Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

mariaj

MUC,kde zacina veta Sama na sebe pozoruj... to su uz moje slova.Dalej doplnenie -vatu namotat na zapalku a namocit v stave....

mariaj

MUC,niekedy si vystrihnem z casopisu nejaku radu.Toto bola odpoved od istej liecitelky istej panej,co mala pigmentove skvrny.ppoukazovalo to na:oslabenu cinnost pecene.zaludkatenkeho creva,naruseny metabolizmus,zapal v mocovom mechure,ktory prenikol do zenskych organov,hormonalne poruchy sposobenechorymi vajecnikmia nepravidelnou funkciou predneho a stredneho laloku hypofyzy.kedze stredny lalok hypofyzy vytvara velke mnozstvo hormonu,ktory riadi cinnost melanocytov-buniek produkujucichhnede pigmentove farbivo-tie naslednevytvaraju velke mnozstvo melaninu.Vysledkom su pigmentove skvrny na pokozke..U nejednej zeny rozkolisana hladina hormonov suvisi aj s uzivanim antikoncepcnych pripravkov.Treba poziadat lekara o inu. Sama na sebe pozoruj,co by si mohla mat.Preliecis sa podla mna nejakymi doplnkami,alebo bylinami.Domaci recept na bielenie je:omyvanie v lipe alebo breze-1 lyzicu zaliat 2 dcl vriacej vody,luhovat 15 min..Alebo namotat na .potriet nechat zaschnut.zapalku vatu a namocit v uhorkovej alebo citronovej stave.Tu je aj napisana cela liecba,len by si musela mat knihu Psychotronicka poradna II /nielen/ pre chorych.

vova

RNG je super, ze sa takto snazis pomahat ludom. DAKUJEM pekne za odpovede, vsetko co si napisal znie logicky, vyskusam a dam casom vediet :), prajem vsetko dobre a hlavne vela zdravia...

RNG

oprava 3x1 gram kaprilickej kyseliny a tiez 3x2 tobolky oreganoveho oleja, Toto vsetko musi byt dobrate do siestej vecej, o desiatej pred spankom si daj silne probiotika s jablckom.

RNG

janka, spravna protikvasinkova kura je zhruba 2 tyzdne, ale musis ju kompletne dodrziavat, nielen ciastocne.
Tj ZIADNE SACHARIDY, co zahrnuje nielen sladke ale aj vsetko z muky, zemiaky, ryzu, dokonca aj vacsinu ovocia.
Inac tu kandidu nemas sancu vyhladovat.

A ked neznesies kokosovy olej(mozno s nim aj varit) to co sa nachadza ucinne v nom proti kavasnym infekciam, kaprilicka kyselina, ktorej je v 3 lyziciach kokosoveho oleja odporucenych denne treba nahradit 2x1 gramom kaprilickej kyseliny(tobolky alebo tabletky)
Ked nedostanes GSE, nahrad ho citrovitalom, len pouzivaj 2 x tolko kvapiek(tj 120 kvapiek do litra vody)
NO a na noc ber probiotika s kusom jablka, aby sa cez noc rozmnozili a pomohli vytlacit kandidu z criev.

janka

ahoj RNG,dakujem za odpoved, ze na kvasinkove infekcie je tu vela clankov,ano ja viem,aj som ich vsetky precitala,probiotika jem uz rok, pol roka cesnak v tobolkach, skusala som kokosovy olej ale to som nevydrzala,lebo sa mi z neho dviha zaludok....pila som caj lapacho,obmedzujem sladke.....a nic :-( preto som sa pytala ,ci by mohol pomoct wobenzym....uz som z toho zufala. skusim teda este GSE ak ho budu mat v lekarni. dakujem pekny vecer.

RNG

fffff, temu depresie a inych nervovych poruch ti uz boli mnohokrat.
Viaceri tam vyskusali rozne k uoplne neskodne prirodne doplnky, ktore im ucinne nahradili synteticke navykove drogy s plno skodlivymi ucinkami.
Co sa tyka prolapsu, je to vcasto vec tetania alebo arytmia.
Aj tieto temy tu uz bolui, vcitane prolapsu
V prvom rade si myslim ze mas poskodene travenie, ako maju mnohi alebo kolisanie hormonalnych hladin. To su obvykle priciny za nervovymi poruchami.
Prve, co by som ti odporucil su kyseliny a enzymi, vlakniny a probiotika.
Ak to nestaci, skus doplnok mineralov na kosti a yam na hormony.
Ak to nestaci, tak jedno z nahrad za synteticke antidepresiva(SJW, 5-HTP, SAM-e, Melatonin, L-DOPA, lecitin, GABA...)

RNG

milady,beries spravne veci na adresovanie roznych moznych pricin zapalu.
Pripadne skus nieco vyslovene protizapalove tiez, ako napr curcumin, dumbier, bromelain, boswelin,quercitin, rozmarinicku kyselinu....
Tie sice pricinu nevyliecia, ale aspon potlacia zapaly
A trpezlivost a hodne vody.
Odmorenie tela alebo potlacenie roznych mikroorganizmov trva nejaky cas.
Po mesiaci urcite uvidis znacny rozdiel v nameranych hodnotach.

ffffff

ahoj RNG...chcem ťa poprosiť o tvoj názor...-aký máš názor na antidepresíva????? neškodia veľmi srdiečku??? a nezvyšujú krvný tlak...?, vieš...trpím úzkostnou poruchou.skúšala som za rok..všetko možné, samé prírodné produkty, čaje...atď..ale akosi mi to nepomáhalo..,,,,stále mi je špatne, mám závraty.....tak mi lekár naordinoval antidepresíva,,,ale keďže mám šelesť aj prolaps mitrálnej chlopne veľmi sa tých antidepres.bojím....poraď prosím..pekný večer

RNG

muc, skvrny sa nazyvaju pecenove, lebo maju farbu pecene, nie nevyhnutne su sposobene zanesenou pecenou.
Ale cistenie pecene kazdemu odporucam, je to zdrave a kazdy mame dnes od "civilizovanej stravy" a roznych "liekov" pecen zanesenu.