prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň RNG, dúfam, že mi budete vedieť pomocť. Ako vidím ste veľmi múdry človek, ktorý je ochotný poradiť a pomocť ako vie.
Priateľ má 20 rokov a neskutočné bolesti pod pravým rebrom. Vravela som mu, že ho bolí žlčník, neveril mi no teraz má bolesti už aj medzi lopatkami a bolia ho aj kríže. Nemože ísť teraz k lekárovi /dovody nechcem rozoberat/ a tak sa chcem opýtať čo je najlepšie na zlepšenie trávenia, alebo čo by mu mohlo pomocť? Lieky odmieta odporučila som mu vsak pancreolan neviem ci by to pomohlo. Ak viete čo pomáha na žlčníkové záchvaty alebo čo by to mohlo byť poradte prosím.
RNG prosim ta, chcem sa opytat na tvoj nazor na homeopaticky liek sedatif pc a phosphorus 15 ch........odporucili mi to na nespavost. Dakujem
nevaga, agaven môže byť cudzinka, ak ma problem a potrebuje poradiť píše ako vie
agaven nauč sa najprv lepšie písať veď to je niečo hrozné......
mam to 2 krt prepačte mne napisal počitač error blbol dakujem
rng chcem sa opytat že sa da kupit oreg.olej alebo candimin ale možem jej preplach,ten nos a hrdlo ved ta vida strieb je dobra alebo viac davat ten ojej je som blba ani neviem kolo dat a či pit a či vytret bože ja viem nedam pokoj a ešte maminka prosi o radu ma kurie oko nemož už ani chdit asi ako 2cm dusikom to vypaluju atd ale nič rasti dalej porad prosim niečo ak je ja som to mala ako dieta až ina kožna mi dala vodu kysel,mravčia a ešte čosi doma sama som si to ošetrov. a už to nemam mala som to až 3 cm no velké dakujem prepačte stale sa pytam ako dobre že nam pomahate dakujem
rng ale možem jej to streknut aj pit dat že ale čo ten olej neviem pit alebo potrie nos skusim viac neviem moc na čo všetko je ale už to bolo pisane tu dozadu niekde no dakujem a ešte ma maminka moja popros. o vas o radu ma viac ako 2cm kurie oko ja som to mala od detstva a dusikom ličit ale nič a rastlo dalej až ako 15 roč. som išla k inej kožnej a ta mi dala vodu že nejaka kyselin. mravčia a ešte čosi ono to tu kožu spalilo a ja obstrih. a tak liečila ale kožna mame len dusikom radi a ked sa opýta o tej kysel. mrav. že nevie o čo ide lebo tam dkde som bola ja už neord. podnika s manželom tak prosim čo jej poradite na to nieje to bradavica je to velke ved viete dakujem
RNG,prosim,vedel bz si povedat,v ktorom organe sa deje premienanie bielkovin na aminokyseliny?DAKUJEM.Viem o tom,ze pecen s bielkovinami hospodari,cize aj uklada a potom pusta ked je potreba.D.
MUC,toto bolo z casopisu na konkretnu otazku na pigmentove skvrny.Napisem odporucanu liecbu.Dodrziavat vsetky rady z knihy na str.118-120,Nadmerne ochlpenie u zien.Okrem to ho robit sedacie kupele/kniha II,str131/.Podla knihy Psychotronicka poradna I,str.95-96,si prilozit20 obkladov na zatylok.do oblasti,ktora sa vola turecke sedlo.Do posvy kazdy druhy den zavadzat vaginalny gel femigel/postupovat podla letaka/.Dovedna pouzit 3 balenia.Nepouzivat na tvar parfumovane pripravky ,najma pocas pobytu na slnku.Niektore oleje a silice mozu sposobit trvala skvrny..Plati to napr. o pripravkoch s bergamotovym olejom.Tot vsjo.Vela stastia.
agaven, potravinove doplnky nie su ani dopingy, ani zbytocne chemikalie. Je to len specialna koncentrovana pozivatina na doplnenie toho, ci ti v tele chyba.
Zozen si aj oreganovy olej aj GSE(citrovital), ked ma dcerka nabeh k chorlavosti, iste sa jej to zide viac, nez synteticke antibiotika
Ja som nepouzil ziadne lieky uz vyse 17 rokov, branim sa len prirodnymi latkami a to som extremne nachylny od detstva na plucne nakazy.
Dnes ich porazim co len v naznaku a nedovolim sa im rozmnozit a prepuknut do chorob.Rozhodne necakam ani hodinu ak mam podozrenie, ze na mna nieco lezie.
Zautocim okamzite viacerymi spomenutymi prostriedkami a za 2-3 dni je to porazene bez choroby, horucky alebo prilisneho kaslu.
Samozrejme, jeden prostriedok nesatci pokryt vsetky mozne infekcie, treba ich brat viacero cim sa pokryje velka vacsina mikrobov. A rozhodne nebudem vyckavat , kym lekari zistia, o aku nakazu sa vlastne jedna, lebo su notoricky nepresni, pridlho im to trva takze daju moznost chorobnym mikrobom sa rozmnozit a poskodit telo.
Uz len navsteva u lekara pri oslabeni chorobou znamena, ze v cakarni ci nemocnici moze byt oslabeny clovek nakazeny inymi mikrobami od druhych chorych pacientov.