Otázky na RNG

RNG

vendy, neviem, nakolko je to v tom "homeopatickom" vyrobku rozriedene. Extremne male davky aj silnych jedov vie telo tolerovat.
Osobne ale davam prednost latkam, ktore su schvalene ako neskodne, tj potravinove doplnky a potraviny pred chemickymi liekmi a homeopatikami, ktoree mozu mat skodlive ucinky a predsa sa predavaju s odovodnenim, ze "dobre ucinky prevazuju skodlive"
Takze moja logika (odvodena od hromady lekarov, co sa s prirodnymi metodami zaoberaju) je ze treba najprv pouzit vsetkyu mozne neskodne prirodne skor, nez sa clovek obrati na lieky so skodlivymi postrannymi nasledkami.
Mne to zatial pracuje vyborne, vyse 17 rokov som nepotreboval nic z liekov, lebo my ich dostatocne nahradili potravinove doplnky. A poznali to aj ini ludia, lebo sporteba a sortiment potravinovych doplnkov v USA sa podstatne zvysil takze vyse 1/2 ludi pouziva stale alebo aspon obcas tieto a najvacsi spotrebitelia (potajomky) su prave lekari, ktori ich sice nepredpisuju a neodporucaju pacientom(cest 1,5 percentu co ich obcas odporuci) ale podla anonymne robenej statistiky az 75% ich pouziva na sebe a svojich rodinach.

RNG

Milady, citricidal obvykle prichadza ako 60%-ny alebo 50% ny prasok.
Vyrobca znacky GSE(nutriBiotic) vyraba 33%-ny.
Novsie vyrobky mozu mat rozne koncentracie. V tvojom pripade je to koncentracia rovnaka ako v GSE, preto pouzivaj 60 kvapiek na liter vody na intenzivne liecenie.

wendy333

RNG dakujem za odpoved o homeopatii. Chcem sa este blizsie opytat, ked je sedafif pc z jedovatych rastlin, moze mi to skodit napr. na pecen? ked som si kupila melatonin, ten mi nepomahal. Sedatif pc beriem skoro tyzden a je to lepsie s mojou nespavostou a som celkovo kludnejsia. Ked su to jedovate rastliny nie je to návykove? a preco je to skodlive? dakujem

milady

RNG, prosím, ak mám citricidal 34% od Higher Nature ( tak je to napísané na fľaštičke), tak si mám dávať 36 kvapiek? Lebo dávam 60. Ďakujem.

RNG

biubiubiu, myslis
PHARMATEX ako cemicky antikoncepcny prostriedok?
Nuz nie je prave najlepsi, lebo obsahuje benzalkonium chloride, ktory je zlucenina obsahujuca organicky viazany chlor a benzen, takze casto vyvolava alergicke reakcie a v pripade, ze sa absorbuje je neprijemne zamorenie. Osobne som skor za Nonoxinol -9 v penach alebo spongiach, zavedenych pred sulozou.
Nonoxinol je ucinny spermicid, ked pouzivany s barierami(spongia alebo membrana) je rovnako ucinny, ako HAK, ale nenarusi hormonalnu rovnovahu v tele ani nezamori.

RNG

juuuuuuujka, enzymi pomozu cistit aj pecen aj mozu prispiet k znizeniu zapalov, tj aj zlcnika. Ked ma ale kamene, tak mu odporucam pit kazdodenne caj z byliny chanca piedra, polievkovu lyzicu povarit 10 minut v pol litri vody, prikryte nechat luhovat aspon 3 hodiny a potom zliat, nefiltrovat ochutit a postupne pocas dna pit.
Na ladvinove kamene je to vyse 94% ucinne, na zlcove ovela menej ale za pokus to stoji.
Bolest pod rebrami ale moze byt aj z pecene a na to odporucam brat protokol dr Berksona, na precistenie a regeneraciu.
A navstivit lekara aby sa presvecil, o co sa jedna, ci je to nejaka hepatitida alebo zapal alebo dokonca uz cirhoza.
Inac protokol dr Berksona je vsestranne ucinny na rozne poskodenia pecene, vcitane viralnych ako hep, C.
Na pretucnenu pecen je lecitin a calcium D -glucarate.

RNG

homeopatia je paveda z predminuleho storocia, ktoru z neznamych pricin oprasili. Hlavny ucinok je v nej placebo efekt, lebo podla definicie homeopatia je zalozena nie na vyskume ucinnosti, ale na predpoklade, ze ked nieco sposobuje rovnake symptomy ako choroba, tak to treba brat mnohokrat zriedene. Samozrejme statisticke dokazy na tieto veci vobec nejestvuju a moderne metody vyhodnocovbaznie(duuble blind) poukazuju na to, ze to je vlastne sarlatanstvo a patri spat do minulosti.
Z neznamych dovodov sa to ale dnes tlaci ako alternativa(pre zarobky chemickeho priemyslu pravdepodobne ale mozno aj pre "konkurenciu" doplnkom, ktorym kazi reputaciu svojou neucinnostou)
Sedatrif pc nie je v pravom zmysle homeopatikum, lebo je to zmes vutazkov z bylin pomerne malo riedena, tj by som to skor charakterizoval ako potravinovy doplnok, ktory sa nedal schvalit(obsahuje vyslovene jedovate rastliny), lebo na potravinove doplnky je velmi prisne kriterium tj ze nesmia mat ziadne skodlive nasledky.
Na spanie su dobre najma chmel, pastierska kapsicka,valerian a kamilky v silnom caji, alebo
preparaty obsahujuce 5-HTP s valerianom a vitaminom B-6,melatonin, SAM-e, GABA, a tiez rozne mineraly, najma vapnik a horcik.
Je ich plno inych, ako napr kava-kava, a ine sedativne rastliny, ale tie nie su na Slovensku dostat.
Moja zena pouziva na ukludnenie hlavne SJW, co sice neuspava ale dava neprerusovany pokojny a hlboky spanok, lebo to ukludnuje a zvysuje hladinun serotoninu, z ktoreho sa "hormon spanku" melatonin vytvara, hlavne v uplnej tme.

RNG

agaven, oreganovy olej(tj aj candimin) sa musi velmi zriedit, nemozes ho pouzivat tak ako je, lebo je to,velmi silne stiplava korenina. Najlepsie sa da vo vode rozpustit, ked zmiesas candimin napr v 9 krat tolko vodky(1 kvapatko candiminu, 9 kvapatiek vodky), dobre pretrasies a potom das do pohara z vodou 10 kvapiek pre dieta, 2o kvapiek pre dospeleho. Tak sa ten olej dobre rozptyli a nezostane plavat na povrchu . Tak sa to da pit, kloktat s tym ale nie ze to das do nosa alebo oci!!!
Do nosa a oci sa hodi koloidna strieborna voda alebo roztok GSE(citricidal, citrovital), kde do 1 litra vody pre dospeleho das 60 kvapiek GSE, alebo 36 kvapiek citricidalu alebo 120 kvapiek citrovitalu.(pre deti pol litra a 30 kvapiek GSE, alebo 18 kvapiek citricidalu alebo 60 kvapiek citrovitalu)
Tento "horkac" ako to ja nazyvam je vhodny aj do oci, nosa , usi, vaginalne vyplachy, klistir a samozrejme na pitie, kde horeurcena davka je na 1 den, postupne pit od rana do vecera. Na noc si treba dat probiotika s jablkom(moze byt aj kompot alebo pretlak, podla moznosti nesladeny.)

RNG

mariaj, rozkladanie aj synteza bielkovin sa odohrava v tele prakticky vsade, vo svaloch organoch a pravdepodobne aj v kostiach(nie som si isty, ale v kostrej dreni istotne)