Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

milady

RNG, prosím, vedeli by ste mi poradiť, čo by som ešte mala užívať, aby som znížila FW( stále oklo 60/hod), reumat. faktor 250 ( má byť do 14), zápalové markery(CIK 158, má byť do 90, CRP 12( do 5).Takto s miernymi odchýlkami to trvá už 3 roky. Pred pár dňami som začala s GSE, oreganové tabletky, urobila som si tinktúru z lapacha,dnes mi prišli Super strenght enzýmy, probiotiká. Riadim sa Vami odporúčaným dávkovaním. Myslíte, že to bude stačiť? A ako dlho by som to mala užívať? Ďakujem.

RNG

dada, temy na depresie a ine nervove su tu mnohe na fore.
Obvykle priciny su zle travenie a z toho nedostatok roznych neurotransmiterov.
Najlepsie je napravit si travenie( doplnky kyseliny a enzymov), ale v pripade ze to nestaci jednotlive sa daju doplnit tiez(mineraly, SJW, 50HTP, SAM-e, L-DOPA,GABA , lecitinfosfatidilseldrin,...)

RNG

janka, na kvasinkovu infekciu je tu viac clankov pod nazvami Candida a plesnove infekcie.
Vitaminy ti nepomozu na to, treba kvasinky v crevach, kde sa ich nachadza najviac, vyhubit vyhladovanim(ultranizkosacharidova dieta,) potlacit kokosovym a oreganovym olejom a tiez pitim roztoku GSE a vymiest odtial vlakninami, pripadne extra psyliom alebo inymi plevami a pektinami. Samozrejme na ich miesto treba nasadit probiotika.

RNG

muc na pigmentove skvrny nepoznam toho privela, aj ja nimi trpim(ako starsi clovek) pouzivam kokosovy olej a squalene.
Inac bielenie cez kozu supanim je malo ucinne.
Enzymi by mali pomoct

da-da

zdravim RG chcela by som vas poprosit ake vitaminy , prvky a vyz. doplnky a celkovo ako asi ma vyzerat stravovanie ked trpim depresiou . uzkostami comu sa mam vyhybat a trbars aj aky zivotny styl mam viest . Niekde som citala ze aj sportovanie zvysuje hormony dobrej nalady vopred pekne dakujem .

RNG

matazba, sumive magnezium ti este znzi tvoju uz teraz nizku hladinu kyselin v zaludku.
Doplnky potravin nehladaj len v lekarni, tie su hlavne na lieky, tj dnes chemikalie vyrabane farmaceutmi. Doplnky potravy su skor potravinova specialna zalezitost.
Na to su specialne obchody, "kamenne" aj na nete ake som tam mal aj ja donedavna.

RNG

evelyn 43,
starnutie v prechode a po prechode sa da spomalit zvysenim hladiny hormonov celkove polotovarmi na tvorenie hormonov, ako napr Yam, senovka grecka a Dong Quai.
Vraskavenie je zo straty kolagenu a
na tvorenie kolagenu je treba vitamin C a rozne aminokyseliny(arginin, ornitin, cystein)(vid vyskumy kolektivu Linusa Paulinga a tiez dnes dr Rath-a)
Existuju aj priamo kolagenove doplnky(hydrolyzovane slachy a sternum zo sliepky a podobne)
Kedze ale kolagenove molekuly su velmi velke, priestup v crevach je otazny a cez kozu prakticky vyluceny.
Co sa da cez kozu prepasovat je ale vitamin C hlavne jeho forma ester C palmitat.
Predavaju sa tzv serum C kremy(besne draho, ja by som si ho radsej vyrobil sam vsypanim obsahu niekolkych kapsul do kremu, tj esteru C palmitatu)
Inac radsej radim pouzivat zvnutra vitamin C a E vo vacsich mnostvach tiez menovane aminokyseliny, tiez velmi ucinny L- carnosine.
Z inych antioxidantov spomeniem vytazok z hroznovych semien(grape seed extract) a najma ucinne davky resveratrolu/transresveratrolu(1 gram denne), to je najnovsie a zatial pridrahe

janka

ahoj RNG,chcela by som sa vas opytat,mam uz par rokov chronicku kvasinkovu infekciu,uz som zufala,tak som chcela vyskusat wobenzym,lebo pisali,ze to pomaha....uz som vyskusala vselico mozne,a vrazila som vela penazi do vitaminov a nic mi nepomohlo. tak si davam wobenzym ako poslednu moznost,len sa mi zda velmi drahy,a co ked mi nepomoze? mate prehlad a viete vela ludom poradit,preto mam otazku su aj lacnejsie enzymaticke pripravky a tiez tak ucinne? napr super bromelain plus papain? to som si nasla na internete,je rovnako ucinny? dakujem za odpoved,

muc

chcela by som sa opytat, ako mam riesit hnede flaky na tvari. nemala som nikdy problemy s pletou, ale po porode a po 2 rocnom kojeni mam na tvary pigmentove skvrny, ktorych sa neviem nijak zbavit.
dakujem