prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
kudasdd, pouzivaj po sprchovani este na mokre telo trochu kokosoveho oleja, dobre si to vtri do vlhkej pokozky a nechaj sa vyschnut bez utierania podla moznosti. Kokosak sa ti vpije do pokozky a uvidis, ako sa ti zlepsi.
RNG,tak uz som si to nasla,nemusis odpovedat...
RNG,prosim ta,co znamena vyraz PRESBYOPIA?velmi pekne dakujem za odpoved...
rng chem sa vas ešte opýtat tu koloid.vode dcere budem striekat do nosa a hrdla a ked prestane kašlat lebo už 2 mes kašle 2 antib. krčna no je zahlienene no nevedia si radu a že nechat dokašlat ale heliko. a strep. tam ma ked bude zdrava davat jej občas tu vodu dam aj napit jej aj nastriekam prevent. to bude bobre že, a dat jej ešte niečo ma 7 občas dam b komp. a celask. a nutrolin tabl. nachcem ju moc dopovat ale všetko v jednom naviem tie vitam aj vapnik ..atd. no neviem dakujem
mam strašne lepkave ruky po sprchovani také čudne .z čoho to je...aj tvar mam takú suchú...
môžem si namiesto vodu po holení dávať šťavu z aloe vera?
Oreganovy olej dostat na Slovensku pod menom Candimin.Zialbohu je v podobe palivych kvapiek nie kapsul na lahke prehltnutie, ake som dovazal tam ja.
Dufam, ze casom niekto zacne tak isto dovazat nieco podobne a dost silne.
Na upozornenie, jedna sa o divoke oregano(pamajoran) nie slachtene.
A ucinok je posudzovany podla obsahu carvacrolu, ktory je mnohokrat ucinnejsi, ako thymol v slachtenom oregane.
mariaj mozes mi poradit konkretnu stranu v knihe Psychotronicka poradna II? lebo ja som sa v nej nestretla s radami na pig. skvrny.
ahoj RNG,dakujem za rady,pokusim sa teda drzat uplnu protikvasinkovu dietu, a jest vsetko co ste napisal,az na ten oreganovy olej,neviem,ci ho niekde zozeniem. potom napisem,ci to pomohlo. uz mam len poslednu otazku,co lieky od lekara proti vyhubeniu kvasiniek v crevach,take nie su? alebo nie su take ucinne? samozrejme k nim aj dieta a probiotika.... dakujem za rady a prajem pekny den.