Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

luse

Rng, mozem davat synovi 4,5rocnemu 20kg astragalus 2x470mg? Alebo radsej polovicu kapsulky 2xdenne? Nasla som si nejaku hlivu ustricovu www.vitalsupport.sk mozte sa na to prosim pozriet,ci je to dobre? Idem si objednat z toho swansonu Agaricus blazei extrakt co ste mi odporucil.Ale kym to dojte chcem mu kupit ten slovensky betaglukan.Este sa chcem spytat,syn mal teraz v priebehu mesiaca 2xmensiu virozu.Vzdy mal aj zapalene ocko v kutiku oka.Najprv lave,potom prave oko.Mal v kutiku taky maly pupacik.Jeden den ho to aj trosku bolelo,striekala som striebornu vodu a pekne sa to zahojilo,Teraz to ma na druhom ocku.Striekam mu aj na ruky striebro-podla vasej rady.Myslite ze by to mohlo byt spojene s tou virozou?

1BEN1

rada ved ale nikto ta nenuti, aby si nieco od niekoho kupovala. Myslim, ze za dobru radu nic nedas, to by si si mala uvedomit a myslim, ze si aj uvedomis ked raz (co samozrejme nikomu neprajem) nahodou budes chodit od doktora k doktorovi a ziadny z nich ti nebude schopny nijako pomoct.

doplnky

tiez by som mohla dat adresu na objednavanie doplnkov,ale neviem ci to tu nebude ako reklama,ale myslim si,ze nie,lebo chcem len pomoct ludom.
LADISLAVV,tam si mozes kupit tiez STRESS-B,aj doplnky NA KOSTI.
Ale na kosti si mozes kupit aj v lekarni VAPNIK+RYBY OLEJ.

1BEN1

Dakujem za radu RNG. Este by som sa chcel opytat, pripravok Citrovital dostat aj vo forbe tabletiek, ktorych uzivanie sa mi zda praktickejsie ako uzivanie kvapiek. Myslite, ze je aj tabletkove balenie vhodne alebo mam radsej uprednostnit to v tekutej forme? Dakujem.

RNG

navi podobnych generatorov sa v USA predava na desiatky.
Plocha drotov(povrch je dost maly takze maju dost velku prudovu hustotu a tym sa castice umerne zvacsuju. Nevidim na nich ziadne miesanie, ktore je potrebne na to, aby sa prerusili vodiace mostiky, ktore tiez prispievaju k erozii vacsich ciastociek z elektrod.
Automaticke prepinanie polov nieco pomoze.
Tiez tam nie je nic na meranie koncentracie ionov,,takze sa zrejme len odhaduje podla casu aplikacie.

Nuz nie je to ktovie co, ale je to rozhodne ovela lepsie, ako nic.
Jedno, co ako fyzik musim ale pripomenut, ze ked je luc svetla viditelny pri prechode cez tu striebornu vodu, musia tam byt pritomne castice vacsie, nez polovina vlnovej dlzky svetla co je 400 nm : 2= 200 nm zhruba.
Takze sa jedna o grobiansky velke castice, ktore sa uz ani nedaju nazvat pravy koloid, lebo definicia praveho koloidu je do 50 nm a najlepsie koloidne strieborne vody maju castice od 1/4 nm do 5 nm max.
Raz som vyhodnocoval dost podobne zariadenie pred rokmi tiez asi za 10 hodin vyrobilo pol litra koloidnej striebornej vody, a podla vyrobcu voda mala mat koncentraciu 10 ppm a ja som nameral 2 ppm ionov a po vysuseni dokopy 6 mg na liter zostatku. Vahu mam citlivu na 0.1 mg.Tj boli znacne mimo.

Velkost castic som nevedel zmerat, na to treba elektronove mikroskopy a to tie najlepsie, ktore su schopne vidiet aj jednotlive atomy. Ale voda bola napriek tomu velmi ucinna, mal som moznost ju skusit na otravu zaludka a zabrala vynikajuco.
Ulava bola citit za 10 minut a to znacna.

RNG

rudinko, GABA pomaha lepsie spat a relaxovat.
Lecitin odporucam kazdemu hlavne na predidenie nasledkov z ciev zapchatych tukovymi a tukovobielkovinnymni zluceninami(vyse polovica ludi zomiera na nasledky toho ako porazky, infarkty a zlyhania roznych nedokrvenych organov)