rozpustidlo MSM alebo ako to navrhol este v patdesiatich rokoch dr Babizhayev, kvapky obsahujuce 1% roztok N-acetyl carnosinu
10% roztok MSM si moze urobit kazdy sam, ked prida prasok MSM do ocnych kvapiek alebo saline roztoku na kontaktne sosovky.
N acetyl carnosine je tazsie dostat, lebo lekari proti tomu znacne bojuju(znacne im to znizuje pocet pacientov na operacie...)
Najdi si na Google.com pod heslom "N-acetylcarnosine"(pozor nie carnitine!) rozne mozne zdroje, ja momentalne kupujem pre brata vyrobok pod menom Can-C alebo Bright Eyes III, ktore maju 1% Nacetylcarnosinu(samozrejme aby ich nezlikvidovali,ako uz asi tri spolocnosti dosial,co to vyrabali, tak je uvedeny len ako neaktivna zlozka, spolu s borickou kyselinou a "aktivne "su mazadla ako 1% glycerinu a hydroxymethylceluloza)
Ale na nete si mozes precitat o dr Mark Babizhayev a jeho praci a uspechu.

eva333

rng,dnes mi zistili na ocnom zacinajuci sivy zakal.Da sa to nejak zastavit? Neberiem kortikoidy ani cukrovku nemam,47 r.Dakujem

RNG

ofinka, Plerudin je navrhnuty na krcove zily zvonka, neviem nakolko je ucinny. Tabletky Plerudin obsahuju spravne veci, len neviem ci dostatok.
Na riedenie krvi a proti krvnym zrazeninam odporucam pouzivat bromelain a hlavne nattokinazu

RNG

Micaa, zacni nosit co najskor stahujuce pancuchace a vykladat si nohy co najviac hore.
Krem Venitan s escinom je polsky vyrobok. Na trhu je hromada silnych antioxidantov, jeden zo silnejsich je vytazok z hroznovych semien(grape seed extract).
Silne antioxidanty obsahuju cierne ribezle a cucoriedky(plody aj listy) maliny, brusnice,cernice, skorica....
Samozrejme treba brat 2-3 gramy vitaminu C, najlepsie takeho, co obsahuje as citrusove bioflavonoidy, tiez 400 IU vitaminu E.
Toto vsetko je zaroven proti starnutiu celeho tela, vcitane pokozky, na pruznost ciev(kolagen)atd.
Cievy si treba aj cistit, na to je dobre brat raz do tyzdna lyzicu lecitinu.
Cievy s nanosmi tvrdych tukov a tukovobielkovinnychg latok(cholesteroly) su krehke a ich steny su nedozivene(izolovane od krvi tukom).

ofinka

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na Váš názor ohľadom výrobku Pleurudin forte - masť je ucinny pri prevencii a liecbe zilovej nedostatocnosti?
Dakujem.

micaa

Ked ste tu uz preberali temu krcove zily, chcem sa aj ja spytat. Moja mama ich ma hrozne, uz ju aj operovali, bezvysledne... Ja som dost chuda a zily mam viditelne, aj ked zatial nevystupuju. Neviem teda ci sa jedna o krcove zily alebo nie...
A beriem HAK a citala som, ze ste odporucali brat rybi olej na riedenie krvi ako prevencia pred trombozou. Zistila som vsak ze znizuje tlak. Myslite ze ho mozem uzivat aj ked ho mam uz teraz nizky? Dakujem...

jara

RNG, myslela som to tak, ze keby to nemal nic vazne a davala by som mu ten oleuropein, ci by to nebolo zbytocne, v tom zmysle...
len som sa asi zle vyjadrila, ze by mu to uskodilo...

RNG

jara ucinna davka extraktu z olivovych listov je 3x750 mg (20 %) tj 3x1000 mg (15 %) na dospelu osobu. na dieta podla pomeru vahy samozrejme staci menej.
Predavkovania sa nemusis bat, nie je vobec zname ani pri ovela vacsich koncentraciach. Pri nahodnom predavkovani(10-20 krat tolko) sa tri vzburi zaludok a je to z teba von raz-dva.
To iste sa ti moze stat, ked to poriadne nezapijes
Dlzka brania je aspon tyzden alebo podla potreby. Pri ludoch kde sa im neustale opakovala nedoliecena borelioza(tri tyzdne doxycyklinu mnohym nestaci a dlhsie je doxycyklin a in=e atb postupne viac a viac skodlive) brali udrzobnu davku 2x500 mg(15%) aj rok dlho.To hovorim z vlastnych skusenosti, tri pripady v sirsej rodine....
Prave som na stvrtom a netrpezlivo cakam , kym to tu boreliozu nevytlcie.Dufam, ze aj tu to bude uspesne, hoci bol pripad velmi zanedbany a prepuknutia mali nielen nasledky na klboch ale aj nervoch.
Good night, zajtra(vlastne uz davno dnes) je tazky den.