prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj rng, pozerala som si niektore diskusie tykajuce sa problemov s travenim, crevami a pod.. tiez by som potrebovala poradit s podobnym problemom. aj ja mavam caste zapchy, plynatost, v poslednej dobe aj bolesti a pichanie v bruchu/crevach a boku.. ked som bola u lekarky, tak som jej to spominala, akurat mi odporucila zeleninu, ovocie, vlocky, vela vody.. to vsetko sa snazim dodrziavat a pouzivam aj psyllium + krusinovy caj, ked to naozaj nejde. po tom psylliu sa mi tie zapchy trochu upravili. predtym som mala velmi nepravidelnu stolicu, teraz je to uz viac menej dobre, no nie vzdy. navyse sa teraz pridali tie bolesti, ktore predtym neboli. chcem sa teda spytat, ze vo viacerych tvojich odpovediach na taketo problemy odporucas triphalu, betain hcl, probiotika.. ale kde zozeniem triphalu a betain hcl? dostanem to (alebo nieco podobne) bezne v lekarni? a moze sa to vsetko spolu aj so psylliom kombinovat? a niekto tu niekde radil pit pri tychto problemoch rano sumive magnezium, co na to hovoris? som z toho vsetkeho pomylena a velmi by som sa chcela tychto tazkosti zbavit raz a navzdy, uz trvaju prilis dlho :( dakujem.
dobry den,
RNG prosim co by ste mi poradil na plet. som v prechode a moja plet na tvari rapidne starne. celkovo posobi mdlo, ochabnuto a bez elsticity. cim by bolo najvhodnejsie si tvar osetrovat? na trhu su pripravky, ale neviem ci su vobec co i len trosku ucinne, alebo sluzia iba na vytahovanie penazi z vrecka zakaznika. napr:slovakia.collagenbeauty.com
prosim kliknite na obrazok a otvori sa popis pripravkov.
dakujem pekne za odpoved
ja viem cvičim lebo by stuhla do roka adik dokt.pov cvič moje asi stačilo lebo ako pol ročna bola sadr, a ako 6 ročna pov. kým noha bude rast pov.že možno ešte ako 10 ročnu ju budu sadr. ale ked prestane noha rast napr 12 ročnej budu je bolet nožič. alebo už aj sama si bude tu nožičku tahat a cvičit je to do konca života to povedali ale budu stale natahovat tu šlachu každých 4/5 rokov neviem dakujem
Agaven na uvolnenie svalstva a sliach je velmi dobry masazny gel Aloe Heat
Lotion, ked sa natrie na postihnute miesto ,prikryje sa foliou a pripadne este prelozi uterakom, prijemne prehreje a uvolni slachy a bolest velmi rychlo ustupi. Moze sa nechat posobit aj cez noc to ma este lepsi ucinok.
agaven
to iste robia na terapii, nic viac pri rekonvalescencii po operaciach a nehodach, kde sa skratili slachy. Cvicenie ich stimuluje a vyvolava ich rast. Niekedy je to az bolestive, tak daleko to ale nemusi ist podla mna.
rng dakujem a to natahovanie za tepla ja tlacim špicu hore dolu tu šlahu hore dolu no neviem prepač čo je to za cvečenie to neporadil mi nikto ja viem ty sa tu napišeš moj prosim to je čo chcem jej len dobre a žiadnu už bolest od doktorov dakujem
agaven, na slachy je dobra napr zivocisna zelatina. Zaobstaraj si gumovych medvedikov(zelatinove cukriky, dopbree si precitaj ci obsahuju zivocisnu zelatinu a NIE nahrazky ako modifikovany skrob).
To je forma zelatiny ovela lepsia pre deti nez rozne pilulky. Z jediel obhryzanie kosti a huspeniny su tiez bohate na latky, ktore potrebujeme na slachy.
Nezabudni na cvicenie(natahovanie za tepla) ktore pomaha budovat a predlzovat slachy, puzdra a okostice
pistalka 10 mg= 10 000 mcg
Folicka(listova) kyselina(B-9) je ale vodorozpustna, takze sa je telo vie zbavit vylucenim prebytku do mocu.
Problem je len v tom, ze privelke davky folickej kyseliny blokuju absorbciu vitaminu B-12. Takze by nemalo byt prekrocene davka 1 mg denne= 1000 mcg denne.
Na tvoju minivahu by bolo dost aj 400 mcg, hoci v tehotenstve to mnohi odporucaju aj zdvojnasobnit.
RNG dakujem za radu len par dní uživam swanson bene esent. a neboli ma hlava a aj ked kupim magnez. tam je len 51mg. a v swans 140mg aj dcere som tu koloid. vodu tak ja na žaludok 2/2pol.lyžic a dcere striekat nos hrdlo na strept helikob.ale prosim o jednu radu narodila sa no ma proplem s achylovkou ja cvičím aj vapnik davam ale čo je bobre na natahovanie šliach jej stuhne a chodi viac na špičkach sadrovali ju je to dobre ale aj ked sa snašim aj cvičim tak po 4 rokoch sa to vracia 7 ročna nechem pisat čislo diagnozne lebo vela ludi to čita tak pec bilat. pedes eovinovarus je viac druhov atd ale bedete vediet čo myslim od ortoped. mam dobra obuv cvičenia ale mal len vapnik s tiens calcium poweder davama si ho pol na pol jeden sačok no neviem myslim že je na kosti ale nie na šlahu že? prosim poradte mi od toho swans ak aj niečo od puritan sa mi neda akosi obedn. tak objdn od t.č 0911279694 a pride mi to rýchlo aj dobra cena a pomaha dik moc dakujem možno aj preto mne brala vtehoten ten vapnik a mam tu tetaniu ale ak verite pan boch zaplat fakt dakujem srdiečko čuči ale denne som mala palenie v hlave dakujem.
nootropik je hromada, neviem ku ktoremu mas pristup. Tema na nootropika tu uz bezala parkrat