prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG to ze ti skrachovali na Slovensku vsetky obchody svedci o tom aky mali ludia o tvoje produkty zaujem ...
RNG,prajem ti v zivote vela stastia ,pevne zdravie...tiez na tomto fore koncim,nie preto,ze mam nieco koli FORU,ale mam ine dovody....
chcem ti podakovat,ze vdaka tebe som prisla na tie ENZYMY TRAVIACE A VYSVETLIL SI MI NEJAKE VECI...OHLADOM MOJEJ CHOROBY atd./aj napriek tomu,ze chodim k dobremu lekar.na gastro/
zatial,sa mi dost dari tymi enzymamy sa liecit,len je to beh na dlhu trat,tak dufam,ze vyhrajem...
ja si tvoje rady cenim,i ked beriem aj lekarov,lebo clovek v zivote potrebuje aj lekarov,o tom nie je pochyb,ale aj doplnky su velmi dolezite pre cloveka...ked ich potrebuje,mne osobne velmi pomahaju...este raz VELMI PEKNE DAKUJEM A PEVNE ZDRAVIE CELEJ RODINE...
luse aj 2 krat denne, neboj sa nepredavkujes to, inac ked pre dospeleho je odporucene na intenzivne pouzitie denne 1200 az 1500 mg(1,2 az 1.5 gramu) betaglukanov, tak tretina toho je intenzivne pre 20 kg dieta.
Vo Svedsku napr ludia so znizenou imunitou pouzivaju betaglukany uz vyse 25 rokov bez akychkolvek nasledkov v organizme. Nuz samozrejme nie su ziadne nasledky, ked vlastne betaglukany su len polysacharidy, ktore sa bezne nachadzaju v strave, ale na klinicku ucinnost ich treba vacsie a pravidelne davky.
rada, zatial som na doplnkoch stratil len par milion korun a zatial som zo Slovenska za tovar z mojich obchodov nedostal ani halier. Naopak, platil som za najom, platu zamestnancov a ine z mojho vrecka. Pre to kedze sa to neujalo ako normalny obchod som musel s toho vystupit, dalej si to financne nemozem dovolit.
Ja mam dobre beziaci podnik v USA a moj cas je velmi drahy(aspon moji zakaznici mi platia velmi slusne za moj cas)
Na jenotlivych zasielkach na Slovensko by som nemohol zarobit nijak to, co je moj cas hodny v mojom poli.
Naviac sa mi bridi(na rozdiel od lekarov a farmaceutov) zarabat na nestasti druheho.
Nuz ale to je vsetko uz vec minulosti, ja uz len sem prispievam a prostriedky, co odporucam si musite zhanat sami.
Aj to prispievanie ma obera o cenny cas, co by som mohol pouzit v podniku ci osobne na relaxcaciu a telocvik, ktory mi velmi chyba.
Dokonca som zanedbal aj citanie medickych periodik, ktore mi pravidelne dochadzaju a zena ich odklada do sanonov bez precitania.
Takze sa asi v kratkom case aj odmlcim, lebo potrebujem ten cas pre seba, nemozem sa do vecnosti odklamavat na to aby som pomahal druhym. Aj zena aj syn mi uz dali avizo, ze je toho dost.
A take "posilnenie" a "ocenenie" ako ty servirujes ty, co sa skryvas za anonymitu mena rada mi v tom rozhodnuti s tym skoncit len pomoze. Dakujem.
Mysleli ste tento imunoglukan? www.pleuran.sk mozem mu davat udrzobne 1x1kapsulu? Vitaminu C mu davam dost,berie rano qercetin, potom detsky mutlivitamin+C,1buffered C 500mg, a jeden ester C 500mg.dakujem
Luse, nepoznam predavkovanie ani astragalusom ani betaglukanmi.
Inac na 20 kg vahy treba zhruba tretina toho, co pre dospeleho a betaglukany intenzivne pre dospeleho su 3x400 mg, udrzobne 2x200 mg.
Ten uvedeny vyrobok ma len 24 mg betaglukanu a 100 mg vitaminu C, to je velmi slabe aj v betaglukane aj vo vitamine C
Firma Pleuran vyraba a 100 mg tabletky betaglukanu, menej by som neodporucal ani pre dieta.
A vitaminu C pre dospeleho 3 gramy plus, pre dieta aspon 1 gram.
1beb1, tekuta forma je lepsia na nakazy hrdla, v nose usiach ociach a vaginalne vyplachy. Tabletkova forma je vhodnejsia na masivne davky, lebo roztok GSE je horky(nazyvam ho horkac) a na vyssie kvantity sa stava nepitnym pre urcitu cast ludi.
Napriekm tomu ze je bezpecny aj mnohonasobne predavkovany, obvykle neodporucam brat viac, ako 60 kvapiek do litra vody, lebo vyssie koncentracie mozu vybit aj probiotika.
Probiotika znesu vyssie koncentracie citricidalu nez velka vacsina skodlivych bakterii takze pri miernych davkach a postupnom piti roztoku nie su probiotika znicene a pomahaju nam v boji proti skodlivym mikrobom
rekl,no je to len na LADISL.ci tam zavola,ved tu je plno stranok na objednavanie doplnkov,co pisu ludia.
doplnky to je reklama - administrator to vybavi hned
LADISLAVV,tu je cislo kde sa mozes infor.
na doplnky 02/55568280