prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
co by som mala uzivat na zaplnene dutiny okrem Citrovital kvapiek do nosa a vyhrievania soluxom? co by este mohlo pomoct?
dakujem
RNG DAKUJEM
ahoj rng, chcem sa spytat, co by si mi odporucil na celkovu detoxikaciu a ocistu org.po zime, chcem si precistit telo nejakymi specialnymi doplnakami, alebo si mam dat post?? aky postup by si zvolil ty?
RNG, poprosim o tvoj nazor na prekyslenie organizmu, mozu s prekyslenia vznikat klbove ochorenia? Je potrebne zmiernovat prekyslenie zasaditou stravou? som pomerne mlada a bolia ma klby.dakujem
kamaratka 1, tam nie je ina pomoc, nez zdrzovat sa menej na PC a viac vonku, zialbohu.
Pri dlhom uprenom pohlade v tme na obrazovku oci stracaju schopnost dostatocne uzavierat zrenicku(atrofia svalstva) podobne napr ako ked ma niekto v sadre nohu dlhsi cas a ubudne my z nej svalstvo.
Lieky a doplnky na to nijak nepomozu, jedine "ocna gymnastika", tj pohyb vonku na silnom svetle a normalne pozeranie na predmety rozdielne vzdialene, co dava aj zrenicke aj svalom na sosovke ten potrebny pohyb=telocvik, vlastne by sa to malo nazyvat okocvik, hahaha.
wendy 333, ja som ich mal samozrejme v mojich obchodoch s potravinovymi doplnkami,
lekarne sa specializuju hlavne na lieky, nie na potravinove doplnky, takze ich hladaj hlavne v obchodoch so specialitnym sortimentom a samozrejme na internete.
ladilavv, nedopatrenim som asi zabudol spomenut dalsie mineraly, najma vapnik(calcium) a horcik(magnezium).
Najvhodnejsie je brat dobru zmes na kosti, kde su okrem organicky viazanych mineralov v spravnom pomere na absorbciu aj potrebne vitaminy D(D-3) a K
RNG prosim Vas o radu:
moja dospela dcera sa stazuje najnovsie na bolest a precitlivelost oci. bolest pocituje akoby za ocnymi gulami, ked s nimi hybe. a tiez su citlive na svetlo- napr. v sucasnosti ak vyjde z domu na dvor kde je sneh a je svetlo, tak jej to je neprijemne na moment, kym si oci nezvyknu. iste je to aj v urcitej miere normalna ta citlivost na svetlo,ale ona precitlivelost v sucasnosti pocituje vo zvysenej miere, ze si to az uvedomuje. samozrejme denne pracuje viac hodin na PC...
dakujem za odpoved a radu
RNG dakujem za odpoved, mohli by ste mi odporucit nejaky potravinovy doplnok, dostanem to v lekarni? Pisali ste, ze vasa manzelka uziva SJW, neviem co to je, kde to kupim? alebo preparaty obsahujuce 5-HTP sa valerianom, SAM-e, GABA.Kde ich kupim?
Dobry den. Nedavno ste mi poradili, ze pri arrytmii a poruchy mitalneho ventilu mam uzivat sol so znizenym obsahom sodika. Tu som si aj kupil a pouzivam ju. Ostatne zmes vitaminov Stress B nikde v lekarni nemaju, iba B komplex(tak uzivam aspon ten) a vcelia materska kasicka a pivovarske kvasnice som tiez nikde nedostal. Zatial som vsak nepocitil ziadne zlepsenie.. Neviete mi poradit nieco s rovnakym ucinkom co by bolo dostat a pomohlo mi to? Dakujem Vam pekne za radu.