Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

kudasdd, pouzivaj po sprchovani este na mokre telo trochu kokosoveho oleja, dobre si to vtri do vlhkej pokozky a nechaj sa vyschnut bez utierania podla moznosti. Kokosak sa ti vpije do pokozky a uvidis, ako sa ti zlepsi.

agaven

rng chem sa vas ešte opýtat tu koloid.vode dcere budem striekat do nosa a hrdla a ked prestane kašlat lebo už 2 mes kašle 2 antib. krčna no je zahlienene no nevedia si radu a že nechat dokašlat ale heliko. a strep. tam ma ked bude zdrava davat jej občas tu vodu dam aj napit jej aj nastriekam prevent. to bude bobre že, a dat jej ešte niečo ma 7 občas dam b komp. a celask. a nutrolin tabl. nachcem ju moc dopovat ale všetko v jednom naviem tie vitam aj vapnik ..atd. no neviem dakujem

RNG

Oreganovy olej dostat na Slovensku pod menom Candimin.Zialbohu je v podobe palivych kvapiek nie kapsul na lahke prehltnutie, ake som dovazal tam ja.
Dufam, ze casom niekto zacne tak isto dovazat nieco podobne a dost silne.
Na upozornenie, jedna sa o divoke oregano(pamajoran) nie slachtene.
A ucinok je posudzovany podla obsahu carvacrolu, ktory je mnohokrat ucinnejsi, ako thymol v slachtenom oregane.

muc

mariaj mozes mi poradit konkretnu stranu v knihe Psychotronicka poradna II? lebo ja som sa v nej nestretla s radami na pig. skvrny.

janka

ahoj RNG,dakujem za rady,pokusim sa teda drzat uplnu protikvasinkovu dietu, a jest vsetko co ste napisal,az na ten oreganovy olej,neviem,ci ho niekde zozeniem. potom napisem,ci to pomohlo. uz mam len poslednu otazku,co lieky od lekara proti vyhubeniu kvasiniek v crevach,take nie su? alebo nie su take ucinne? samozrejme k nim aj dieta a probiotika.... dakujem za rady a prajem pekny den.