prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dakujem. Ten caj s korena zihlavy urcite vyskusam :) A ako si taky caj vyrobim?
Bielkovinove jedla velmi ani nejem, kedze som vegetarianka. Oleje prijimam len v malom mnozstve a vacsinou olivovy. Kedze nemam rada mastne jedla, tucne jedla v strave az tak velky problem nevidim. I ked sladkosti su mojou slabostou. Moze byt problem prave v sladkostiach?
Akou formou mozem prijat zinok ak nechcem uzivat ziadne tabletky?
Dobry den RNG. Rada by som sa Vas opytala, co odporucate na oci, teda na sietnicu a zrak. Dakujem.
Dobry den RNG. Rada by som sa Vas opytala, co odporucate na oci, teda na sietnicu a zrak. Dakujem.
zdoraznujem: z korenov zihlavy, nie z listov. Tie maju ucinnych latok primalo proti DHT
hviezdicka 32, mazove zlazy vylucuju len to, coho je v tele prebytok a su silne stimulovane vyssimi hladinami hormonu DHT. Takze na znizenie mastenia pokozky je dobre znizit prisun tukov, olejov a silne bielkovinnych jediel
Na znizenie hladiny DHT treba brat zinok(to aj tak kazdemu odoporucam)a pit silny caj z korenov zihlavy.
Aj vonkajsia aplikacia pomaha, su rozne kremy s obsahom zinku a mozes si vyrobit krem s obsahomvytazku z korenov zihlavy(1 diel zihlavy, 3 diely alkoholu(staci aj vodka, rozmlatit v mixeri, dat do uzavretej zavaracej flasi, kazdodenne dobre potriast a za 2 tyzdne mas tinkturu korenov zihlavy. Tu si mozes potom pridavat do kremov na tvar alebo do kokosoveho oleja na nocnu masku.)
Inac ten isty navod plati proti acniam, lebo tie su tiez vysledok zvyseneho vylucovania hlavne znicenych olejov pletou, kde niektore stvrdnu a zapchaju tukove kanaliky=acne.
ahojky RNG! Neviem ci sa vyznas aj v oblasti kozmetiky a podobne, ale zaujimama ci velmi leskla mastna plet sa neda vyriesit nejakymi vyzivovymi doplnkami. Dakujem
ahojky RNG! Neviem ci sa vyznas aj v oblasti kozmetiky a podobne, ale zaujimama ci velmi leskla mastna plet sa neda vyriesit nejakymi vyzivovymi doplnkami. Dakujem
Novinky ne-e.net